2009 Eylül Anneleri

canım sana d 3ü yenimi verdiler biz doğumdan beri kullanıyoruz 4 damla.çünkü benim kızın arka bıngıldak tam kapanmamış hamilelikte yattığım için güneş ışığı yetersiz alan bebeklerde oluyormuş.d3 4damla veriyorum.ayrıca bizim dr POLİVİT isimli karışık vitamin damlası verdi.siz böyle vitamin takviyesi kullanıyormusunuz.

kızlar benim kızın uyku düzeni bozuldu.aksam 6 gibi yatıyor.her iki saatte bir kalkıp emip yatıyor.sonra gece yarısı 3 gibi kalkıp 4-4buçuğa kadar uyumuyor.sonra 6 gibi kalkıyor bir dahada uyumuyor.gündüz en fazla yarım saat yada 1 saat uyuyor.ne yapayım düzenlemek için uykuyu.kafayı yemek üzereyim uykusuzluktan.o uyuyuncada uyuyamıyorum.kafamçokkarıştı

slm kızlar 2 gundur giremıyorum dun 5 dk girdim geri çıkmak zorunda kaldım umarım herkesin keyfı yerındedir geçmişi okuyamadım.....yavrum iyileşti şükür,dün kontrole götürdük 2.ayımız bitti bu dr a ılk defa gıttık saolsun fırçayı yedık geldık mama veriyoruz diye bi dövmediği kaldı ((((((senin verdiğin 3-4 defa mamayla bu kadar kılo almaz kılo alımı çok mama verme diyo sankı 5 kılo almış aylık 1.ay700 2.ay 1200gr aldı....öglen gıtmeden önce vermıştım 12 de akşam 7 kadar zor tuttum nasıl aglıyo mecbur verdım yıne aman napıyım ya doymuyo veriyom işte
haa kızlar dün akşam telaşımız oldu bıde kayınvalidemler acil ıspartaya döndüler eşimin ananesi beyin kanaması geçirmiş hayırlı haberler alırız inş.

gecmiş olsun gülcan .drunda her dediğine bakma bazen insan kendi dru oluyor.aç çocuga sınır koyamassınki.sen ağla mama yok sana mı diyelim.

kızlar malum evime doğumdan iki ay sonra geldim.kızımın odasını yeni aldık bu nedenle dün geldiler kurdular.çilek odası cici bebe modeli.yatağını bizim odamıza kurdurduk dolabı cocuk odasına .biraz düzensiz oldu ama ne yapalım biraz yanımızda yatsın kızım.sonra ayırırız odasını

geçmiş olsun canım. İnş. hayırlı haberler alırsınız ananeden. mama vermicekmişsinde napıcakmışsın cnm? çocuk açmı kalacakmış?

arkadaşım 6dan 8e kadar oyala en azından..biraz ağlayacak başlarda ama alışır sonra..biz öyle yaptık..bir de gece sakın ışık açma..altını bile fenerle değiştiriyoruz biz..gece olduğuna alışsın diye..sabah 6 normal bir saat sonuçta..12 saat yatmış oluyor düşünürsen

d3ü biz de doğumdan beri kullanıyoruz..anne sütünde olmayan tek vitamin d vitamini

canım çok geçmiş olsun inş atlatır bu durumu. Valla doktorunun söylediği ilginç geldi hem kilo alıımı öyle fazla değilki bence çok ii ne çok ne az.

gülcancım kayın validein gitmesine sevindim ama..ananeye üzüldüm Allah ım acil şifalar versin inş.

cnm çok geçmiş olsun ılık banyoda ii gelir ve stres yapma derim sabah bişi kalmaz inş.bende de olmuştu aynısı benimde pompam yok hep aynı göğsümü emzirmiştim düzelmişti şükür

Kızlar biliyorsunuz bayramdan sonra işe başlıyorum artık işlerime gözatmanın zamanı geldi unuttuğum bilgilerin üstünden geçmem lazım bundan sonra çok sık giremezsem beni merak etmeyin şekerler...

Kızlar biliyorsunuz bayramdan sonra işe başlıyorum artık işlerime gözatmanın zamanı geldi unuttuğum bilgilerin üstünden geçmem lazım bundan sonra çok sık giremezsem beni merak etmeyin şekerler...

tamam şekercim kolay gelsin. bende aynı senin gibi olucam. Çokkkk işim var çoook. mafoldumben

kızlar peki biz ek olarak mamada veiryoruzya anne sütü pek aldıgı söylenemez benim kızın..mamada d vitamini var ben d vitamininide veriyorum hergün 3 damla acaba sorun olurmuki?_

selam kızlar

2 dk goz atmak için girdim.

gülcancım dikkatimi çekti yazdıgın. benim kızım 2.ay sadece anne sütüyle aldı 1200 gr. ne alaka. bi de fırça atmış çatlak dr. bence gayet normal canım. bebegin istiyorsa herhalde vericeksin mamayı, aç mı kalsın çocuk. anlamıyorum şu insanları dr.da olsa! bu arada kayınvalidene acil şifalar dilerim.

herkesi opuyorum

ayy ben geldim.. çok yoruldum çok..eşim hasta iki gündür.. her iş bana kaldı evi topladım, kızımı yıkadım yatırdım, yarın için börek yaptım, duşumu aldım geldim.. tabi ben gelene kadar herkes gitmiş.. gündüz miniğim izin vermiyo girmeye açıyom öyle kalıyo..geçmişe bir göz atayım ..

tamam şekercim kolay gelsin. bende aynı senin gibi olucam. Çokkkk işim var çoook. mafoldumben

ah canlarım yaaa Allah ım size kolaylıklar ve başarılar nasip etsin inş. banada sabır versin evde durmaya

hoşgeldin cnm yormuşsun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…