2009 Eylül Anneleri

teşekkür edeirm canım, geçer inşl.

ayy sorma yaa, mikrop almış hasta olanınız varmı dedi doktor bende ben hastayım dedim, iiyi senden geçmiştir dedi (
boğazı ve burnu tıkalı hırıl hırıl, emmede zorluk çekiyo
dün gece her emmeden sonra kustu bi güzel, yutkunamıyor garibim
ateşi 38,3 oluyor fitil veriyorum düşüyo, gece bi bakıyorum tekrar çıkmış
burnuna serumfijyoloji verdi
antibiyotik 4 iğne ve şurup, birde peditus şurup verdi
keyfi yok, iğneyi yedi uyuyor şimdi, seside kısık sanki

bende antibiyotik kullanıyorum sinüzit + orta kulak iltahabı var
en kısa zamanda atlatırız inşallah

Canım benim çok geçmiş olsun benim kızın kafasının arkasında ki bi kemikten şüphelenip beyin cerrahına göndermişlerdi.. Oda ameliyat olacak büyük ihtimalle erken bıngıldak kapanması demişti tomografi vermişti. yanlış teşhis koymuş Allahımın izniyle yok öyle bişi :)

hay Allahım nasıl öyle yanlış teşhisde bulunabiliyorlar anlamıyorum
insanın yüreğini ağzına getirir bu doktorlar hee
iyi sevindim bişeyin olmamasına canım, Allahım şifalar versin tüm yavrularımıza

çok sevindim.bu arada ben songül yeniyim ama sizden gelen cevabı sabırsızlıkla bekliyordum gerçekten çok üzülmüştüm bundan sonra hep yüzünüz güler İNŞALLAH

öğretmenler günü kutlu olsun hasta olanlara acil şifalar olsun tuba sizede geçmiş olsun okumuştum zor bir durum ama kolay atlatır inşallah

aynı bizim durumumuzdasın cnm.bizim kızada benden bulaşmış doktor öyle dedi.malesefki benim kızımda hala atlatamadı..çok zormuş yavrunun hastalıgını görmek.üstelik benim kızım hiç bişi yemiyo..zaten maamyla besleniyordu artık mamayıda yemiyo allahım sen bi an önce yavrularımızı iyileştir...ben hasta olayım ama o olmasın...yavrum okadra çaresizki :gitme::gitme::gitme::gitme:
sizede cok geçmiş olsun cnm:gitme:

şuan aynı şeyleri yaşıyoruz, duygularımız aynı
onu halsiz, mutsuz görmek beni üzüyor , herşeyde vardır bi hayır
Allahım şiaflar versin tez zamanda

gülayyy canım çok teşekkür ederim sınavında iyi geçmiş çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah
ösgeemm çekiliş olayı nasıl olcek gerçi daha bakmadım açtıgın topiğe şimdi bakcem :))
tubacımm hayatım nasıl sevindim doga için anlatamam çok şükür Rabbime :))))
eslem bitanemm ne oldu miniğime böyle yaaa kıyamam ben ona iğnemi vurulacak şimdi kuzum yaaa

ayy sorma emsalcim, sabah akşam antibiyotik iğne vuruncak miniğim
hastaneden gelirken akşam iğnesini vurunduk öyle geldik, baya ağladı
sabahda sağlık ocağında vuruncaz, Allahım şifa versin, zormuş yaaa, içim acıyo valla

ahhh yavrum benim yaaa kıyamam ben ona Allah ım inşallahh en kısa zaman şifa versin
miniğim benim yaaaa nasıl dayanacak iğnelere ve hastalığa Allah ım yardımcınız olsun
Rabbim yavrularımızı korusun onalara gelen bize gelsin biz çekerizde onlar çekemez canım yaaa

bu ilk hastalığı, ağlarken sesini duyuramıyorya sinir oluyo
az çıkıyo sesi, çatal çatal
gülücük atmıyo annesine (
biran önce düzelsinde eskisi gibi gülsün annesine, gülüşünü özledim kızımın

