üzülme canım bende öleyim...ama artık göğüslerim daha normal ebata dönüyo gibi yada sarktılar bana öle geliyokaydirigubbakcemile3
canım sana yazdım gereken evrakları okudunmu? halledebildinmi rapor paranı ?
ben bebelac kullanıyrdum sürekli çokta memnundum kabızlık fılan yapmoyo ama bu son 10 15 gündür çok iştahsız kuzumyedik yedik kafayı çok şükür :))))))
bende önceleri amannn olsem ne olacak diyordum hatta bişey olursa ölsemde kurtulsam diyordum şimdi Allah korusun diyorum tabiii öncelikli tüm dualarım kızımla Allah ım ona uzun ömürler versin
ahh canım ya özür dilerim okudum mesajını o zaman sonra yazarım dedim kızım durmuyordu sonrada unuttum hatta şimdi gülcana srarken sen geldin aklıma :))
evet canım o faydası var ama sürekli içmen gerek
bu arada aynı bizde öyle yaptık aptamil kullanıyorduk içmiyordu ve allerji yapmıştı inek sütü var ya onda inek sütüne allerjisi varmış kızımın şimdi golden goat kullanıyoruz keçi sütünden ve anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüş başlarda içiyordu şimdi içmiyor onuda bıraktı diger mamalarıda deneyemiyoruz korkudan yine allerji yaparsa diye dr.da değişrmeyin dedi içmiyorsa verme dedi sütün doyuruyordur dedi
aynı canım benimkide öyle bak saat 10 da 30 ml. süt verdim içti hemen arkasından 60 ml. mama yaptım şimdi biberon hala karşımda 40 ml. si dükülmeyi bekliyor
maşallahhh akıl küpleri bunlar herşeyi anlıyorlar
10 15 gündür çok iştahsızız napcez:uhm:ya bu aralar bütün bebişler iştahsız sanırım.. benim kızımda zar zor süt içiyo ya.. biz daha düzende oluşturamadık.. yarın bende üç saatte birt vereyim belki o zaman daha rahat içier..
yaptır yaptır canım ama desene ona zarar verenin alnını karışlarım ben diye :)))
yaaa anne olmak acayip bişey geçen gün dışarıya çıktık dolaştık biraz arabaya doğru gidiyoruz tam arabanın yanına geldik bi tane öküz minibüste tlf la konuşuyor kızım eşimin kucagında hayvan görmüyor park ettiği yerden çıkıyor araba kızımın ayaklarına değdi eşimde fark etmedi ben delirdim bir hamle arabanın camına vurdum dan dan diye heeeyyy heeyyy öküz ne yapıyon demişim eşim şok oldu ne oldu diye gömüyonmu dedim ne oldu
ee sen niye böyle tepki veriyorrsun ben varken diyo sen görmemişsin bile dedim
yol boyu aklımdan çıkmadı eşim azcık sakin ol ve ben yanındayken böyle şeyler yapma gereken bişey varsa ben yaparım diyo bende gözünü aç o zaman kızım söz konusuysa kaplan kesilirim ona göre dedim kokrtum senden diyo :))))
kiii böyle tepkiler vermezdim hayatta hep kendimi sessiz sakin biri sanardım
kızlar BUGUN AŞI YAPTIRMIŞTIKYA AZ ÖNCE KIZIMN ATEŞİNİ ÖLÇTÜM 37.6 KOLTUKALTINDAN.GÜNDÜZDE YARIM VERMİŞTİM YÜKSELMEDİ AMA ŞİMDİ YÜKSELDİ.YARIM FİTİL VERDİM UYUDU BAKALIM AZ SONRA GENE ÖLÇÜCEM DÜŞER İNŞALLAH.BENDE KAÇTIM İYİ GECELERRRRR
iyim cnm 14.08.2009 doğdu kızım işe başladım ayın 1'de oda şirketin kreşine geliyor sadece emziriyorum sen nasılsın
oo maşallah.. en büyük abla senin kızın o zaman..ne güzel kızında senle geliyo işe.. çok sorun olmuyodur o zaman çalışmak.. iyiyiz çok şükür..ben daha başlamadım ocak ayının ortalarına doğru başlamayı düşşünüyorum.. benim minik emmediği için süt sağıyorum bende..
evet ama sabah 6 da kalkıyorum eşim sabah servise bırakıyor akşam babam alıyor
sen ne zaman doğum yaptın
bu arada problem yaşayan arkadaşımız yok dimi üzücü bişey yoktur umarım
çok erken kalkıyomuşsun yaa..bende 31.08 de doğum yaptım.. çok şükür herkes sağlıcakla aldı bebişini kucağına..bebişlerde iyi çok şükür.. gazdır, uykudur gibi genel sıkıntılar dışında..
senin bebiş nasıl nasıl gidiyo annelik...
kizlar oglum fiskirtarak kusmaya devam ediyor hemen doktora goturuyoruz
dua edin nolur ciddi bisey olmasin
tülaycım sağol cevap vermişssin. eksik evrakla gittim sadece viziteler vardı. inanılmaz ama sorun cıkarmadı kadın kendısı hallettı. bazı evraklar dosyamdaymıs zaten hastane yollamıs. ama dogum kagıdım yoktu:) salı gunu paranı alabılırsınd edıler. bunuda hallettık.
dilek özge çok zor evlatlardan ayrılmak.psikolojınızdeki dalgalanmalar çok normal. ama tesellimiz hersey onlara iyi bir geleck için.. ben daha başlamadan garip oldum. tam günüm hesaplandı.. 1 subatta baslıyorum bende
selündür ne konulular birikmiştir yaw dişciden gecen acı dolu anlar kayınvalidemi hacdan karşılama durumları nihayet kavuştum k.k ma :) geçmişe bi dönem bakem
bu arada kızımı kontrole götürdüm kilomuz 4.800 den 5.750 boyumuz 57,5 ten 58,5 olmuş kilodan memnunuz ama boyumuz çok yaw
iyim cnm 14.08.2009 doğdu kızım işe başladım ayın 1'de oda şirketin kreşine geliyor sadece emziriyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?