2009 Eylül Anneleri

tubacım evet sanırım hepsi aynı ama bazıları azda olsa daha iyi benimkinden
benim komşum düşün yani sadece komşum çeyrek taktı kaynanamda çeyrek taktı :))))
ama alıştım artık ona ve olanlara

bu arada kolay gelsin TUBACIM işimiz zor vallaha temizlik ütü bulaşık yemek bebek eş derken bize zaman kalmıyor ama çok şükür halimize

tubacım evet sanırım hepsi aynı ama bazıları azda olsa daha iyi benimkinden
benim komşum düşün yani sadece komşum çeyrek taktı kaynanamda çeyrek taktı :))))
ama alıştım artık ona ve olanlara

o bişey mi.. benim arka komşum yarım taktı kaynımda yarım taktı kaynanamda ama durumları çok çok iyi bunların hani adana burma taksalar koymaz öyle söyliyim.. Şimde gelmiş geçen kaynanam bizim evde bi sineklik yaptırmıştık birazda pahalı birşey böyle bahçe kapısına yapılıyo sürgülü bişey hatta taşındık bi iki ay bekledik onu yaptırmak için azcık toparlanalım diye gelmiş sipariş veriyo kaynanam oğluna bundan banada yaptır balkonuma diye töbe yarabbim ya ne alaka yani taktır normal tel geç altı üstü balkon kapısı bizim bahçe çocuklar zırt pırt açamasın diye yaptırdık.. Almayı bilen vermeyi bilmeyen insanlara sinir oluyorum

bizim yardım projesi yattı mı yaaaa. doğudaki arkadaşlar. ya da çevresinde ihtiyacı olan birileri olan arkadaşlar bi bilgi verin bakem... en azından ben bişiler göndermek istiyom

Arkadaşım benim sana bu konuda bi tavsiyem var. kardesinisec diye bi site var oradan doğudan çocuklar seçebiliyorsun. benim ve iki ablamın kardeşi var onlara koli yolluyosun ihtiyaçlarını mektuplaşıyosun ablamın kardeşinin annesi ablama patik falan örmüş yollamış oğlu için :) biz onlara okul açılmaya yaıkn ayakkabıdır defter kalem kalemkutusu çanta falan yolluyoruz acayip mutlu oluyolar telefondada konuşuyoruz.. istediğin ilden istediğin yaştan seçebilirsin ister babası olmayan seç ister annesi olmayan senin elinde. Arkadaşlar bu siteyi araştırmaya hepinizi davet ediyorum..

Sevgimiz bölünsün dahada büyüsün inşallah :)

özgecim cingene ciiğim ya çok uzamış ve çok kırılmıştı eskisi gibide bakamıorum kızım az büyüsün nasılsa kökü bende o büyüyene kadar uzar zatn çokta çabuk uzuo kökü kuruyasıca çokta kalın telliyim sölemesi ayıptır papaz gibi oluodum bazen:kedi: resmimi koyamda görün yeni halini günlük kullanabileceğim bişi...

tülayyy ben VE KIZIM oğluna talibiz bacım.. düşün taşın kararını ver valla kızımı ne dr lar mühendisler oğullarına istio vermiom ona göre kötükedihüso

hadi hayırlı olsun nihalcim güle güle kullan.. valla benim eşim saç delisi belime geliyo saçlarım neredeyse kestirtmiyo deli olacam yıkamak bi iş kurutmak başka şekil vermek ayrı valla şey yapamaz oldum yıkanma korkusundan anladınız siz onu

,

bende vereyim o zaman elma suyu ve ihlamur
canım ıhlamuru hangi ölçüde veriyorsun ne kadar koyuyorsun suya birde demliyormusun yoksa kaynatıyormusun

su değil canım elma suyu :))))

