ємєℓ;10241451 .!.:canım benim gecen hafta dogum iznim bitti benim okula gidip bir gun basladım ve ertesi gun icin 20 gunluk rapor aldım dogum doktorumdan...sagolsun rapor islerimi halletcek benim bu bitince tekrar veririm dedi.......
canımmm coktatlı bir bebekkk ayy dudaklarıı falan aynı sen:)buda ailecek resmimiz babası bakıyoda fırsat buldum
eslemcim cok gecmiş olsunnn.... gecicek annesiii gülücüklerle bakıcak yine sanaabu ilk hastalığı, ağlarken sesini duyuramıyorya sinir oluyo
az çıkıyo sesi, çatal çatal
gülücük atmıyo annesine(
biran önce düzelsinde eskisi gibi gülsün annesine, gülüşünü özledim kızımın
bahar kestirdin mi saçlarını....
benimki elini dondurma yalar gibi emiyo ya... açmı diye üzülüyordum, meme veriyordum hemen, bu sefer de kusuyodu. ilk başları açlıktan sanıyordum ama meğer değilmiş, keyfinden miş...
hoşgeldin cnm
d3 ten 3 damla günde ama diğerinden önümüzdeki ay verilecek bize
bir gün boyunca sadece 3 damla mı...
selam ben ekim annesiyim.doğumdan sonra kadınların içtiği demir hapını kaç ay kullanmak gerekir acaba.ve ismi önemlimi.doktor brşey söylemedi.yardım ederseniz sevinirim.bu arada hasta olan bebişlere ve annelere geçmiş olsun
selam ben ekim annesiyim.doğumdan sonra kadınların içtiği demir hapını kaç ay kullanmak gerekir acaba.ve ismi önemlimi.doktor brşey söylemedi.yardım ederseniz sevinirim.bu arada hasta olan bebişlere ve annelere geçmiş olsun
kızlar yardım ne olur.... sabah kalktığımda sol göğüsüm kocaman ve taş gibiydi süt biriktiğini tahmin ederik öğleye kadar 3 sefer soldan emzirdim kızımı hafif bi rahatlama oldu ama göğüsümün solunu ellediğimde yumurta gibi şişlik hissediom çok acıo duş alamıom eşim gelmeden giremem ne önerirsiniz
kızlar yardım ne olur.... sabah kalktığımda sol göğüsüm kocaman ve taş gibiydi süt biriktiğini tahmin ederik öğleye kadar 3 sefer soldan emzirdim kızımı hafif bi rahatlama oldu ama göğüsümün solunu ellediğimde yumurta gibi şişlik hissediom çok acıo duş alamıom eşim gelmeden giremem ne önerirsiniz
pompam yok ne yazıkki el pompasınada gelmio hiç bişi... elle masaj kabus gibi dokununca bile acıo şimdi gene soldan emzirdim ama durum aynı
fairblue havlu sıcak suylamı ıslatılcak? petek üstünde ısıtıp koysam olmasss mı ?
pompam yok ne yazıkki el pompasınada gelmio hiç bişi... elle masaj kabus gibi dokununca bile acıo şimdi gene soldan emzirdim ama durum aynı
fairblue havlu sıcak suylamı ıslatılcak? petek üstünde ısıtıp koysam olmasss mı ?
yani sütümün miktarını hiç bilemiyorum kızım doğduğunda sarılık yüzünden pompa kullanmıştık o zaman normaldi. şimdide sadece anne sütü veriom kilomuz yerinde.. sorun el pompasında die düşünüyorum hava alıo gibi eczacı iade de almadı elimde kaldı öle.. bi posta daha verdim daha iyi durum şuan birazdan ısıtayım havluyu ben. gece yatmadan sıcak bi duş aldım kızımda 5 saat aralıksız uyudu normalde geceleri sık kalkıodu ondan biriktiğini düşünüyorum olablirmi ki acep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?