2009 Eylül Anneleri

bu arada tülay cım hoşgeldin gözüm kızda elim klavyede anca yetiştim :)))
neyse şekerler ben kaçtım yatayım dinleneyim artık
hepinizi kocaman öptüm meleklerinizide gıdılarından missss gibi kokladım
iyi geceler hepinize

üzülme canım bende öleyim...ama artık göğüslerim daha normal ebata dönüyo gibi yada sarktılar bana öle geliyokaydirigubbakcemile3

ahh sarkmak ne kelime bi deste kalem tutar benimkiler yaa :sinifsinif: :sinifsinif: 90 dım şuan 100e sığmıyorum yaaaaa :gitme: :gitme:

benim kaynana hep diyoki analık fenalık:) çok güzel örnek verdin emsalcim:) gercekten söz konusu evlatsa gerisi boş. yanında koca varmış falan faso fiso sen yıne az tepki vermişsin:)

ben bebelac kullanıyrdum sürekli çokta memnundum kabızlık fılan yapmoyo ama bu son 10 15 gündür çok iştahsız kuzum

ya bu aralar bütün bebişler iştahsız sanırım.. benim kızımda zar zor süt içiyo ya.. biz daha düzende oluşturamadık.. yarın bende üç saatte birt vereyim belki o zaman daha rahat içier..
10 15 gündür çok iştahsızız napcez:uhm:

kızlar BUGUN AŞI YAPTIRMIŞTIKYA AZ ÖNCE KIZIMN ATEŞİNİ ÖLÇTÜM 37.6 KOLTUKALTINDAN.GÜNDÜZDE YARIM VERMİŞTİM YÜKSELMEDİ AMA ŞİMDİ YÜKSELDİ.YARIM FİTİL VERDİM UYUDU BAKALIM AZ SONRA GENE ÖLÇÜCEM DÜŞER İNŞALLAH.BENDE KAÇTIM İYİ GECELERRRRR

emsalcim iyi geceler
meryemcim güle güle harca iyi günlerde inş. pek okumadım geçmişide pardon cnmcım
gülcancım iyi geceler
bende kaçıyım artık..herkese Allah rahatlıklar versin

canım dikkat et yavruşuna inş. yükselmez ateşi ben sabah 5 e kadar nöbet tuttum başında korkudan inş. bişicik olmaz

iyim cnm 14.08.2009 doğdu kızım işe başladım ayın 1'de oda şirketin kreşine geliyor sadece emziriyorum sen nasılsın

iyim cnm 14.08.2009 doğdu kızım işe başladım ayın 1'de oda şirketin kreşine geliyor sadece emziriyorum sen nasılsın

oo maşallah.. en büyük abla senin kızın o zaman..ne güzel kızında senle geliyo işe.. çok sorun olmuyodur o zaman çalışmak.. iyiyiz çok şükür..ben daha başlamadım ocak ayının ortalarına doğru başlamayı düşşünüyorum.. benim minik emmediği için süt sağıyorum bende..

evet ama sabah 6 da kalkıyorum eşim sabah servise bırakıyor akşam babam alıyor
sen ne zaman doğum yaptın
bu arada problem yaşayan arkadaşımız yok dimi üzücü bişey yoktur umarım

evet ama sabah 6 da kalkıyorum eşim sabah servise bırakıyor akşam babam alıyor
sen ne zaman doğum yaptın
bu arada problem yaşayan arkadaşımız yok dimi üzücü bişey yoktur umarım

çok erken kalkıyomuşsun yaa..bende 31.08 de doğum yaptım.. çok şükür herkes sağlıcakla aldı bebişini kucağına..bebişlerde iyi çok şükür.. gazdır, uykudur gibi genel sıkıntılar dışında..
senin bebiş nasıl nasıl gidiyo annelik...

iyi cnm 2.710 doğmuştu şimdi 6 kg sadece emiyor emzik falanda almadım deli gibi ellerini emiyor artık akşamları yazışırız bende yılbaşı çekilişini istiyorum

Günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrr.. NAbersiniz? Ben işe geldim. Şu site gitmez umarım bugün ya. Delirdim çünkü dün.

kizlar oglum fiskirtarak kusmaya devam ediyor hemen doktora goturuyoruz
dua edin nolur ciddi bisey olmasin

İnşallah ciddi birşey değildir cnm ama benim kızda iki gündür fışkırtıyor. Bende bugün doktora götürücem. Geçmiş olsun.

Bende cevap vermiştim ya neyseeeee :dilcikar:naniknanik
İnsan yavaş yavaş alışıyor Meryemcim ya işlere kendini kaptırınca. Zor oluyor ilk bir hafta ama napcen bacım

Maşallah cnm kızına

Canımmm seni çok özledik ya. Maşallah kızına. Resmini bekliyoruz bir ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…