2009 Eylül Anneleri

demetcim dün deniycektim ama gene bizim kız tir tir titredi..evimizde sıcacık oysaki ama banyodan sonra çok üşüyo bizim minnoş...bende hemen apar topar giydirdim zaten hasta teyzesi

demetcim dün deniycektim ama gene bizim kız tir tir titredi..evimizde sıcacık oysaki ama banyodan sonra çok üşüyo bizim minnoş...bende hemen apar topar giydirdim zaten hasta teyzesi

ayyyyyyyyyyyyyyyyyykiyamam yerim senin prensesini aman dikkat et canimmmmmmmmmmmm

gulcancimgecmis olsunyagizimiiz insallah iyi olmusdurrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:

kızlar ben çok hızı kılo verıyorum. eşim çok rahatsız korkuyor hastalanacagım dıye. hamılelık kılolarımı verdım ustune bırde 1,5 kılo daha verdım zaten zayıftım hiç vermek istemiyorum..

dilekçim inş. artık ağrın olmaz regl döneminde daha hiç gelmedimi hayret ya bide ben kansızım gelip duruyo tövbe tövbeeee
demetçim saol dikkat ediyom ama muz u seviyom yaaa...zaten şu emzirme olayı bitsin 1 lt cola iççem sevmem normalde ama canım istiyor yaaa...senin yakışıklı nasıl???

öğretmen arkadaşlarımızın ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN........iyiki öğretmen olmuşsunuz ne güzel bir meslek bende olmak isterdim doğrusu

Teşekkür ederiz evde olunca bugünü unutmuştum.Kocacım sağolsun sabah çiçek yollamış.Üzerine de "dünyanın en tatlı annesinin öğretmenler günü kutlu olsun" yazdırmış.O kadar mutlu oldum ki ağladım valla.

demetçim o banyo sonrası oavalama olayını bende denicem oğlumu yıkayınca bakalım neler olucakkkk
meryemcim hızlı derken bende doğumdan sonra 1 ay içinde çok hızlı verdim ama şu an durdu 3 kilom kaldı...yemek yiyorsun demi dikkat et vakit bulamıyoruz bazen yemeye ama ben akşamları eşim varken acısını çıkartım bi güzel yiyom valla napim zaten kansızım...varsın 3 kilo kalsın

tülay yemeye dikkat edıyorum canım. bazen yedırtmıyor ama baktım yıyemıyorum cocuk kucagımda hemen bır muz yıyrum. akşamlarıda duzgun yıyorum. 52,2 ıle hamıle kalmıstım sımdı 50,9 olmusum

kızlar sivaslının gönderdiği topikteki gibi bizde yılbaşı hediyesimi göndersek birbirimizin bebeklerine ne dersiniz? Hatıra kalır valla ne güzel olur kaydirigubbakcemile2

kızlar süpersiniz benim 11 kilo vermem lazım sürekli bişeyler atıştırıyorum ağzım hiç boş kalmıyor bakalım nasıl vercem bu kiloları

kızlar süpersiniz benim 11 kilo vermem lazım sürekli bişeyler atıştırıyorum ağzım hiç boş kalmıyor bakalım nasıl vercem bu kiloları

ahh meryemcim keşke ben senin yerine kilo versem bendede tülayınki gibi 3 kilo kaldı yaptıştı gitmiyor

yaa evet bide artık iştahım açıldı kısamıyorum da yemekten alıştım evde olmaya gel git yiyomm pooffff...meryem senin yerinde olmak için neler vermezdimmmm

yok tülay inan görüntü hoş değil. bak benı tanıyan herkes aman meryem ilk evlendiğin haline dönme diyorlar

merhaba kızlar.
konu yine kilolar. ah bende cok dertliyim bu konuda.
3 kilo yapıştı dienlere bana 10 kilo yapıştı desem
3 gündür hiç durmadan temizlik yapıyorum. birazda spor olsun diye abartmış durumdayım. duvar sildim halıları koltukları sildim. cam sildim halada bitirmiş degilim yarında mutfagımı temizliycem.
bu arada tün öğretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyorum.

caqnim kola bir iki yudunm al yoksa suttun eksilir suttun ummuyor heerhalde yarim cay bardagi ic.benimkide iyi canimmmmmmmm senin pasan nasil

yaa zaten zayıfım o yuzden vermek ıstemıyorum. yenı dogum yapmıs kadın 36 beden gıyermı yaaaa

supersinnnnnnnnnnnnnnnnnn canim bende 17 kilo verdim dogumdan sonra ama 28 kiloda almisdimmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…