2009 Eylül Anneleri

sağolun kızlar ya eşim için iyi dilekleriniz için. valla inşallah iyi bi sonuç alırım sınavdan. baharcım canım napıyosun, kısa saç yakışır sana kuzum :)

??????????????

canım benimkide 2950 doğdu tam 2 aylıkkende 4800 dü... bence normal bu aralıklar.. her bebekte tosun gibi olacak diye bişiy yok yaa sağlıklı olsunlar yeter bence...

a.s.

teşekkürler 3 gündür epey kafama takmıştım bunu yeterince besleyemiyorum mu diye bebeğimi son 2 gündür sütümde azaldı yok desem yeridir. Mama verdim ama içim cız etti. Onuda içmek istemedi çünkü.

gülaycım iyiyim tatlım da azcık nezle gibiyim. uzun süredir düşünüyordum saçlarımı kestireyim diye bugün kesin karar verdim. üniversitede falan baya kısaydı saçlarım. sen yakışır diyorsan kökünden kestirem gülüm :))

ay baharcım ya.... valla bakmalıyız kendimize kızlar, saldım kendimi valla iyice.... valla ben de saşımı kestirmeliyim, neredeyse 1 yıl olacak

ay baharcım ya.... valla bakmalıyız kendimize kızlar, saldım kendimi valla iyice.... valla ben de saşımı kestirmeliyim, neredeyse 1 yıl olacak

sorma tatlım yaaa. ben cuma günü gittim ağdadır manikür kaş falan hallettirdim hızlıca. saçlarımı uçlarından aldırmıştım kıyamamıştım çok uzadılar diye ama yok kışın olmıcak böyle. kökü bende uzasın gene :)

baharcım geçmiş olsun bu arada...

emelcim baktın mı dediğim ürüne.

evet baktım canım ...bu urun bana biraz fazla gibi hem aparat hemde para olarak......simdi ben oğleye kadar gitcem okula benim dusundugum isimi gorur gibi canım yinede ilgine tesekkur ederim opuyorumnanaktan

ємєℓ;10224005 .!.:
evet baktım canım ...bu urun bana biraz fazla gibi hem aparat hemde para olarak......simdi ben oğleye kadar gitcem okula benim dusundugum isimi gorur gibi canım yinede ilgine tesekkur ederim opuyorumnanaktan

canım bak ben düzenimi oturttum. oğlumu sabah sol göğsümle emziriyorum sağ göğsümü sağıyorum. 120 cc falan çıkıyor enaz. öğlene kadar yetiyor oğluma tok bıraktığım için. sonra gene gelince bir göğsümü içiyor diğerini ben sağıyorum. akşamüstüne kadar o da yetiyor. sonrası allah kerim zaten :)

kızlar ben kayınvalidemle şimdi gezmeye adanaya gidiyoruz, son hamle cımbızla kaşımı aldım, saçlarımı taradım elimden geldiğince, dudağıma da ruj sürdüm. valla ne zamandır sürmüyordum ruj falan kendimi bi garip hissettim. bi kaç ziyarette buluncaz, ne kadar pasaklı gelin demesinler, çünkü feci haldedim... neyse biraz normale döndüm son anki ataklarımla. kaşlarımı hallettim ama bıyıklarım duruyo, onların üzerini de fondotenle kapatayım bari....

NHLTLG canım acaba öğlen uykuları iyi ondan mı uyumadı. bizimki de 15 günde 1 o şekilde yapıyo nedensizce. uğraşıyoruz ama uyumuyo işte bazen geceleri. bence sebebi yoktur keyfidir annesi. anlıyamıyorsun ki bebeklerin ne yapacağını.

emelcim gördün mğ verdiğim sitedeki ürünü, benim aldığım ürün o işte.

http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/products_id/5006

ya dün gece abarttı biraz ama normaldede enaz 2-3 sefer kalkıyoruz emio bazen uyumuo tv izlioz gece gündüzü karıştı galiba banyosunu bile yatmaya yakın yapıom rahat uyusun die yok gene uyanıo

ya benşm de sabahları çok iyi çıkıyor ama akşama doğru azalıyor malesef, Allahtan ek gıdaya başlamalarına az kaldı. valla ben 4 aylık olunca doktorumla konuşup ek gıdaya başlamayı düşünüyorum, en azından meyve yedirmeyi düşünüyorum....

sizler ne zaman ek gıdayı düşünüyorsunuz kızlar.

gündüzleri genelde daha huylu canım ya ama akşam 8 dedinmi başlıo gezdir beni demeye oda oda tur atıoz hanımefendi ile

baharcım bende oyle yaparım artık canım senin yaptıgın gibi :) mama alacagına benim sutumu içsin biberondan

canım benim de saat 7-8 gibi akşam sütüm iyice azalıyor nedense. gece yine artıyor allahtan. yetmediği yerde biraz mama veriyorum yoksa susmuyor. ek gıda için en azından meyve için ben de 4 ayda başlatırım da o zaman da güzel meyve olmıcak.
ємєℓ;10224141 .!.:
baharcım bende oyle yaparım artık canım senin yaptıgın gibi :) mama alacagına benim sutumu içsin biberondan
tabi canım baktınız süt yetmedi azcık mamayla halleder annen. biz öyle yapıyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…