2009 Eylül Anneleri

Teşekkürler Tuba teyzesi maşşalh kızımın bazen iştahı hakikaten çok açık oluyor bazende canım çıkıyor içirmek için yarısını önlük içiyor yarısını kızım o kadar çok döküyorki önlüğe günde en az 3-4 önlük değiştiriyoruz 21 tane önlüğü var:)))olsun canım artık kilo alımları elbette eskisi olmayacak hareketlenmeye başladılar sağlıklı olsunlarda varsın az kilo alsınlar. Evet canım boyu çok ii uzamış maşşalh bizimkide iki aylıkken 56cm'di bakalım 3 aylıkken kaç olacak...

hamilelikte int.yoktu canım okulda bakabilirdim ama kısıtlı zaman olduğundan varliğinizi keşfedemedim

hadi kızlar ben kaçar...benim kız bütün gün uyudu artık gece kaçta uyur bilmem...hasta olanlara ve bebeklere ve kendi kızıma acil şifalar diliyorum iyi geceler...

tubacım nasıl aklımdaydın bilemezsin, ohhhh Allah'a şükür iyi haberlerle geldin.

peki 3. ay kaç kilo alması gerekirmiş ortalama, doktoruna soran var mı.... dileğin dediği gibi hareketlendikleri için acaba ilk 2 aya göre daha mı az alacaklar....

arkadaslar az az okuyom kapatıyom yazamıyom uzuluyom yaaa.gecmıs olsun bebısleree.tek tyek saymayım unuttugum olursa uzulurum.degınmek ıstedıgım alıntılar var ama fırsat yok.
bu arada bebegınızde yumrugunu agzına alma huysuzluk o arada yuzunu tırmalama var mı

Mrb.Benim bebişim de aynı o dediklerini yapıyor.Gözünü zor kurtarıyorum bazen

ayda ortalama 1 kilo diyorlar.Şu ay şu kadar diye belirtmediklerine göre aynen devam edecektir.Gerçi benimki 2. ay 800 gr almış.Çok moralim bozuldu umarım bu ay iyi alır ama şimdi de iştahı yok.Sanmıyorum ki 1 kilo alsın

hayırlı geceler kızlaaaaar. uyumadan önce bi bakayım dedim. tubanın prensesinin sorunu yokmuş çok sevindim. hastacık bebeciklerimiz de inşallah hemen atlatırlar canlarım benim.
ayfer naber bacım?

benim kız aynısının tıpkısını yapıyo :))

unutmadan soylıyım tubacım masallah kızına gozunaydın.gulcancım gecmıs olsunn.ozgecım ve sıvaslı cekılıs fıkrı cok ıyı.baharcım kestır sacı bende dusunuyom yakısır sana.tulaycım sormustun benı yazamadım sagolasın.emsalım yaa haberım anca oldu gecmıs olsun.gamze yıne guldurdun benııı.emelcım ne zamandır solıcem o kadar emzık aldım yok anam ama o dedgın fatos emzıklerını bı mılyoncuda buldum ınan tuttu yavrum.devamlı tutmuyo ama bazen cok ıse yarıyo Allah razı olsun sendende.ebrucum verdıgın cay malesef yaramadı ama suıc sende degıl.sagolasın dusunup getırdın.anason bıle dokunuyor bızımkıne.grıpten korunayım dıye gaz dıyetrımı bozdum cunku hep tek tıp gıdalar ve secenek azdı dedım yıyım anammm azıuttı yavrumun sancılarııı.bu arada bulgar komsum boza sut yapar dedı.e tabı bulgur ham maddesı ama korkarım zaten gazman olur mogaz:a015:
dılekcım sana msj atımdı ama telın degısmıs meger ulastım dıye hanı yaz dedındı ondan.anca yazıyommmss:tomato:

bu arada yenı hatunlar hosgeldınısss:icecream:

hayırlı geceler kızlaaaaar. uyumadan önce bi bakayım dedim. tubanın prensesinin sorunu yokmuş çok sevindim. hastacık bebeciklerimiz de inşallah hemen atlatırlar canlarım benim.
ayfer naber bacım?

ıyı be kusum yaa annem yok bıde laptop aksamları gelıyor fırsat olmuyor hıc gırmeye ama okuyom en azından ama kacırıyom bazen bı kac sayfas.ıse alıstın masallah hadı bakem.

demek sızınkılerde yapıyor eslem hılkam demek bu donemlerı sımdı.yok dedım dıs mı cıkarıyolar ne ama cok erken yani.degılmıs demek.

ayfer kız ben burda bulamadım bir türlü o fatoş emziklerinden. :)))
hayde uykum geldi gari ben yatar. hazır oğlum da uyuyorken...

maltepede merkezde maltepe alısverıs merkezı var bı mılyoncu.grandhausun caddesında.maltepeye sap e5ten sallan asagı.tam merkleze gelınce donme saga.ahanda orada sol kolda.karsısında nılufer turızm ofısı vcar hatta.

olmazmı tatlım bazen o küçücük ağzına iki yumruğunu birden sokmaya çalışıyor hatta kaydirigubbakcemile3

yok canım numaram değişmedi sadece aveaya aynı numaramı taşıdım.. sen yanlışlıkla başkasına mı attın acaba msjı. yinede sağol şekerim...a.s.

ayferim canımcım çok teşekkür ederim msn den yakalayamadım seni kızım uyumuyorduda kusura bakma tatlışkom

ayyyy ben geldim kimse kalmamış misafir lerim gitti...oğlumun uykusu bozuldu 2 saattir emzirmeye ve uyutmaya çalışıyorum uykusu bozuldumu çok gergin oluyo yavrum (aynı anası) kime çektiysee
heheheeee...bu yüzden misafir göresim yok çocuğumun huzuru bozuluyo yaa

tubacımmmmmmmmm canım hadi gözümüz aydın Allah ım sağlıklı ömürler versin doğa bebişinee nasıl sevndim anlatamam...hep aklımdaydın arayıp soramadım hakkını helal et benim oğlan aşıdan sonra huzursuz ve huy değiştirdi uğraşmaktannn,gelen giden misafirlerden bahane değil ama..

aman çocuklada misafir hiç çekilmiyo valla..allahtan benim çok gelen gidenim yokta rahatım..

tubacım gözünaydın canım çok sevindim.. hasta anne ve bebişlerimizede çokk geçmiş olsun...umarım çabucak iyileşirler...

bugün raporum bitti.. yarın okula gidecektim ama okullar bayrama kadar tatil oldu Şeniz ne ballıymışım yaaaaa.. bayramdan sonra tekrar rapor alıcam inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…