dileğim maşallah anam senin kız benimkine fark atmış benim ki üç aylık tarttırdığımda 4.900 düson ay az almış ama olsun önemli değil boyu çok iyi uzamış 61 cm olmuş benimki 46 doğmuştu biliyosunuz. 15 cam almış üç ayda
Bebişleri hasta olanlara çok çok geçmiş olsun ama üzülmeyin kızlar iştahları kaçıyor ya hastalık geçince deli gibi yiyolar aradaki farkı kapatıyolar emin olun. Allah başka dert vermesin bu ara bütün çocuklar ve bebekler aynı durumda bizde tam kış başı doğurduk malum muhakkak hepsi en az bir kere hasta olacaktır.. Kendinizi suçlamayın sakın...
Emsalcim sağol tatlım yaa..
Songül hoşgeldin arkadaşım nerelerdeydin koca hamilelik boyunca :)
hamilelikte int.yoktu canım okulda bakabilirdim ama kısıtlı zaman olduğundan varliğinizi keşfedemedim
arkadaslar az az okuyom kapatıyom yazamıyom uzuluyom yaaa.gecmıs olsun bebısleree.tek tyek saymayım unuttugum olursa uzulurum.degınmek ıstedıgım alıntılar var ama fırsat yok.
bu arada bebegınızde yumrugunu agzına alma huysuzluk o arada yuzunu tırmalama var mı
tubacım nasıl aklımdaydın bilemezsin, ohhhh Allah'a şükür iyi haberlerle geldin.
peki 3. ay kaç kilo alması gerekirmiş ortalama, doktoruna soran var mı.... dileğin dediği gibi hareketlendikleri için acaba ilk 2 aya göre daha mı az alacaklar....
arkadaslar az az okuyom kapatıyom yazamıyom uzuluyom yaaa.gecmıs olsun bebısleree.tek tyek saymayım unuttugum olursa uzulurum.degınmek ıstedıgım alıntılar var ama fırsat yok.
bu arada bebegınızde yumrugunu agzına alma huysuzluk o arada yuzunu tırmalama var mı
hayırlı geceler kızlaaaaar. uyumadan önce bi bakayım dedim. tubanın prensesinin sorunu yokmuş çok sevindim. hastacık bebeciklerimiz de inşallah hemen atlatırlar canlarım benim.
ayfer naber bacım?
ayfer kız ben burda bulamadım bir türlü o fatoş emziklerinden. :)))
hayde uykum geldi gari ben yatar. hazır oğlum da uyuyorken...
unutmadan soylıyım tubacım masallah kızına gozunaydın.gulcancım gecmıs olsunn.ozgecım ve sıvaslı cekılıs fıkrı cok ıyı.baharcım kestır sacı bende dusunuyom yakısır sana.tulaycım sormustun benı yazamadım sagolasın.emsalım yaa haberım anca oldu gecmıs olsun.gamze yıne guldurdun benııı.emelcım ne zamandır solıcem o kadar emzık aldım yok anam ama o dedgın fatos emzıklerını bı mılyoncuda buldum ınan tuttu yavrum.devamlı tutmuyo ama bazen cok ıse yarıyo Allah razı olsun sendende.ebrucum verdıgın cay malesef yaramadı ama suıc sende degıl.sagolasın dusunup getırdın.anason bıle dokunuyor bızımkıne.grıpten korunayım dıye gaz dıyetrımı bozdum cunku hep tek tıp gıdalar ve secenek azdı dedım yıyım anammm azıuttı yavrumun sancılarııı.bu arada bulgar komsum boza sut yapar dedı.e tabı bulgur ham maddesı ama korkarım zaten gazman olur mogaz:a015:
dılekcım sana msj atımdı ama telın degısmıs meger ulastım dıye hanı yaz dedındı ondan.anca yazıyommmss:tomato:
bu arada yenı hatunlar hosgeldınısss:icecream:
ayyyy ben geldim kimse kalmamış misafir lerim gitti...oğlumun uykusu bozuldu 2 saattir emzirmeye ve uyutmaya çalışıyorum uykusu bozuldumu çok gergin oluyo yavrum (aynı anası) kime çektiysee
heheheeee...bu yüzden misafir göresim yok çocuğumun huzuru bozuluyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?