şuan aynı şeyleri yaşıyoruz, duygularımız aynı
onu halsiz, mutsuz görmek beni üzüyor , herşeyde vardır bi hayır
Allahım şiaflar versin tez zamanda

canım evet onları öyle görmek insanın içini acıtıyor...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
keşke ben çok hasta olsamda ona bişi olmasa diyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
benimkide keyifsiz dermanı yok pek.hep uyumak istiyo sanırım oda ilacın yan etkilerinden dolayı uyuyomafoldumbenmafoldumben
bu arada neden igne aldınki keşke şurup isteseydiniz:a015:

teyzeleri kızımı ilk defa koyuyorum resmini fırsatım hıc olmuyo cok kucakcı hep kucakta uyuyo,gezıyo hıc bısey yapamıyorum ben ya:çok üzgünüm:

Maşallah cnm bnm kızına çok tatlısınız.

kıyamam yaaaaa ( geçmiş olsun cnm inş en kısa sürede atlatırsınız canım hastalığı

Bebişleri hasta olanlara çok çok geçmiş olsun ama üzülmeyin kızlar iştahları kaçıyor ya hastalık geçince deli gibi yiyolar aradaki farkı kapatıyolar emin olun. Allah başka dert vermesin bu ara bütün çocuklar ve bebekler aynı durumda bizde tam kış başı doğurduk malum muhakkak hepsi en az bir kere hasta olacaktır.. Kendinizi suçlamayın sakın...

Emsalcim sağol tatlım yaa..

Songül hoşgeldin arkadaşım nerelerdeydin koca hamilelik boyunca :)

Evet canım bencede benziyor kızlarımız benim kızım birde Tubanın bebeğine de çok benziyor ben bayağı stokladım canım buzluğa hiç sütüm gelmese bile muhtemelen 1 hafta yeter dolaptakiler. Benim kızımda hiç belli olmuyor bazen az az ve sık sık içiyor bazende öyle bir içiyor ki az sonra benide yiyecek diyorum o zaman 2-3 saat acıkmıyor.Bende işe başlayınca işyerinde odamda sağarım diye düşünüyorum tabi önce genel müdürle görüşmem lazım bu durumu muhtemelen tamam der kapımı kilitler jaluzileri indiririm ışığıda söndürdümmü hem çalışır hem sağarım sonuçta iş kaybıda olmaz:) Canım şu an benimkinin kilosunu bilmiyorum ama iki aylıkken kıyafetli 4950gramdı. 150gr üstündekiler olsa 4800dü diyebiliriz canım. Evet yaa maşallah bebeklerimize ne güzel uyuyorlar ama bizim buna gerçekten ihtiyacımız var yoksa işe başlayınca yanardık valla :) İnşallah hep böyle devam ederlerde annelerini üzmez kızlarımız.

Ahh canım benim yaaa öğretmenler günün kutlu olsun üzülme anneler ile kızları arasında olur böyle şeyler et tırnaktan koparmı yakında düzelirsiniz.

Canım arkdaşım nasıl sevindim var yaa anlatamam rabbim tekrar böyle kötü haberler almanızı hiç nasip etmesin inşallah. Allah hepimizin bebelerine sağlık versin , yüzleri hep gülsün inş.

teyzeleri kızımı ilk defa koyuyorum resmini fırsatım hıc olmuyo cok kucakcı hep kucakta uyuyo,gezıyo hıc bısey yapamıyorum ben ya:çok üzgünüm:

Zeynepcim maşallah allah mutluluğnzuu bozmasın çok tatlı çıkmışsınız üçünüzde.Seka parkını biliyorum eşimden oranın taşlarını eşimin eskiden çalıştığı şirketleri yapmıştı.

Çok üzüldüm yaa kızlarınıza rabbim en kısa sürede acil şifalar versin. Onları o şekilde hasta görmek kadar anneyi mahveden bir şey olamaz.

canım 2 gün sabah akşam olmak üzre 4 iğne verdi diğer 5 günde şurup verdi
ilk 2 gün iğne vuruncakmış, biraz yüksekti mikrop değeri , ondan sanırım

Maşallah cnm bnm kızına çok tatlısınız.

kıyamam yaaaaa ( geçmiş olsun cnm inş en kısa sürede atlatırsınız canım hastalığı

amiin canım, inşl. en kısa zamanda atlatırız

teşekkür ederiz canım, inşallah iyileşince farkı kapatırlar

dileğim maşallah anam senin kız benimkine fark atmış benim ki üç aylık tarttırdığımda 4.900 dü son ay az almış ama olsun önemli değil boyu çok iyi uzamış 61 cm olmuş benimki 46 doğmuştu biliyosunuz. 15 cam almış üç ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…