canım beslenmese düzgün kilo alamazki. demek besleniyor. bu arada bencede dr un haklı bebek kendisi emdiği zaman sagdıgından daha ıyı sut cıkarıyor
bebk daha güçlü emrmiş öyle diyorlar.. sağdığımızdan daha fazlasını emiyomuş ama ben emzirmediğim için aradaki farkı anlayamıyorum.. kilosu da yerindeyse zorlama bence.. zaten çok fazla mama vermiyomuşsun..
emsalcim dut kurusunu denedim ama öle çok bi fark görmedim canım yaa ilacıda çıkamıyorum ki alayım eşimde hep çalışıyo c.tesi pazar bile mesaisi var aklıda denicam ama
yok canım yetmiyo sadece kendi sütüm uzun zamandır sagmıyordum aklıma geldi emzırdıkten 3 saat sonra sagdım 70 ml çıktı 3 saat sonra bıdaha sagdım 60 çıktı bugun sagdım 50 çıktı bende şaşırdım arttıgına günde
3 kez mama veriyorum canım 100 ml bitince nasıl aglıyo olsa daha içecek yani iştahlı bizim bebek
senin niye azaldıkı tatlım yaaa 60*70 çıkıyodu aaa mamayıda yemıyosa napıyosun canım yaa
rezene içiyorum canım mamasına 1 çay kaşıgı zeytınyagıda koyuyorum hergun ıhlamurda verdım ama bı fayda görmedım mamayı confırmal aldık karışık veriyorum şimdilik ondanda hayır yokahh canım benım yaa( oda çok sıkıntı verir. rezene falan içir canım. benım kuzenın oğlu oyleymıs. eşi anlatıyor. hem gaz hem kabızlık vermiş akşam başlarmıs bagırmaya gece 4 e kadar. oğlun gibiymiş kakası. ona da elma suyu içirmişler rezene gaz ilaçları hetta zeytinyagı falan veriyormus oyle oyle atlatmıskar. bence dr una tlf ac en aızndan sor. birde sütün hazır artmaya baslamısken bıraz daha sık emzir kabızlıkda azalır. inşallah sütün iyice artar canım
canım biz fitil vermedik 2-3 günde bir zeytınyagı sürüyoruz onunla yapıyo yoksa daha yapacagı yok yani yapmak istemıyorum alışcak diye kendı çıkarsın istiyorum ama bugun nasıl ıkındı dayanamadım yıne yaptım rahatladı sonumuzhayr olsunkabızlık bizdede var geçen 4 gün yapmadı fitille yaptırdık bugün yine 2 gün oldu yapmadı huysuzlaşıo tabi sizede ölemi yine fitil vermek istemiyom uoksa ona alışacak
aynısını bu dr bana dedi sagmak bi ölçü değil aldanma dedi ama yok emzırıyorum ögleni anca yapıyoruzçok şükür evet bu ay iyiydi bakalım önümüzdeki ay ne olacak böyle giderse hayatım
dr. ısrarla ikidir aynı şeyi sylüyor sağdıgında çıkan miktara aldanma diyor
son 10 gündür mama yemiyor canım ondan öncesinde doğdugunun 2. gününden itibaren her 3 saatte bir mama veriyorduk
önce emziyordum her iki göğsümüde sonra 60 ml. mama veriyordum içiyordu ama şimdi yok yok anne olmak çok zormuş yedi yemedi ağladı uyudu uyumadı paronayak olduk
:gitme::gitme::gitme:benimde sag gögüsümden 40 çıkıyosa soldan 10cc anca çıkıyo..valla bende 4.ayımız dolsun yavaş yavaş başlıcam canım yaaa hatta bana dr az az elmasuyu ver demişti ama ben vermedim hiç
ya ne bileyim az çıkınca canım sıkılıyo boşuna ugrasıyomuşum gibi geliyo moralim bozuluyo canım hiö istemiyor sagmak:çok üzgünüm:kız öyle 5-6 saatte bir sağarsan sütün artar mı hiçklava:daha kısa aralıklarla sağ..
emsalcim bu ilaç motiliummu??? sana msj atmıştım ama cvp vermedin...çok şükür site düzelmiş :))
gülay ve nihal oyun halısının markası bıba toys toyiki den almıştık 59 tl ye resmini bulsaydım netten ekleyecektim size ama bulamadım
gülcancım çok şükür sütün artmış ne yaptın denedinmi ilacı ve dut kurusunu
3 saatte bir 70 ml. çıkıyorsa yetmezmi canım yagız a benim kızımın içtigi süt veya mama 60 ml.yı geçmiyor bu ara mamayı israrla içmiyor zorlayınca kusuyor öğürüyor dr.umuz sütün yetiyordur desede sağdıgımda çıkan miktar 20-30 ml. ye indi delireceğim mamayıda yemiyor yaa
ben kesitrdim cnm kısacık oh be dünya varmışgamyoncuiremsubu arada bana kendımı daha ıyı hısettırdı dıye sızede tavsıye edıyorum kızlar gidin saclarınızı kestirin. hatta benım gibi kısacık kestırın:)bugun sgk ya falan da gıttım evden uzaklastım bıraz eve geldım sobra tektrar cıktım kuafore gittim.. çok rahatladım bugun
denemem mi tatlımmmmm hemen :)))))
ahhh canımıniçi yaaa Allah razı olsun güzel gönüllü arkadaşım benimm
çarşamba günü dr.a gittik dr.a dedim süt olunca 100 ml. de olsa içiyor ama mamayı içmiyor diye sekreteri gülüyor bak seenn onuda ayırt ediyor diye etmezmi dedim hepsi bilir sütü :))
ayyyy tatlım teşekkür ederizz dönürcü olurmusun bize bide bir gün :)))))
valla benımde sacım kalın telli falan ama arkalar kısa önler uzun kestırdım yanı ilgi bekleyen bir sacım var:) en azından bugun kuaforden fönlü çıktım kendımı ıyı hısettım. oda yeter:)
valla olur emsalcim:) kızının gözleri sanırım renkli çokda güzel bakıyordu maşallah. Allah nazarlardan sakınsın.. oğlum buyusun gözü acılsın izmire kız bakmaya geliriz:)
gülcan sürekli emerse gögsün dolmaz. onbdan sana az gelmiş olabılır. gecen gun ben kafa yıyordum. 2 saat sonra gogsumu sagdım Allahım neredeyse hiç yok süt. yana yakıla ablamla konustum dedıkı 3,5 satte dolar. 3,5 saat sonra tekrar denedım sonuc guzeldı
eee peki meryem sen 3 saat bir mi emziriyosun??
