ya kızlar 2 gündür oğluşumun elleri buz gibi neden acaba ....diğer yerleri iyi ev de ısısı iyi...
ya kızlar 2 gündür oğluşumun elleri buz gibi neden acaba ....diğer yerleri iyi ev de ısısı iyi...
canım eller vucudun klima görevini görürmüşşş bazen soguk olmaları normal... üşüyüp üşümedigini sırtından ve gögsünden anlayabilirsin:)
Ben bu yazıyı hayretle okudum neden mi ben hiç ama hiç bir şey yapmadığım halde akşam bitik halde kalıyorum sen nasıl yetiştiriyorsun maşşallah diyeyim de bari nazar olma...๒คl๒öςєğเ๓;10229662 .!.:merhaba kızlar.
konu yine kilolar. ah bende cok dertliyim bu konuda.
3 kilo yapıştı dienlere bana 10 kilo yapıştı desem
3 gündür hiç durmadan temizlik yapıyorum. birazda spor olsun diye abartmış durumdayım. duvar sildim halıları koltukları sildim. cam sildim halada bitirmiş degilim yarında mutfagımı temizliycem.
bu arada tün öğretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyorum.
ya bende kilo vermek istemiyorum 47 ile hamile kalmıştım şimdi 54 üm nolur hep böyle kalayımmmmmmmmmmm yakıştı bana
iim canım benimmmm oda cok ii şükürrr ama mızmız bugunlerde uyumak istemiyorr aglıyarak uyuyorrrrselam nasilsin fatoscum prens nasil
GAMMMMMMMMMMMMMZEEEEEEEEEEEEE sobeeeeeeeeeeeeeeeeee nasilsin bakalim prensesin nasil
iidir canım senden? amannnnnnn misafir deme bana eminim benimkadar kimseye gelmiyodurrrrr kimseye gidecegim kalmadı vallaa...... insan böyle olunca karsıyı daha cok dusunuyo?feyza cım bide mama yedikten sonra soğuk olur bebişlerin elleri oda normal hani derlerya büyükler ekmek sıtması tuttu onun gibi bişi olur karnı doyunca bebişlerin
fatoş ne hbr??* banada misafir gelcek akşama öldüm yorgunluktan...yiğit nasıl????
çok tenk yu canımsaaann cigerimseeenn :)))kaydirigubbakcemile
ay inanmıyorum yaa ne 47si yaa ben 93 le hamiş kaldım en manda benmişim ha maşallah koçumaa :))) hamile kaldığım kilodan 9 kg zayıfım ama gelgörkiiii yinede içinizde 84 kiloluk minik vücuduyla en zaarifiniz(!) benim :)))))))))
slm kızlar bugün içim buruk biraz öğrencilerimden ayrı bir dönem geçiriyorumm ve bugün beni kimse aramadı.... öğretmenler günümü kutlamadılar.... ve annem bana küsmüşşş hastaymış aramamışım arkadaşlar inanın kaç kere aradımm ama tel kapatmıştı... gitmem mümkün değil malum domuz gribi sebebi ile dışarı çıkamıyorum bugün aradım yine annemi yiğenim çıktı telefona annem arkadan kapat çabuk telefonu diye bağırıyordu çocuğa ayy çok kötü oldumm saatlerce ağladım... bugün depresyondayımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?