demetcim dün deniycektim ama gene bizim kız tir tir titredi..evimizde sıcacık oysaki ama banyodan sonra çok üşüyo bizim minnoş...bende hemen apar topar giydirdim zaten hasta teyzesi
ogretmen arkadaslarin ogretmenler gunu kutlu olsunnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.a.s.
canim yediklerine dikkat etmelisinmuz kabizlik yapiyor tabiiiiiiiiiiiiiiigazda yaparrrrrrrrr
saaaaaaaaaaaaggggggggggolllllllllllllllllllllll cvanim yaaaaaaaaaaaa bir inannan bulundu ben sizle paylasmakisdedim oglumda gorunceeeeeeeeee
kızlar sivaslının gönderdiği topikteki gibi bizde yılbaşı hediyesimi göndersek birbirimizin bebeklerine ne dersiniz? Hatıra kalır valla ne güzel olur kaydirigubbakcemile2
kızlar süpersiniz benim 11 kilo vermem lazım sürekli bişeyler atıştırıyorum ağzım hiç boş kalmıyor bakalım nasıl vercem bu kiloları
ahh meryemcim keşke ben senin yerine kilo versem bendede tülayınki gibi 3 kilo kaldı yaptıştı gitmiyor
caqnim kola bir iki yudunm al yoksa suttun eksilir suttun ummuyor heerhalde yarim cay bardagi ic.benimkide iyi canimmmmmmmm senin pasan nasildilekçim inş. artık ağrın olmaz regl döneminde daha hiç gelmedimi hayret ya bide ben kansızım gelip duruyo tövbe tövbeeee
demetçim saol dikkat ediyom ama muz u seviyom yaaa...zaten şu emzirme olayı bitsin 1 lt cola iççem sevmem normalde ama canım istiyor yaaa...senin yakışıklı nasıl???
öğretmen arkadaşlarımızın ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN........iyiki öğretmen olmuşsunuz ne güzel bir meslek bende olmak isterdim doğrusu
yaa zaten zayıfım o yuzden vermek ıstemıyorum. yenı dogum yapmıs kadın 36 beden gıyermı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?