teşekkür edeirm canım, geçer inşl.kıyamam ona ben çok geçmiş olsun cnm bnm ya melegine acil şifalar zeynep bu arada kızımın adaşısın adı zeyneb ada benimkininde sagol cnm düşünmen bile yeterli gelmiş kadar oldum otatlı kızınla senin resmini görünce annesi gibi güsel hatun olcak kızındaaopuyorumnanaktan
cnm ben sana demiştim dimi aman dikkat et kızına bulaşmasın diye...çünkü aynısını ben yaşadım benim hastalıgım kızma bulaştı halada talatamadı kuzum aynen sizinki gibi...ateşi yükseliyordu.burnu akıyo gözleri akıyo.öksürüyodu...üstelik burnu ve bogazları tıkalıydı.farenjit olmuş yavru kuşum..öksürügü hapşırıgı geçti şükür ama bogazının tıkanıklıgı geçmedi tıkanıp kalıyo hırıl hırıl yavrummafoldumben bizde antibiyotik kullanıyoruz balgam sökücü ve burnuna serum fizyolojik...bilemiyorum ilaçlardanmı nedir hep uyuyo :gitme: üstelik okadar iştahsızki.biberonuda almıyor artık mamayı hiç yemiyo..zorla enjektörle yediriyorum:gitme: çünkü ilaçlar isal yaptı minnoşumu.sıvı kaybediyo:sinifsinif::gitme: sizdede iştahsızlık varmı:gitme:
selam kızlar
kızım da çok hasta
doktora gittik bugün, kanda iltihap çıktı, antibiyotik iğne verdiler kızıma
nefes alamıyor, yoğun blgam var ve ateşi çıkıp duruyor
çok üzüldüm eve gelince ağladım, üzüldüm haline kızımın
acı acı ağlıyo
tubanın kızının neyi var, ben geçmişi okuyamadım, Allahım tüm hastalara acil şifalar versin
ben grip olmuştum bende mikrop aldı kızım
aman sizler dikkat edin bari, keşke maske taksaydım(
çok sevindim.bu arada ben songül yeniyim ama sizden gelen cevabı sabırsızlıkla bekliyordum gerçekten çok üzülmüştüm bundan sonra hep yüzünüz güler İNŞALLAHEvet arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhabalar.. Beni merak eden herkese bize dua eden herkese teşekkür ederiz. Allahın izniyle bu işde sonuçlandı ve sonucu güzel oldu ameliyat falan gibi bir durum olmayacak sadece biraz kontrol altında olucaz ama inşallah hiçbirşey çıkmadı ve doğamın başında ki kemik kendi kendinede düzeliyor. Bu haberi sonuçlansın öyle paylaşayım dedim ve hemen koştum arkadaşlar çok mutluyum çok anlatamam . mevlam hepinizin çocuğuna sağlık sıhhat versin inşallah.
teşekkür edeirm canım, geçer inşl.
ayy sorma yaa, mikrop almış hasta olanınız varmı dedi doktor bende ben hastayım dedim, iiyi senden geçmiştir dedi(
boğazı ve burnu tıkalı hırıl hırıl, emmede zorluk çekiyo
dün gece her emmeden sonra kustu bi güzel, yutkunamıyor garibim
ateşi 38,3 oluyor fitil veriyorum düşüyo, gece bi bakıyorum tekrar çıkmış
burnuna serumfijyoloji verdi
antibiyotik 4 iğne ve şurup, birde peditus şurup verdi
keyfi yok, iğneyi yedi uyuyor şimdi, seside kısık sanki
bende antibiyotik kullanıyorum sinüzit + orta kulak iltahabı var
en kısa zamanda atlatırız inşallah
aynı bizim durumumuzdasın cnm.bizim kızada benden bulaşmış doktor öyle dedi.malesefki benim kızımda hala atlatamadı..çok zormuş yavrunun hastalıgını görmek.üstelik benim kızım hiç bişi yemiyo..zaten maamyla besleniyordu artık mamayıda yemiyo allahım sen bi an önce yavrularımızı iyileştir...ben hasta olayım ama o olmasın...yavrum okadra çaresizki :gitme::gitme::gitme::gitme:
sizede cok geçmiş olsun cnm:gitme:
ayy sorma emsalcim, sabah akşam antibiyotik iğne vuruncak miniğim
hastaneden gelirken akşam iğnesini vurunduk öyle geldik, baya ağladı
sabahda sağlık ocağında vuruncaz, Allahım şifa versin, zormuş yaaa, içim acıyo valla
şuan aynı şeyleri yaşıyoruz, duygularımız aynı
onu halsiz, mutsuz görmek beni üzüyor , herşeyde vardır bi hayır
Allahım şiaflar versin tez zamanda
bu ilk hastalığı, ağlarken sesini duyuramıyorya sinir oluyo
az çıkıyo sesi, çatal çatal
gülücük atmıyo annesine(
biran önce düzelsinde eskisi gibi gülsün annesine, gülüşünü özledim kızımın
teyzeleri kızımı ilk defa koyuyorum resmini fırsatım hıc olmuyo cok kucakcı hep kucakta uyuyo,gezıyo hıc bısey yapamıyorum ben ya:çok üzgünüm:
selam kızlar
kızım da çok hasta
acı acı ağlıyo
emsalcim çok geçmiş olsun canım nasıl üzüldüm bilemezsin, acil şifalar....... biran önce iyileşirsin inşallah....