ayy canım ya çok zor oluyo gerçeketen.. bizde ilk ayda çektik kabızlığı o geldi şimdi aklıma.. allah yağızıma sabır versin kıyamam.. bende zeytinyağı içiriyodum, kıçınada azcık sürüyodum çatlamasın diye..
sağlık ocağına giitik bugün demir şurubu verdi.. oda kabızlık yapabilirmiş umarım yapmaz yaa.. ne güzel kakasını düzene oturtmuştu kızım..
aynısını bu dr bana dedi sagmak bi ölçü değil aldanma dedi ama yok emzırıyorum ögleni anca yapıyoruz
anne olmak çok zor kafayı yemezsek iyi valla şimdide ben kendime yeni bi dert buldum bana bişey olsa kım bakacak yavruma napar diye düşünüp düşünüp aglıyorummafoldumben
:gitme::gitme::gitme:
ya ne bileyim az çıkınca canım sıkılıyo boşuna ugrasıyomuşum gibi geliyo moralim bozuluyo canım hiö istemiyor sagmak:çok üzgünüm:
emsalcim bu ilaç motiliummu??? sana msj atmıştım ama cvp vermedin...
bu arada benim kızımda anne sütünü lıkır lıkır içiyo ama mamayı asla içmek istemiyo zar zor içiriyorum üstelik çlogunuda geri kusuyo.nasıl doyuyo bilmiyorum.mamayıda degiştim gene aynı istemiyo içmek....çok iştahsız ..napcem bilmiyorum:çok üzgünüm::gitme:
ben kesitrdim cnm kısacık oh be dünya varmışgamyoncuiremsu
ya benimkide ayırt ediyo sütümü içiyo ama 40-50 cc ne yetcek ama mamayı yememek için diretiyo
:çok üzgünüm:
ooo emsal zaten 30 da evlenirlerse sanslıyız:) inan bugüm bile oğluma diyorum ki sen kibar erkek olacaksın. şöyle davranacaksın snu yapacaksın o sadece gülüyor:)
benim başımda bi kaynana var (kocam)bana sürekli dediği emzır emzır tlf bile soruyo emzır emzır artar diyo
yok canım olmuyo vermeyim diyorum mememi dolsun diyorum yok aglıyo bilmiyorum valla yakında sütten kesılcek nerdeyse bi düzene koyamadım ben
haklısın vallaha :))
maşallahh annemiz şimdiden öğretiyor erkekine adabı inşallahh diiledigin bir evlat yetiştirirsin yetiştiririz
yanlış yazmışım canım:) yani kısa diilde dr. normal dedi 1 ay 1 cm çok az gibi geldi banaboyunuz çok mu uzun canım öylemi demek istedin yoksa yanlış mı yazdın :))
benim kızımın boyu 59 cm
uyumamaya bünye alıştı tabi garip gelir şimdi onlar uyusunda onun uykusundan bizde uyumuş gibi oluyoruz bizimde gaz sorunumuz azaldı ama şimdide kabızlık başladı meryemcım ya ilk gelen kakası tane tane geliyo sonradan yumuşuyo hastaneyede götüremiyorum korkudan napcaz bakalım(((
nihalcim maşallah kızına kilosu gayet iyi
maşallah canım kilosunu güzel almış.. boyuda iyi merka etme..
çok şükür site düzelmiş :))
gülay ve nihal oyun halısının markası bıba toys toyiki den almıştık 59 tl ye resmini bulsaydım netten ekleyecektim size ama bulamadım
gülcancım çok şükür sütün artmış ne yaptın denedinmi ilacı ve dut kurusunu
3 saatte bir 70 ml. çıkıyorsa yetmezmi canım yagız a benim kızımın içtigi süt veya mama 60 ml.yı geçmiyor bu ara mamayı israrla içmiyor zorlayınca kusuyor öğürüyor dr.umuz sütün yetiyordur desede sağdıgımda çıkan miktar 20-30 ml. ye indi delireceğim mamayıda yemiyor yaa
çok zor canım valla kıyamıyo ınsan ellerini sıkıp ıkınması yokmu içim gidiyo valla mafoldumbenevet canım araştırırken okudum demır şurubuda kabızlık yapıyomuş aman dıkkat edın çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?