2009 Eylül Anneleri

ya bu aralar bütün bebişler iştahsız sanırım.. benim kızımda zar zor süt içiyo ya.. biz daha düzende oluşturamadık.. yarın bende üç saatte birt vereyim belki o zaman daha rahat içier..

canım gögüs dolu olmadıgı zaman bebek bırakabili,yormusda memeyi. tv de ızlemıstım. tabi bazılarının gögüsler daha erken doluyor. benım emzırme aralıgım boyle oldugundan daha gec doluyor. süt olayı arz talep meselesi ya. biz 4 saatte bir dolu meme istiyoruz:) oda 4 saatte doluyor

ya bu aralar bütün bebişler iştahsız sanırım.. benim kızımda zar zor süt içiyo ya.. biz daha düzende oluşturamadık.. yarın bende üç saatte birt vereyim belki o zaman daha rahat içier..

evet sabırım bu süreç işte bayramda dileklere gittik defnede aynıydı
canım sen kaç saatte bir veriyorsun ki sütü yada mamayı ben başından beri 3 saatte bir veriyorum ilk doğdugunda 3 saat arayla emzirin demişlerdi ben hala 3 saat arayla veriyorum

meryem geceleri tek meme idare ediyo ama gündüzleri imkanı yok yetmıyoki iki memeyide sömürüp bırakıyo ama 3 saatte bir emzirmeyi deneyim bakıyım başarılı olabılcekmıyım

emsal geçenlerde gamzede bana o mamayı dedi kabızlık için elimdeki mamalar bitsin kabızlık geçmezse bende golden goat alcam belki o fayda e der

selaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm
nassınız bakem ben bugün hiç giremedim.hava çok güzeldi gezdik oğlumlan dışarda...akşamda yine misafirim vardı şimdi gönderdim hemen pc başına geçtim hehe özledim sizi yaffff

gülcancım ben hala 2 saate bir emziriyorum ama..oğlumda memnun 3 saati deneyim zorlamak istemiyorum zaten şunun şurasında 1 ay sonra ek gıdalara geçicez o zaman daha da tok olucak inş.:hulya:

canım inşallah hepimiz gönlümüzce yetiştiririz.. haa bu arada benim oğlum çapkın olacak:) hayatında asla ıkı kişi olmayacak ama asla boş kalmayacak kızlarla arası iyi olacak:)

kızz onudamı sen öğretcen olmasın öyle ayıp
eşime dedim çok dayak yer o çocuk o zaman dedi :)))))

anladım canım dr. normal dediyse sorun yoktur benim kızım doğdugundan beri her ay 3 cm 3 cm uzuyor hatta bu gidişte dr. maşallahh her ay 3-3 gidiyor dedi
canım ben çıkarttım oyun halısını baya ilğisini çekti oynadı falan ayaklarını kaldırıp oyuncaklarına vuruyor konuşuyor görsen :)))
ama bende eşin için düşündügün şeyi düşündüm yerler laminant parke olmasına ve yerde halı olmasına ragmen koltugu yatak pozuzyonuna gitirdim halıyı oraya koydum kızımıda üstüne kaydirigubbakcemile3
kafayı yedik yanii iyice ama bakalım ALLAH IM sonumuzu hayır etsin :))

evet canım bu mamaların içinde en iyisi kabızlık falan yapmıyor çok şükür
hem anne sütüne çok yakın dene memnun kalırsın

sağlığı yerinde olsunda napalım boyu cm cm gitsin :)) dediğin gibi parke halı vs ama yer çeker gibi gelio yaz olsa daha rahat bi yandan haliya vereceğime ekonomik bi park yatak mı alsam diom bilmiom artık

senin kız oyuncakla konuşuo benim kız sedec babası ile konuşuo ya bana sadece gülücük var babayla accayip koyu sohbet nerdeyse kahkaha gibi gülmeler şimdiden dışlandım walla ya

emsal o konuda babası görevli:)madem dayak yer diyorsunuz o zaman bol bol da spor yaptırırız güölü kuvvetli olsun:)

demekki baba daha ilgili:) bizimki benimle sohbet ediyor:)

gülcan düzene oturtaana kadar tek meme verip kalan kısmını mama ile doyursan...
olabilir aslında öle hem dolmasına fırsat kalır dediğin gibi ben yarın başlayım bakalım sonuç ne olcak

gülcancım ben hala 2 saate bir emziriyorum ama..oğlumda memnun 3 saati deneyim zorlamak istemiyorum zaten şunun şurasında 1 ay sonra ek gıdalara geçicez o zaman daha da tok olucak inş.:hulya:

hoşgeldin şeker yaa bu ne misafiri evın boş kalmıyo valla sevenin çok tabi:)))
senin bebişte iştahlı 3 saati zor dayanır