dilekcim benim kızla senin kızın huyu suyu kilosu falan çok benziyo. doğum kiloları bile neredeyse aynıydı canım.... benim ki de akşamları 10-12 saat uyuyo, gezdirirsen öğlenleri de sesi çıkmıyo. maşallah kızlarımıza. süt konusuna gelince canım ben 1 saatte bir emziriyorum genelde, sık acıkıyo gibi. zaten emzirmezsem bazı günler göğüslerim patlayacakmış gibi oluyo, ben depolamaya başlamadım, sadece 300 cc var buzlukta, işe başlayınca sağıp günlük süt veriyim diyorum. ama bazen sütüm olmuyo gibi geliyo, kızı o zaman yarım saatte bir emziriyorum. yani ne zaman isterse veriyorum... bu arada canım seninkinin kilosu ne kadar oldu şimdi. benimki 2,5 aylıkken 5100 dü canım....
slm kızlar bugün içim buruk biraz öğrencilerimden ayrı bir dönem geçiriyorumm ve bugün beni kimse aramadı.... öğretmenler günümü kutlamadılar.... ve annem bana küsmüşşş hastaymış aramamışım arkadaşlar inanın kaç kere aradımm ama tel kapatmıştı... gitmem mümkün değil malum domuz gribi sebebi ile dışarı çıkamıyorum bugün aradım yine annemi yiğenim çıktı telefona annem arkadan kapat çabuk telefonu diye bağırıyordu çocuğa ayy çok kötü oldumm saatlerce ağladım... bugün depresyondayımm..
Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhabalar.. Beni merak eden herkese bize dua eden herkese teşekkür ederiz. Allahın izniyle bu işde sonuçlandı ve sonucu güzel oldu ameliyat falan gibi bir durum olmayacak sadece biraz kontrol altında olucaz ama inşallah hiçbirşey çıkmadı ve doğamın başında ki kemik kendi kendinede düzeliyor. Bu haberi sonuçlansın öyle paylaşayım dedim ve hemen koştum arkadaşlar çok mutluyum çok anlatamam . mevlam hepinizin çocuğuna sağlık sıhhat versin inşallah.
teyzeleri kızımı ilk defa koyuyorum resmini fırsatım hıc olmuyo cok kucakcı hep kucakta uyuyo,gezıyo hıc bısey yapamıyorum ben ya:çok üzgünüm:
selam kızlar
kızım da çok hasta
acı acı ağlıyo
tubanın kızının neyi var, ben geçmişi okuyamadım, Allahım tüm hastalara acil şifalar versin
ben grip olmuştum bende mikrop aldı kızım
aman sizler dikkat edin bari, keşke maske taksaydım(
cnm ben sana demiştim dimi aman dikkat et kızına bulaşmasın diye...çünkü aynısını ben yaşadım benim hastalıgım kızma bulaştı halada talatamadı kuzum aynen sizinki gibi...ateşi yükseliyordu.burnu akıyo gözleri akıyo.öksürüyodu...üstelik burnu ve bogazları tıkalıydı.farenjit olmuş yavru kuşum..öksürügü hapşırıgı geçti şükür ama bogazının tıkanıklıgı geçmedi tıkanıp kalıyo hırıl hırıl yavrummafoldumben bizde antibiyotik kullanıyoruz balgam sökücü ve burnuna serum fizyolojik...bilemiyorum ilaçlardanmı nedir hep uyuyo :gitme: üstelik okadar iştahsızki.biberonuda almıyor artık mamayı hiç yemiyo..zorla enjektörle yediriyorum:gitme: çünkü ilaçlar isal yaptı minnoşumu.sıvı kaybediyo:sinifsinif::gitme: sizdede iştahsızlık varmı:gitme:
canım evet onları öyle görmek insanın içini acıtıyor...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
keşke ben çok hasta olsamda ona bişi olmasa diyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
benimkide keyifsiz dermanı yok pek.hep uyumak istiyo sanırım oda ilacın yan etkilerinden dolayı uyuyomafoldumbenmafoldumben
bu arada neden igne aldınki keşke şurup isteseydiniz:a015:
Maşallah cnm bnm kızına çok tatlısınız.
kıyamam yaaaaa( geçmiş olsun cnm inş en kısa sürede atlatırsınız canım hastalığı
Bebişleri hasta olanlara çok çok geçmiş olsun ama üzülmeyin kızlar iştahları kaçıyor ya hastalık geçince deli gibi yiyolar aradaki farkı kapatıyolar emin olun. Allah başka dert vermesin bu ara bütün çocuklar ve bebekler aynı durumda bizde tam kış başı doğurduk malum muhakkak hepsi en az bir kere hasta olacaktır.. Kendinizi suçlamayın sakın...
Emsalcim sağol tatlım yaa..
Songül hoşgeldin arkadaşım nerelerdeydin koca hamilelik boyunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?