Emsalcim yavaş başla arttırabilirsinsonra 50 falan yeter sonuçta kilo aldıran bişey değil ama inan vitaminede çok ihtiyaçları var tatlım.bide ıhlamuru kesinlikle kaynatmıyoruz sadece demleme yapıyoruz kaynamış suya batır beş dakka demlensin şeker koyma ver gitsin :)

valla emsal bazen yemek yıyemıyorum bazen wc gidfemiyorum tut tut tut çatlıycam:)

ya aynı bende öyleyim geçen gün saat 3 te kahvaltı yaptım artık akşam olacaktı başım tuttu açlıktan dedim ağla annecim ben gidiyorum :)))

yarım taksaydı benimki gene şükür diyecektim :))
ben doğum yapmışım eve gelmişim daha yeni 24 saat olmamış evime geleli düşün
hatun yemek yapmış ama kendilerine geldiler iftar açmaya benim evime cümbür cemahat
oğlu gelmiş traş takımlarını aşlmış bizde traş olacakmış onlar yemek yiyecek ama düşünmüyorlar kim hazırlayacak sofrayı bonyoyu kim temizleyecek vede her gelişinde hatun oğlunu aradı oğlum beni almaya gel bebeği göreyim diye sanki arabası olan başka oğulları yok gibi loğusayım tek başımayım kocam hanım ağayı almaya gidiyor bırde evine bırakıyor saat 11-12 lerde en son onun yanında kızdım ver 5 tl bin taksiye gel ben loğusa kadınım 2 gün oldu doğum yapalı dedim eşimede bu son olsun dedim onun yanında bozuldu çekti gitti oğlum sen gelme biz gideriz diyo bide gitmiş yalandan bide eşimi aramış beni soruyormuş oğlum eşin nasıl geçtimi siniri yani ben iyi kaynanayım diyo :)))
bana komşum eşim dotum şunu yaptı diyincede ee var ki yapıyorlar bizim yok diyo
olsa ben neler yapardım yalancıııııı istedigine herşeyi yapıyor
bende aynen senin gibi alıpta vermeyi bilmeyenlere ve afedersin domuzdan bi kıl bi kıl diyenlere sinir oluyorum

sağol canım yaaa başlayayım bende o zaman yavaş yavaş
teşekkür ederim tatlım bundan sonra seni sık sık rahatsız ederiz artık
ee nede olsa sen bizden daha tecrübelisin :)))

al bendende o kadar benimkide saç delisiydi bahane olarakda dert yandıın konuyu söledim kel yaptır istersen dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bizim yardım projesi yattı mı yaaaa. doğudaki arkadaşlar. ya da çevresinde ihtiyacı olan birileri olan arkadaşlar bi bilgi verin bakem... en azından ben bişiler göndermek istiyom
cnm bende araştırabilirim buralardan haber veririm uygun birini bulursam.:hulya:
cnm inşallah bişi çıkmaz dualarımız sizinle.benim melegimde çok iştahsız ama bakalım :gitme:
oyy oyy gözlere bak nasıl tatlı tatlı bakıyo..
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
mehtap tatlım maşallahh kızına cin gibi bakıyor :)))
alem bu bebeler yaa Allah ım ne güzel yaratmış akıl küpleri maşallahh maşalllahh
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
cnm bnde fotograf delisiyim aynen senin gibi düşünüyorum bide dogum günümü kutladıgın için tşk ederimopuyorumnanaktan
saol teyzesi...ek gıdalarda yarasın şimdiden dogamıza...bende 4 aylık olsun hemen başlıcam mamadan iyidir.lmaz:
mehtapp kız ne güzel gülmüş oyle maşallah hep gülsün hihoyyyt
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5zemuszemus
valla emsal bazen yemek yıyemıyorum bazen wc gidfemiyorum tut tut tut çatlıycam:)

koyver gitsin ayollllllllllllll:roflol::roflol::roflol:

al bendende o kadar benimkide saç delisiydi bahane olarakda dert yandıın konuyu söledim kel yaptır istersen dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırlı ugurlu ola saçların nihalcim.benim saçlarıma nazaran genede uzun ...bende gittim kısacık kestiridm aman yaaa ne ugraşcam...dünya varmış:lepi:

hayırlı ugurlu ola saçların nihalcim.benim saçlarıma nazaran genede uzun ...bende gittim kısacık kestiridm aman yaaa ne ugraşcam...dünya varmış:lepi:

sende kosana şekerim resmini merak etttim kızlar hadi hep bebişlerimizinkini ekledik bakalım doğumdan sonra biz ne haldeyizz neoluyyyy koyun resimlerinizi :Saruboceq::Saruboceq:

