selündür ne konulular birikmiştir yaw dişciden gecen acı dolu anlar kayınvalidemi hacdan karşılama durumları nihayet kavuştum k.k ma :) geçmişe bi dönem bakem
bu arada kızımı kontrole götürdüm kilomuz 4.800 den 5.750 boyumuz 57,5 ten 58,5 olmuş kilodan memnunuz ama boyumuz çok yaw
selündür ne konulular birikmiştir yaw dişciden gecen acı dolu anlar kayınvalidemi hacdan karşılama durumları nihayet kavuştum k.k ma :) geçmişe bi dönem bakem
bu arada kızımı kontrole götürdüm kilomuz 4.800 den 5.750 boyumuz 57,5 ten 58,5 olmuş kilodan memnunuz ama boyumuz çok yaw
uyumamaya bünye alıştı tabi garip gelir şimdi onlar uyusunda onun uykusundan bizde uyumuş gibi oluyoruz bizimde gaz sorunumuz azaldı ama şimdide kabızlık başladı meryemcım ya ilk gelen kakası tane tane geliyo sonradan yumuşuyo hastaneyede götüremiyorum korkudan napcaz bakalım(((
nihalcim maşallah kızına kilosu gayet iyi
emsalcim kızın beslenmese yetmese emin ol o kendini doyurtmayı bilir:) benim oğlum daha hastanede doğdugu gun sut az dıye ortalıgı bırbırıne katmıstı:) mecbur mama verılmıstı:)
bu arada bana kendımı daha ıyı hısettırdı dıye sızede tavsıye edıyorum kızlar gidin saclarınızı kestirin. hatta benım gibi kısacık kestırın:)bugun sgk ya falan da gıttım evden uzaklastım bıraz eve geldım sobra tektrar cıktım kuafore gittim.. çok rahatladım bugun
çok şükür site düzelmiş :))
gülay ve nihal oyun halısının markası bıba toys toyiki den almıştık 59 tl ye resmini bulsaydım netten ekleyecektim size ama bulamadım
gülcancım çok şükür sütün artmış ne yaptın denedinmi ilacı ve dut kurusunu
3 saatte bir 70 ml. çıkıyorsa yetmezmi canım yagız a benim kızımın içtigi süt veya mama 60 ml.yı geçmiyor bu ara mamayı israrla içmiyor zorlayınca kusuyor öğürüyor dr.umuz sütün yetiyordur desede sağdıgımda çıkan miktar 20-30 ml. ye indi delireceğim mamayıda yemiyor yaa
uyumamaya bünye alıştı tabi garip gelir şimdi onlar uyusunda onun uykusundan bizde uyumuş gibi oluyoruz bizimde gaz sorunumuz azaldı ama şimdide kabızlık başladı meryemcım ya ilk gelen kakası tane tane geliyo sonradan yumuşuyo hastaneyede götüremiyorum korkudan napcaz bakalım(((
nihalcim maşallah kızına kilosu gayet iyi
evet emsal bencede aç olsa emin ol anlarsın o yüzden çokm zorlama.. bu aralr benimkide pek iştahlı değil gündüzleri savaşarak süt içiriyom.. ama uykusunda verdiğimde bir güzel dikiyo kafasına..
bende düşündüm bir ara kestireyim diye ama benim saçları kısayken zaptekmek çok zor oluyo.. sürekli fön istiyo.. böyleyken en azından topluyom.. ama arada dışarı çıkmak gerçekten çok rahatlatıyo.. eşim evdeyken bende markete falan gidiyom o bile iyi geliyo..
inşallahh öyledir canım yemin ederim içtiği mama gün boyu toplam 100-120 ml.
dr. sütün onu doyuruyordur diyor sağdıgımda 40-50 çıkıyor diyorum sen sağdıgında çıkana bakma bebek emerken daha fazlasını alıyor diyo anlamadım gitti ama kilo alımı 2 gün önceki kontrolde iyiydi çok şükür tek tesellim o oldu
inşallahh öyledir canım yemin ederim içtiği mama gün boyu toplam 100-120 ml.
dr. sütün onu doyuruyordur diyor sağdıgımda 40-50 çıkıyor diyorum sen sağdıgında çıkana bakma bebek emerken daha fazlasını alıyor diyo anlamadım gitti ama kilo alımı 2 gün önceki kontrolde iyiydi çok şükür tek tesellim o oldu
emsal süt ve lokum bende süt arttırdı.. denermisin?? inan yakın olsak ben senin kızına da süt veririm. mama almıyor bari süte doysun. 30 ml senden 30 bende ohh gecinir giderdi kuzucukk. bu arada dilek resmini koymus senın kızına da dileğin kızına da bayıldım bir erkek anası olarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?