2009 Eylül Anneleri

slm kızlarrr
ayyy şu kuralar çekilsin çok heyecanlı özge bak kuraya birden fazla bahar koymayın herkes bahara alırsa karışmam haaaakaydirigubbakcemile3
baharcım geçmiş olsun şeker ali efenin totosu pişik olmuş yerim ben o totosunu

benim oglumda huysuz 16 gunlukken geldık ailemin yanından tek başıma bakıyorum zorlandıgım gunlerde oldu ama şükür kimseye ihtiyacım yok bu zor günlerde ben hep yalnızdım ateşlendiği zaman tek başıma bekledim eşim bilee yoktu işimide yapıyorum çocugumada bakıyorum akidem bence sende yalnız bakmaya alış canım biraz bebişlerde büyüdü yine ileride senin için daha zor olur

canım biz zeytinyagı kullanıyoruz. tavsıye ederım. ayrıca ablamlar mothercare dan sudacream diye bir krem alıyor. dr tavsiyesiydi. çok memnunlar. bir sefer bende ablamda kullandım gercekten çok iyi.

ebru çok gecmiş olsun canım. inşallah bir daha kusmaz da senın kafan rahatlar..

bahar bende bayıldım özgenin kızına ama once esra ya talip olduk:) şöyle yapalım araba ile istanbuldan yola çıkalım önce izmirden ben gelinimi alırım oradan antalya ya gecer senı kaynana yaparız:)

bu arada meryem ve mehtap sıhatler olsun güle güle uzatın saçlarınızı. ben de kestirdim ama kuaför saolsun beslemelere benzetti beni
çok sağol canım. git başka bir yerde tekrar kestir istersen

akide tek başına kalmadıkca ne düzen oturtabilirsin ne de rahat edebilirsin. bende 17 günlükken kaynanam gidince önce hiçbişey yapamam heralde dedım. ustelık o varken de çocuga tek bakıyordum. ama sımdı çocugada bakıyorum yemekte yapıyorum evımıde duzenlıyorum. tabı bazı gunler sadece oğlumla ılgılenmek zorunda kalıyorum.

özgeee gecmişi rtam okumamıstım:) yakalamıssın beni:) sanada çok tesekkur ederım bilgiler için canımm. bu arada bahar yılbaşında ben emsale alıyım sende özge ye:)

selaaamm ii hafta sonları kızlaaarr. :))

resim ekliyemiom ya hafıza kartım laptopun içine kaçtıııı alamıooom mafoldumben

bu arada kızlar benim minik 2 günde bir kakiş yapıo iyi hoş ama kötü olan her yapışı belimize kadar hatta dün yaptığı abartısız nerdeyse boynuna gelmişti bady i çöpe attım o derece. hemen müdahale ediyorum ama yinede heryerimiz batıooo herdefasında napcam ben yaaa

bizim eskiden öle olurdu beline kadar kirlenirdi olsun nihalcim bütün badyler feda olsun onlara

bizim eskiden öle olurdu beline kadar kirlenirdi olsun nihalcim bütün badyler feda olsun onlara

ay olsun tapi ama temizleyene kadar maf oluyorum hele bide gittiğimiz yerde yapınca oy oy düşünün durumu. :)) şuan bile ana kucağında posur psur gidio kaydirigubbakcemile3

ay olsun tapi ama temizleyene kadar maf oluyorum hele bide gittiğimiz yerde yapınca oy oy düşünün durumu. :)) şuan bile ana kucağında posur psur gidio kaydirigubbakcemile3

bızde de oluyor. cocuga bayramlıklarını gıyındrıdım eşimin dedesıne gıttık. kakasını yaptı Allahım bı baktım badisinden cıkmıs yıne:) tekrar soyundur ustunu değiştir:) rezaletti :)

olsun şekercim beterin beteri var bak biz hasret kaldık kaka yapınca ev bayram yeri gibi oluyo

alllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhimmmmmmmmmmmmm yerim ben onun o dudaklariniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii masallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh pasammmmmmmmmmmmaaaaaaaa

ayyyyyyyyyyyyyyyyy bir prenses gordum sanki masallahhhh parfumlu prensesesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

banada ogreddin image den resim yuklemeyi yaaaaaa unuttmmusum onceden yapiodujmmmmmmmmmmmafoldumbenmafoldumben
merhaba güzel annişler nasılsınız opuyorumnanaktan

iyiyiz seker sen nasilsinnnnnnn bebislerin mnasilllllllllllllll

nihal maşallah berene çok tatlı çirkin ördek bunların hepsi yaa

ece hoşgeldin iyiyiz cnm biz sen nasılsın yaaa ben sana bişey sorcaktım geçmişte okumuştum unuttum sormayı senin oglun bu ay kaç gr almış sadece anne sütü veriyoun ya senınde sütün çok yok ya o yüzden soruyorum

HMM SORMA MİSS PARFÜMM MİSSSSS :)))

CANIM ImageShack® - Image Hosting TIKLIYON BROWSEYİ TIKLAYIP RESMİNİ SEÇ PC DEN BAŞKADA BİŞEYE DOKUNMADAN START UPLOAD YAP. ÇIKAN SAYFADA EN ÜSTE DİRCET LİNK VAR ONU COPY PASTE YAPIOZ

saol demetcim imageshack browse den resim seçip yüklüyosun çıkan lınkı yapıştırıyosun ben öle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…