2009 Eylül Anneleri

kusmedim kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yoksa senin makedon damarin kalkar aman allahhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankafana takma biberon olöayini bazen tembellikden tutuyorlarbiberonuuuuuuuuuuuuuuuuu
wallahi az daha atacaktı makedonun tepesi ha :) kız üzüldüm ama ya yanlış anladın diye. yoksa dediğin gayet mantıklıydı ben de hemen o akşam denedim ama siyah bişi çıkmadı gerçi oğlum hep sırtüstü yatar ve rahat uyur ama belkim benimkinde yoktur diken.
canım inşallah öyledir. gerçi bırakmaz oğlum beni yaaaa. :)))
ben de konuşuyorum tatlım oğlumla aynen. önceleri sadece agu yapıyordu şimdi daha değişik sesler de çıkartıyor.

yok tatlım cesareti toplayamadım daha. dün ssk da işim uzadı eve koştum hemen oğlumu özledim. gitmedim kuaföre. kestirince eklerim resmimi.
benim oğlum da yalıyor elini canım çok şeker görünüyor ağzını bulmaya çalışıyor falan.

Baharcım üzülme cnm emer naz yapıyodur sana annesi :)

Gülaycım benim kızda aynı sesleri çıkartıyor. Sabahları yapıyor bunu. Emdikten sonra keyfide yerine geliyor uykusunuda almış oluyor. döktürüyor valla babasıyla ikimizin ağzı gevrek gibi oluyor onu öyle görünce kaydirigubbakcemile3 elinide emiyor hayatım büyük bir keyifle hemde :)

şimdi konuştum babanemle canım biberonla da içmemiş pek. iştahı yok sanırım bugün. bakalım 12 gibi gitcem yine denicem

cnm üzülme akşam benim oğlanda kabız ağrısı çekiyodu tüm gün mememi bin naz la aldı belki bi sıkıntısı vardır ali efenin ondan almıyodur annesi naz yapıyodur üzülme ve yılma emi canım akşam banada afakanlar geldi tutturuncaya kadar ama aldı sonunda

caney caney caney.... saolasın tatlım. kıyamam ben senin paşana kabızcık ta olurmuş... ya ağlıyor almak istemiyor üzüldüm ben de ne bilem.

kızlar gülay gitti mi?

gunaydın hanımlar :)) aksam felaket bir gece gecirdik daha dogrusu dun butun gun huysuzlugu ustundeydi ...gunduzleri guzel uyurdu hiç uyumadı ordan belliydi bi sıkıntısı oldugu anlamadım valla 12 ye kadar susturamadık hıç 8-9 gibi bi basladı 12 de mama verdim ondan sonra uyudu kaldı yavrum

tulaycıımmmm naber canım opuyorumnanaktan bende gecen pazar adet oldum canım bi gorsen fosuru fosur geldi ust bas kalmadı :))

caney caney caney.... saolasın tatlım. kıyamam ben senin paşana kabızcık ta olurmuş... ya ağlıyor almak istemiyor üzüldüm ben de ne bilem.

kızlar gülay gitti mi?

heeee anası muzu fala kaçırınca ondan oldu sanırım sevdiğim herşey yasak oldu yaffff kışıda kuru fasulyesiz geçiriyoss oğlum ii olsunda ne yapalım

dilek çim nerlerdeki misafirimi var acep??

ємєℓ;10241215 .!.:
tulaycıımmmm naber canım opuyorumnanaktan bende gecen pazar adet oldum canım bi gorsen fosuru fosur geldi ust bas kalmadı :))

iyiyim canım bekliyom komşularım gelcek oğlum uyudu ama uyanır biraz sonra...benimde valla nasıl geldi halsizlik dizboyu bugün namaza başladık bakam gelcekmi bi daha nezman gelir bilmiyom sen daha iyi bilirsin hemen düzene giriyormu....brkaç ay sürermiii???

emelcim maaşallah ata bebek 3 ay doldurmuşta 4.aydan gün almışşş vvıııyyyyy zaman nasıl geçiyo demi

tulaycım duzensiz olmamıstı benim kızımda da 3 ay sonra adet olmustum bunda da oyle oldu ve sonrasında da her ay duzenli geldi canım........manisada hava nasıl canım burası soguk ve kapalı gecenlerde de kar yagmıstı

zaman gecmesine geciyorda canım gelde bana sor (bize sor) :)) allah acılarını gostermesin canım simdi 4 gozle 5 ay gelsin diye bekliyorum ek gıdalara geceyim diyorum cunku o zaman yavas yavas

emelcim burda hava süper günlük güneşlik ama hergün çıkılmıyo tabi bebiş küçük die ama bi hayli çıktık oğlumla hava alsın die.....
ek gıdalarda daha tok olucak bebiş inş. daha rahat ederiz ama ben bazen büyümesini istemiyom kollarımda onu sevmek çok güzel....ama büyüyüp anne demesini konuşmalarını duymak ta istiyorum...tuhaf duygular yaşatıyor oğlum bana

geçen gün oğlumun 2.ay aşısını yaptırdım sağlık ocağında...bana 2 damla verdiler...biri d 3 vitamin diğeri ferro sanol...ne kadar kullanacağımı söylemediler...siz kullanıyormusunuz kaç damla..

canım benim gecen hafta dogum iznim bitti benim okula gidip bir gun basladım ve ertesi gun icin 20 gunluk rapor aldım dogum doktorumdan...sagolsun rapor islerimi halletcek benim bu bitince tekrar veririm dedi.......

hoşgeldin cnm
d3 ten 3 damla günde ama diğerinden önümüzdeki ay verilecek bize

canım ben dogdugundan beri multi tabs kullanıyorum 1 yasına kadar demisti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…