Canım maşşallah ya benim ki öyle dursa öpüp başma korum. Bekar ablam var annem ben 3 kişi anca zor zaptediyoruz acaba diyorum bi yerde yanlışmı yapıyoruz çoğunuz tek bakyorsunuz ben yetemiyorum.mafoldumbenmafoldumben.
önerileriniz için saolun cancanlar. hametan aldırayım bakalım inş işe yarar. bence de ondan huysuzlanıyordur oğluşum kıyamam ona ben yaaaa.. çok üzüldüm bak şincik.
gamze söylememe gerek yok herhalde. güzel izmirimin havasını benim için kocaman bi içine çek bakem...
özgecim çekelim bacım pazartesi heyecan yaptım bak şinci. :)
face falan resim koyuyonuz biz neciyiz burda hayret bişi buraya da bekliyom
baharcim gecmis olsun ali hic pisik olmadi ben hala altini uni baby islak mendiller ile temizzliyorum ondan mi acaba
dun doktora gittik bakti bebegin genel hali cok iyi hasta gibi deil
sutun fazla geliyor olabilir birde ustune rota asisi olunca kusma normaldir dedi
ya da reflu olabilir dedi bisey vermedi
1-2 gundaha izleyin dedi
cok sukur bugun kusmadi kuzu
ya reflüden ben neler çektim anlatamam size kusmaktan kilo almıyodu kuzum sonra ilaç tedavisine başladık yine geçmedi en son iki ilaçla birden geçti baya ilerlemişti şükür şuan ilaçlarla geçti bakalım ilaçları bvırakınca tekrarlıycakmı
Canım maşşallah ya benim ki öyle dursa öpüp başma korum. Bekar ablam var annem ben 3 kişi anca zor zaptediyoruz acaba diyorum bi yerde yanlışmı yapıyoruz çoğunuz tek bakyorsunuz ben yetemiyorum.mafoldumbenmafoldumben.
geçmiş olsun cnm. Bizimki o kadar ileri değil. Önceleri gaviscon inf. veriyordum ben. Sonra bıraktım vermeyi. Bu arada 1 ay araba pusetinde uyuttum gece-gündüz. Daha sonra yatağının baş kısmını yükselttim. o şekilde yatıyor artık. Ama hala araba pusetinde oturttmaya devam ediyorum. Sanırım bunlarda ilerlemesini engelledi.
canım dediklerinin aynısını bende yapıyorum bende motilium ve gaviscon kullanıyorum
inş. biran önce geçer çok can sıkıcı bir durumu dimi?
özgeeeee kız yerim ben onu yaaaaa...meryem izmire ben antalyaya mı dünürcü gitsem napsam :)
ebrucum canım saol. size de geçmiş olsun şükür bişeyi yokmuş alişinin. biz de 8 inde gitcez doktora bakalım ne dicek.
evet canım aynen öle yediklerini aynen çıkarıyodu günde kaçö kez üst değiştiriyodum hatırlamıyorum yani rengi falan soluk çok üzülüyodum şuan düzeldi şükür ama dediğim gibi ilaçlarla işte
baharcim gecmis olsun ali hic pisik olmadi ben hala altini uni baby islak mendiller ile temizzliyorum ondan mi acaba
dun doktora gittik bakti bebegin genel hali cok iyi hasta gibi deil
sutun fazla geliyor olabilir birde ustune rota asisi olunca kusma normaldir dedi
ya da reflu olabilir dedi bisey vermedi
1-2 gundaha izleyin dedi
cok sukur bugun kusmadi kuzu
selam kizlar nasilsinizzz haasta olanlara gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?