selam kızlar .. hiç keyfim yok bugün sütüm azaldı.. oysa ne çilelerle arttırmıştım.. geçmişe göz atıp döneyim..
arkadaşlar burda kimsenin amacı kimseyi kırmak yada incitmek değil ama biz burda 1 senedir konuşuyoruz çogu arkadaşlar tanıştı gerek tlf da gerek msn de görüşülüyo acı tatlı çok anımız oldu ben şahsen daha çok paylaşımımın oldugu bi arkadasımın çıkmasını tercih ederim kimse kırılıp gücenmesin bence çekilişte iptal edilmesin kesinlikle heyecanla beklıyorum.....
benimde hala aynı gerçi düzenli sagmıyorumki ben:gitme: bi an önce 4.ayımız olsada ek gıdalara geçsek :gitme:selam kızlar .. hiç keyfim yok bugün sütüm azaldı.. oysa ne çilelerle arttırmıştım.. geçmişe göz atıp döneyim..
arkadaşlar burda kimsenin amacı kimseyi kırmak yada incitmek değil ama biz burda 1 senedir konuşuyoruz çogu arkadaşlar tanıştı gerek tlf da gerek msn de görüşülüyo acı tatlı çok anımız oldu ben şahsen daha çok paylaşımımın oldugu bi arkadasımın çıkmasını tercih ederim kimse kırılıp gücenmesin bence çekilişte iptal edilmesin kesinlikle heyecanla beklıyorum.....
valla benekim annesiydim eylüle son ayda kaydım buda benim suçum değilki
canım benim yaaa.ben senle sohbet odasında konuşuyodum ben biliyom seniopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
yok canım ya uyumadı ama biraz daha sakin sallıyorum biz bugun ögleden sonra dışarı çıktık eve geldiğimizde hava çoktan kararmıştı hep besmele çektim gedip gelirken ama karanlıkta dışarı çıkmamak lazım rahat vermiyolar yavrumaamafoldumbengülcancım oku iyi yaptınn canım uyuydumu şimdi. umarım yetiyordur sütüm yaa nazaramı geldik ne ... eee çekiliş olmıycakmı şimdi...
bunca zaman okudunuz okudunuz da niye hiç yazmadınız kendınızı tanıtmak ihtiyacı hissetmediniz tmm herkes 7/24 girmiyo ama biliyoruz girenide girmeyenideewet yazılanlara karşın bende bekliorum eğer bizi saf dışı bırakmazlarsa belkide oğlum en ii arkadaşına sahip olacak
tamam ben herkesi anlıyorum ama bana yeni katılmışım gibi muamele edilmesi üzdü beni :çok üzgünüm:..kız gülcan söylesene kızzzzzz ben yenimiyimmmmm M&M yi bile hatırlıyon sen lülülülülülühihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar bir konuda yardımınızı istiyorum.. oğlum gaz problemini aştı ve artık uyku düzeni edinmeye calısıyoruz. gece birazda olsa rahat ettik ama tek sıkıntımız asla 2-2:30 olmadan çocuk uyumuyor. nette uyutmak ıstedıgınız saatte yatagına koyun alıştırın vs vs yazıyor. ama tabıkı çocuklar tamamen kitaplara göre büyümüyor. ben bu saati nasıl öne cekerim bana fikir verecek olan varmıı
inşallah canım yaaa.. azalırsa bütün emeklerim boşa gider.. dün gece uyuyamaqdım inşallah ondandır.. birkaç gün dikkat edeyim kendime..canım bazen olabiliyo öle günü gününü tutmuyo sadece bi günlük yoksa son zamanlarda hep öle mi idi sıkma canını yaw sen kaç ml lerden bu hallere getırdın bişeycık olmazzz
benimde hala aynı gerçi düzenli sagmıyorumki ben:gitme: bi an önce 4.ayımız olsada ek gıdalara geçsek :gitme:
tamam ben herkesi anlıyorum ama bana yeni katılmışım gibi muamele edilmesi üzdü beni :çok üzgünüm:..kız gülcan söylesene kızzzzzz ben yenimiyimmmmm M&M yi bile hatırlıyon sen lülülülülülühihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?