ayy ben geldim.. çok yoruldum çok..eşim hasta iki gündür.. her iş bana kaldı evi topladım, kızımı yıkadım yatırdım, yarın için börek yaptım, duşumu aldım geldim.. tabi ben gelene kadar herkes gitmiş.. gündüz miniğim izin vermiyo girmeye açıyom öyle kalıyo..geçmişe bir göz atayım ..
selam kızlar yarın akşam bandırmaya gidiyoruz. yarın toparlanırken giremeyebilirim. hepinize iyi bayramlarr.
hoşgeldin cnm yormuşsun kendini
selam kızlar yarın akşam bandırmaya gidiyoruz. yarın toparlanırken giremeyebilirim. hepinize iyi bayramlarr.
Ben dün kaşımı gözümü yoldurdum kaydirigubbakcemile3 şimdide büyük temizliğe girişiyorum kızlar. dip köşe bucak heryeri temizlicem. Bakalım artık geceyarısı biter heralde :) Allahtan annem gelecekte kıza bakacak yoksa mümkün değil yapamam. Hadi bana eyvallah kızlar öpüyorum sizi işler beni beklerrrrrrrr
günaydın ayol ben gelene kadar herkes gitmiş. ben bugün de çalışıyorumyarım gün tabi ama günün kalanında ev işlerini temizliği nasıl halletcem bilmiyorum ki ev dandini uzuuuuun süredir dip temel temizlik yapılmadı. camlardan dışarıyı görmek pek mümkün olmıcaktı bu gidişle :)))) dün oğluşum sanki annesinin üzüldüğünü anlamış gibi biberonu hiç almamış sürekli beni emdi. babanem fisher price dan anakucağını almıştı oğluma onu kullanmaya başladık süper işimize yaradı hemencecik uyuyor içinde çok ta rahatladık walla. dün gittim kestirdim saçlarımı ama istediğim gibi olmadı çok kısa kesti ya. benim gösterdiğim modellerle uzaktan yakından alakası yok alışamadım görüntüye ama eşim güzel olduğunu söyledi.olmasa kesin açık verirdi zaten :) neyse kökü bende uzasın tekrar napiim yani.
güle güle kullan saçını canım değişiklik lazım ya .. bende çok kestirmek istiom ama baharda düğününümüz var kıyamıyorum o yüzden kestirmeye
wallahi bizim de eşimin 3 kardeşi de bu sene evleniyor da canım dayanamadım çok uzundu saçlarım çok dökülüyordu ve sıkılmıştım. gerçi bu kadar kısa istememiştim ama napalım öyle oldu bi kere :) uzunken de zaten sürekli topuz halindeydi oğluma değmesin diye açmıyordum hiç.
günaydın kızlarr.....bahar güle güle kullan saçlarını..ben dogumdan sonra gittim kısacık kestridim..valla dünya varmış..çok sıkıntıya sokuyodu beni ya .dökülmesi taranması banyodan sonra kurutması fılan...neyse kestirdimde kurtuldum ama ben hala boyatmadım ya...fena halde boyaya ihtiyacım var.beyazlarım çok çıktı çokkkkkk...acaba boyatmanın zararı olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?