2009 Eylül Anneleri

Son düzenleme:

meraba gülcancım 800 gr almış dr normal dedi ben mama vermeyi düşünmüyorum evet sütüm az hele akşamları hiç gelmiyo desem yeridir sıkıyom sıkıyom bi damla zor çıkıyo ama benimki 4 saatte bi 5 dk emiyo ama mideleri minicik zaten bi kere ikinci memeyi verdim hemen kustu az süt yetiyo zaten fazla gelirse kusuyo bence bi kaşık anne sütü bi bardak mamadan daha sağlıklıdır

oy maşallah demetcim çok tatlı beni sorma hiç bugün kreş yokya büyük deli etti beni ya
ayyyyyyyyyyyyyy kiyamam sanaaaaa yaaaaaaaaaa ama bende senin gibi olucam insallah olum 1.52yas olsun hemen ikinciyi istiyorummmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
UPPSS KARİİZMAYA BAK BEEEE KIZ ANNESİ OLARAK PEK BEĞENDİM OĞLUNIZU TU TUU

saolun kizlarrrrrrrrrr ya degisiklik yaptim resimlerde 2 tane daha ekledim yapmisken abarttimmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
seker sagol ogrettigin icinnnnnnnnnnnnnn:1hug:

Öncelikle kızlar maşallah tatlımı tatlı yakışıklımı yakışıklı güzelmi güzel eylül bebeklerine..
Baharcım ben pişik olduğu durumlarda mustelanın pişik kremini kullanıyorum harika birşey ertesi gün hiçbir şey kalmıyor. çok memnunum benimkinin poposu pek birşey olmuyor daha çok boynunun altı ve koltukaltları pişik oluyor ama 1 günde geçiyor çok etkili bir krem.

Gamzecim geçmiş olsun canım su beliz bitanemize..

Demetcim resim eklerdim ama eşimin laptopunu kullanıyorum sonra ekleyeyim.

herkese slmmmmmmmmmm demetcimmm haklısın facede takip ediyoruz birbirimizii ama burdakileride düşünmek lazımm buda bizden.......

Son düzenleme:
Kızlar tanıŞma topıĞımıze ılk sayfaya lıste yapmak ıstedım bırbırıne gırıo yazıolar EXCELDE LıSTELEYıP YAPIŞTIRIOM OLMUOO yardımcı olurmusunuz banaaa

maşallah erdanaya küçük erkek bu yaa gömlek bile giymeye başlamış....

gayet iii canım maşallah yetiyo demekki
anne sütünün bir damlası bile kıymetli
seker sagol ogrettigin icinnnnnnnnnnnnnn:1hug:
bende anlatmıştım görmedin:kedi:

Te buda ben

http://img80.imageshack.us/img80/1958/dsc02417l.jpg

ay bırı tutsum benı albÜmÜ yÜklıcem Şımdı :))

cok tatlisin masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

herkese slmmmmmmmmmm demetcimmm haklısın facede takip ediyoruz birbirimizii ama burdakileride düşünmek lazımm buda bizden.......

masalllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh nazar degmesin
kizlar simdide dogumdan onceki son hamilelik halinizi istiyorum ben bakdikca kendimi fil gibi goruyorum suanki halimedenmanken diyorummmmmm:roflol::roflol: ne yaparsiniz zayiflayamayincaaa bole seylerden moral buluommmmmmm

Son düzenleme:
Merhaba, 14/09/2009 12:12 de dünyaya gözlerini açtı kızım.
O günden bu güne biraz sıkıntılar yaşadık tabiki ama şuan en büyük problemim sütümün çok az olması.
Sitede bakındım biraz ama ya telaştan aradığım şeyi
tam bulamadım. 2009 eylül annesi olduğum için buraya bari yazayım dedim hemde güncel bi sayfa olduğu için.
Gelelim benim sorunuma kızım 2,5 aylık fakat 1 aydır neredeyse hiç emziremedim.
ılk zamanlar çok güzel sütüm geliyordu, göğüs pedi falan koyuyordum,
şimdi ise günde yarım çay bardağı anca geliyor.Sağmama rağmen gelmiyor. Acaba kesiliyormu?
Stresli bi hamilelik geçirdim ve doğumdan sonrada bir takım sorunlar yaşadım psikolojik olarak,
belki kendi kendime düşüncelerle ama sonucu bebeğime süt verememek olmaz umarım.
Milupa Aptamil Conformil 1 içiyor kızım şuan, 2 günde 1 kutu bitiyor.
Sütümüde sağıyorum fakat söylediğim gibi pek gelmiyor.
Sitedeki annelerin çoğunun 2. bebeği ilk doğum yapanlarında bilgi birikimi vardır ama benim
yaşadığımı yaşayanlar olabilir, lütfen tecrübelerinizden benide yararlandırın...
ıyi günler...

maşallah erdanaya küçük erkek bu yaa gömlek bile giymeye başlamış....

gayet iii canım maşallah yetiyo demekki
anne sütünün bir damlası bile kıymetli

bende anlatmıştım görmedin:kedi:

gormemisdim canim sanada cok tesekkurlerrrrrrrr hayatimmmmmmmmm sinmdide hamileleik fotonuzu istiom son gunlerindennnnnnnnnnnnn benim kadar fil olan olmusmu onu merak ediomdaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

selam kızlar benim canım da hasta gribi iyice ilerlemiş dr antibiyotik verdi.Bu ay 500 gr almış sadece ve hala da yemek istemiyor.Ağlata ağlata zor yediriyorum mamayı.Ama genel gelişimi iyiymiş aktif bi bebek dedi drumuz.Zaten dönmeye başlamasından belliydi.Sürekli zıplamak istiyor sıpam kollarım kopuyor valla.

Bu da benim doğuma giderkenki halim.Ben şu an daha da fil gibiyim.Üzülme arkadaşım ben kilomu veremediğim gibi üzerine de 3 kilo almış bulunmaktayım.

Eklentiler

• $gfh 001.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 31

ya sizlerrrrrrrrrrrre masallaaahhhhhhhhh kac kilo aldiniz hamileliginiz deeeeee ben tam 28kg aldimmmmmmmm 17 verdim ama fil gibiymisim yaaaaaaaaaaaaa

canım ben de zeytinyağı sürdüm ama ilerlemiş sanırım etkilemedi hiç. hematen aldım inşallah iyi gelir.
gidelim bacım alıp gelelim kızları :) :lepi:
özgeee gecmişi rtam okumamıstım:) yakalamıssın beni:) sanada çok tesekkur ederım bilgiler için canımm. bu arada bahar yılbaşında ben emsale alıyım sende özge ye:)
heh beşi bir yerde alalım bacım gelinlere :)
sensin çirkin bi kere. ne kadar yakışıklı olmuş yağızımız...
oyyy yerim ben onun dötünü :)
merhaba güzel annişler nasılsınız opuyorumnanaktan
gelmiş gitmişsin canım. yetişemedim
saol canım. bakalım geçmezse onu da deniyim. kıpkırmızı yazık kıyamıyorum yaaaa...

oyyy maşallah kuzuya bee...oturtuyonuz mu kızlar bebekleri ya?

baharrrrrrrrrrrr ali efeninde fotosunu bekliom ben erdenayinkileri koydium bak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…