günaydınnnn... özgecim çok isterdim ama pzt günü kahve günümüz bizimyoksa seve seve bitanem... kızlar gece yatağıma yatarken düşündüm taşındım ve şunu buldum... :) herkez bebeişinin son hallerini göndersin ve bi anket yapalım enleri seçelim.. bi arkadaşımız başlatmıştı önceden ama devam etmedi sanırım.. ama buna hepimiz katılalım..
Günaydın şekerler,
Nasılsınız ben şimdi uyandım kızım 6'dan beri uyuyor çok şükür. Bir önceki gece kesik kesik toplam 4 saat uyumuştum bu nedenle uykuya fazlasıyla ihtiyacım vardı. Ahh Özgecim sen cmt öğlene kadar çalışıyorsun di mi? Cumartesi çalışmak zaten zordur bebek te olunca daha bir zor geliyordur allah sabır versin. Ama alıştık di mi çalışmaya ben önümüzdeki haftanın daha ii geçeceğine inanıyorum kızımda artık geceleri çok şükür uyumuyor bol bol sevişiyoruz.
Özgecim ben katılmak isterdim ama işyerinde çok yoğun oluyorum yeni işimde pek fazla işim olmuyor ama yeni gelen insan kaynakları müdürümüze de yardım ediyorum tabi bu beni çok mutlu ediyor ilerde insan kaynakları dept. geçebilirim. bir firmada en çok çalışmak istediğim departmandır....hihoyyyt
slm kızlar nasılsınız bakalım
ben grip oldum ya boğazlarım falanda ağrıyo bebeğe inş. geçmez evde tekim eşimde çalışıyo ben ilgilenmek zorundayım maske takıyorum ama inş. geçmez eylüle ya
özge naber cnm nasıl çileğimiz bakalım
mirabaaaaaa....oyyy buzdolabını sildim temizledim evin temizliği ööölecek kaldı yaaaa.
flower canım geçmiş olsun. ben 2defa atlattım şükür geçmedi oğluma.
özgem birlikte çekelim bacım ben sürekli msn deyim biliyon hafta içi.
ay oğlum dünden beri gene huy değiştirdi. akşam canımızı çıkardı sürekli ağlıyor susmuyor. deli olduk eşimle. ateşi falan da yok. neyse bir süre sonra uyudu şükür sabah gene bir fasıl geçti şimdi uyuyor. totosu pişik oldu kızlar çok fena yaaaa. babanemin kreminden sürdüm bakalım inş geçer. siz neler yapıyorsunuz pişik için?
Ay gece rüyamda tekrar hamile kaldığımı öğrendim o kadar insan bu haberi duymak isterken bana ufunet geldi rüyamda uyandığımda ki sevinci anlatamam..Aman dikkat edin güzel korunun.
Ya benim bi derdim var ben çocukla yalnız kalamıyorum daha doğrusu kalmak istemiyorum çünkü devamlı kucak istiyor devamlı pış pış siz nasıl yetiyorsunuz nasıl tek başınıza bakıyorsunuz valla çok imreniyorum ben bebeğim doğdu doğalı bir iki gün bakabildim sonra yorgunluğa yenik düştüm.Anneme göçtüm.
Gününüz nasıl geçiyor nasıl temizlik,yemek yapıyorsunuz.
Gerçi doktorum senin bebeğinin bağırsakları normalden fazla çalışıyor dedibenimkimi çok huysuz anlamadım offf offfffff :gitme::gitme:
özgem birlikte çekelim bacım ben sürekli msn deyim biliyon hafta içi.
ay oğlum dünden beri gene huy değiştirdi. akşam canımızı çıkardı sürekli ağlıyor susmuyor. deli olduk eşimle. ateşi falan da yok. neyse bir süre sonra uyudu şükür sabah gene bir fasıl geçti şimdi uyuyor. totosu pişik oldu kızlar çok fena yaaaa. babanemin kreminden sürdüm bakalım inş geçer. siz neler yapıyorsunuz pişik için?
Ay gece rüyamda tekrar hamile kaldığımı öğrendim o kadar insan bu haberi duymak isterken bana ufunet geldi rüyamda uyandığımda ki sevinci anlatamam..Aman dikkat edin güzel korunun.
Ya benim bi derdim var ben çocukla yalnız kalamıyorum daha doğrusu kalmak istemiyorum çünkü devamlı kucak istiyor devamlı pış pış siz nasıl yetiyorsunuz nasıl tek başınıza bakıyorsunuz valla çok imreniyorum ben bebeğim doğdu doğalı bir iki gün bakabildim sonra yorgunluğa yenik düştüm.Anneme göçtüm.
Gününüz nasıl geçiyor nasıl temizlik,yemek yapıyorsunuz.
Gerçi doktorum senin bebeğinin bağırsakları normalden fazla çalışıyor dedibenimkimi çok huysuz anlamadım offf offfffff :gitme::gitme:
kızlarrr napıyosunuz bakalıımm.. ben izmirdeyim dün verem aşısı oldu beliz ama maşallahı var hiç tık demedi aslan kızımmm :))
baharcım geçmiş olsun pişik için ben dr tavsiyesi ile: A+D ve DESİTİN in tedavi kremlerini kullanıyorum (bide önleyicisi var o yüzden tedavi diye belirttim)...
ama izmirde amerikan pasjından alıyoruz onları bilmiyorum siz nerden nasıl temin edebilirsiniz...
yalnız kremler süper ikisini karıştırıp sürüyosun ilk gün yarıya indiriyo ikinci gün tamamen geçiriyo ağlamasıda pişiktendir canım belki çiş yaptıkça yanıyodur huzursuz olmuştur kuzum can yanmasından kıyamam ona ben hiçç...
özgem senden naber bu arada senin o çileğini yerim benn ya face de resimlerine baktım ısırmalıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)))))))
Canım maşşallah ya benim ki öyle dursa öpüp başma korum. Bekar ablam var annem ben 3 kişi anca zor zaptediyoruz acaba diyorum bi yerde yanlışmı yapıyoruz çoğunuz tek bakyorsunuz ben yetemiyorum.mafoldumbenmafoldumben.canımbenimki kucağa alışkjın deil yattığı yerden kendi kendinede oynuyor sesler falan çıkarıyo duruyo yani sallamayada alıştırmadım yattı yerde uyuyo kenmdi canım ondan zorluk çekmiyporum her işimi rahatça yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?