slm kızlar bugün içim buruk biraz öğrencilerimden ayrı bir dönem geçiriyorumm ve bugün beni kimse aramadı.... öğretmenler günümü kutlamadılar.... ve annem bana küsmüşşş hastaymış aramamışım arkadaşlar inanın kaç kere aradımm ama tel kapatmıştı... gitmem mümkün değil malum domuz gribi sebebi ile dışarı çıkamıyorum bugün aradım yine annemi yiğenim çıktı telefona annem arkadan kapat çabuk telefonu diye bağırıyordu çocuğa ayy çok kötü oldumm saatlerce ağladım... bugün depresyondayımm..
emelcim canım benim çok iyi yapmışsınız... bizim de mümkün olsaydı keşke ama ev yeni ve eşim beceremez kim yapaccak...ємєℓ;10225036 .!.:birde kızlar yatak odamıza cingen besigi kurduk :) tam yatagımızın ustunde onda uyuyo çok sukur dalınca ordan yatagına alıyoruz
Canım benim kıyamam sana. opuyorumnanaktan
Öğretmenler günün kutlu olsun bitanem.
Annende baya nazlanmış sana :)) üzmüş seni belkide farkında olmadan. Merak etme cnm araşırsınız o senin sende onun gönlünü alırsınız. Anneyle yavrusu küsüşürmüymüş hiç?
çok komik yaa artık sıksık küsüyor herşeye zaten loğusayken ömrümü yedi şimdide küserek... öff.. anne evladına küsermi yaa.. :umursamaz:canım üzülme öğretmenler günün kutlu olsun
bebeğinin de öğrenciliğini görürsün inş.
annen de hasta olduğu için duygusallaşmıştır bayramda gönlünü alırsın
emelcim canım benim çok iyi yapmışsınız... bizim de mümkün olsaydı keşke ama ev yeni ve eşim beceremez kim yapaccak...
çok komik yaa artık sıksık küsüyor herşeye zaten loğusayken ömrümü yedi şimdide küserek... öff.. anne evladına küsermi yaa.. :umursamaz:
Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhabalar.. Beni merak eden herkese bize dua eden herkese teşekkür ederiz. Allahın izniyle bu işde sonuçlandı ve sonucu güzel oldu ameliyat falan gibi bir durum olmayacak sadece biraz kontrol altında olucaz ama inşallah hiçbirşey çıkmadı ve doğamın başında ki kemik kendi kendinede düzeliyor. Bu haberi sonuçlansın öyle paylaşayım dedim ve hemen koştum arkadaşlar çok mutluyum çok anlatamam . mevlam hepinizin çocuğuna sağlık sıhhat versin inşallah.
Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhabalar.. Beni merak eden herkese bize dua eden herkese teşekkür ederiz. Allahın izniyle bu işde sonuçlandı ve sonucu güzel oldu ameliyat falan gibi bir durum olmayacak sadece biraz kontrol altında olucaz ama inşallah hiçbirşey çıkmadı ve doğamın başında ki kemik kendi kendinede düzeliyor. Bu haberi sonuçlansın öyle paylaşayım dedim ve hemen koştum arkadaşlar çok mutluyum çok anlatamam . mevlam hepinizin çocuğuna sağlık sıhhat versin inşallah.
canımmmmmmmmmmmmm çok sevindim inan kendi evladımız gibi merak ettik...rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...kızım farenjit olduda nasıl üzülüyorum...kimbilir sen neler çekmişsindir.ama inşallah tamamen düzelcek doga kızımız...rabbim minik yürekleri koruyor sen merak etme annesi...duayla kal...gözün aydın çok geçmiş olsun cnmkaydirigubbakcemile5
öncelikle hoşgeldin aramız canım
yeni katılan bi çok arkadaşımız olmuş maşallahh hepsine hoşgeldin diyorum :))))
canım pişiği yok peki ya gazı ne durumda çünkü bu saydıklarım gerçekten gaz ve pişik yapıyor
dr.umuz da kesinlikle içilmemesi ve yenmemesi konusunda hassas
teyzeleri kızımı ilk defa koyuyorum resmini fırsatım hıc olmuyo cok kucakcı hep kucakta uyuyo,gezıyo hıc bısey yapamıyorum ben ya:çok üzgünüm:
teyzeleri kızımı ilk defa koyuyorum resmini fırsatım hıc olmuyo cok kucakcı hep kucakta uyuyo,gezıyo hıc bısey yapamıyorum ben ya:çok üzgünüm:
selam kızlar
kızım da çok hasta
doktora gittik bugün, kanda iltihap çıktı, antibiyotik iğne verdiler kızıma
nefes alamıyor, yoğun blgam var ve ateşi çıkıp duruyor
çok üzüldüm eve gelince ağladım, üzüldüm haline kızımın
acı acı ağlıyo
tubanın kızının neyi var, ben geçmişi okuyamadım, Allahım tüm hastalara acil şifalar versin
ben grip olmuştum bende mikrop aldı kızım
aman sizler dikkat edin bari, keşke maske taksaydım(
tesekkur ederız teyzesı.hemde 5dk bıle yok gel arkadasım kocaeliye gezdırırım ben senı cok guzel seka parkımız var
selam kızlar
kızım da çok hasta
doktora gittik bugün, kanda iltihap çıktı, antibiyotik iğne verdiler kızıma
nefes alamıyor, yoğun blgam var ve ateşi çıkıp duruyor
çok üzüldüm eve gelince ağladım, üzüldüm haline kızımın
acı acı ağlıyo
tubanın kızının neyi var, ben geçmişi okuyamadım, Allahım tüm hastalara acil şifalar versin
ben grip olmuştum bende mikrop aldı kızım
aman sizler dikkat edin bari, keşke maske taksaydım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?