öyle canım Rabbim sağlık sıhhat versin hepsine
yaa vete banada öyle geldi halıda ama hoşunada gidiyor
benim kıza bişeyler olsun ne olsa konuşuyor halıda oyuncaklarla lambayla konuşur kavga eder bağırır kavga eder falan maşallahhh :)))))
benimki benden kopamadı gözü hep bende babamızı unutuyoruz işten gelince biraz zaman geçiyor sonra alışıyor eşimde üzülüyor bu kız anacı beni sevmiyor diyo :))
dikkat ettim bazı kişileri sevmiyor alt komşum geliyor neler yapıyor gülsün diye yok yok yani bi ablam var onada öyle kucaklarına gidince ağlıyor ama sevdigi bazı kişiler onları görünce gülücükler konuşmalar kucaklarına almayınca bagırıp garip sesler çıkartıyor bizi hayrete düşürüyor maşallahhh çok akıllı bebeklerimiz Allah nzardan saklasın

demekki baba daha ilgili:) bizimki benimle sohbet ediyor:)

baba kızına benden çok aşık walla accayip düşkün olcaklar birbirlerine hamişken çok dua etmiştim babasına hayran bi kızım olsun die kabul oldu galiba ikincisi erkek olursa bende onlara onlara nispet yapacam artık

ya kızlar bu arada bugun eve gelirken lcw y euğradım alışverişe ihtiyacım wardı çok hoş şeyler vardı dünya kakdar deneme yaptım fakat hiç bişi olmadı üstüme inanılmaz moralim bozuldu yaa ya göğüsten dar ya uclaı fıladı ya içinde mutlu olamadım uff hiç bişi olmuo bu memişlerden evdeki gömlerimin düğmesi kapanmıo yaaa

sorma gülcancım yaaa....sevilmek güzel ama yoruldum artık yaaaa....valla ben 3 saat bekletmedim hiç tek göğsümle 2 saat dayanıyo 2 göğsümü verince kusuyo çünkü olsun az yesin sık yesin yavrum napim

bende bugun iş yerine gıdecegım için gomlek gıyınmek ıstedım benımde gögüslerrden kapanmadı. ama moral bozmadım. dahada dolsun süt olsun yeterki varsın kapanmasın

emsal o konuda babası görevli:)madem dayak yer diyorsunuz o zaman bol bol da spor yaptırırız güölü kuvvetli olsun:)

yaptır yaptır canım ama desene ona zarar verenin alnını karışlarım ben diye :)))
yaaa anne olmak acayip bişey geçen gün dışarıya çıktık dolaştık biraz arabaya doğru gidiyoruz tam arabanın yanına geldik bi tane öküz minibüste tlf la konuşuyor kızım eşimin kucagında hayvan görmüyor park ettiği yerden çıkıyor araba kızımın ayaklarına değdi eşimde fark etmedi ben delirdim bir hamle arabanın camına vurdum dan dan diye heeeyyy heeyyy öküz ne yapıyon demişim eşim şok oldu ne oldu diye gömüyonmu dedim ne oldu
ee sen niye böyle tepki veriyorrsun ben varken diyo sen görmemişsin bile dedim
yol boyu aklımdan çıkmadı eşim azcık sakin ol ve ben yanındayken böyle şeyler yapma gereken bişey varsa ben yaparım diyo bende gözünü aç o zaman kızım söz konusuysa kaplan kesilirim ona göre dedim kokrtum senden diyo :))))
kiii böyle tepkiler vermezdim hayatta hep kendimi sessiz sakin biri sanardım

üzülme canım bende öleyim...ama artık göğüslerim daha normal ebata dönüyo gibi yada sarktılar bana öle geliyokaydirigubbakcemile3

maşallahları var canım.. gerçekten biizmkide bazı kişilerin kucağında accayip mutlu bi kaçgün kayınvalidemdeydik kızım halasının kucağında bi huzurluydu sormayın ona gidince susuyordu hele babanemiz hacdan gelir gelmez okudu kızımı ayağında bi salladı bugun tüm gün uyudu huzurla .. tapi gece asker gibi diker beni ayağa o ayrı :)))

bende bugun iş yerine gıdecegım için gomlek gıyınmek ıstedım benımde gögüslerrden kapanmadı. ama moral bozmadım. dahada dolsun süt olsun yeterki varsın kapanmasın

canım sana yazdım gereken evrakları okudunmu? halledebildinmi rapor paranı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…