Uzunca bir aradan sonra tabii bu saatte topikte pek kimse kalmamış olsada yinede şimdiden herkese merhaba,

Bugün çok yoğundum şirkette. Bölümüm değişti bu nedenle eğitimler yeni işler falan filan... Hiç fırsat bulamadım bir tek çıkmaya yakın çekilişe baktım o kadar ben mehtap'a alıyormuşum açıkcası sevindim belki bu şekilde gönlünü alabilirim. a.s. O minik mi minik minnoş prensese hediye almak gerçekten çok güzel zaten gönlümden kız geçiyordu iyi oldu. Bu arada mehtapcım adresini yollar mısın bir ara bana...

Bebeği hasta olan arkadaşlar kızlar alıntı yapmadım bu nedenle aklımda kalanları yazıyorum atlarsam kusuruma bakmayın. Ececim , sinemcim çok geçmiş olsun canlarım inşallah iyi olacak melekleriniz Demetcim sonuçta d vit. kesmişsin merak etme bundan sonra bıngıldağı kapanmaya devam etmez bence lütfen üzme kendini sütüne de bebeğine de daha fazla zarar verme. Sinemcim yrnmış doruğun kontrolü inşallah istenilen kiloya ulaşmıştır dua edicem canım bu gece sizin için ayrıca özürümü kabul ettiğin için binlerce tşk valla numaranı bilsen arayıp özür dileyecektim o kadar üzüldüm... opuyorumnanaktan

Tubacım demek ek gıdalara başlıyorsun canımcım senin sütün iyiydi ya niye mama vermeye başladın ki neyse hayırlısı olsun sen hiç üzülme tatlım adresini ver sanada yolarım canım ben hediye kıyamam doğamızın boynunun bükük kalmasına.

Emsalcim ohh damadıda bulmuşsun maşallah altınlarıda almışsın eee damadın kendisi gibi yakışıklı, zengin arkadaşları varsa esracık bir güzellik yapsın kızıma:))))
bu arada canım çok yoğundum tekrar arayamadım kusura bakma yrn ararım inş...

Nihalcim güle güle kullan saçlarını. Özgecim inşşşş istediğiniz gibi bir ev bulur ilerde de o evi satın alırsınız...

Bu arada kızlar ecem sen sormuşsun bende yürüteç kullanmayı düşünmüyorum. oturtma konusuna gelince bende destekli oturtuyorum tabiki yoksa oturamaz ki ben onu kastetmiştim. bir elinle göğüs altından bir elinle kasıklarından tutup sırtınıda kendine yasladığın sürece sorun yokmuş...

tülaycım maşallah halil ibrahime valla doğru behlülde kimmiş ki zaten hiç yakışıklı bulmam halil ibrahimin yanında solda sıfır kalır... kaydirigubbakcemile3

tülayyy ben VE KIZIM oğluna talibiz bacım.. düşün taşın kararını ver valla kızımı ne dr lar mühendisler oğullarına istio vermiom ona göre kötükedihüso

sende kosana şekerim resmini merak etttim kızlar hadi hep bebişlerimizinkini ekledik bakalım doğumdan sonra biz ne haldeyizz neoluyyyy koyun resimlerinizi :Saruboceq::Saruboceq:

saol cnmcımm ama daha bis anne kuzusuyuz evlilik düşünmüyo...mesleğinde ilerlicek benim oğlum :roflol::roflol:
dilekçim bölümün hayırlı olsun hemen adepte, ve başarılı olman dileğiyle..defnem nasıl iletişiminiz? biraz daha aşıştın umarım işe ve defneden ayrı kalmaya Allah tan hafta sonları sizin bol bol keyfini çıkartıyorsunuzdur
özgeee ev işi ne oldu buldunuzmu ??

Çok sağol canımcım yaa inşallah daha iyi olacak böyle herşey... Evet çok şükür alıştım işe kızımda geceleri 10:30'a kadar uyumuyor bol bol özlem gideriyoruz.... Dediğin gibi haftasonları full birlikteyiz ayrıca sanırım annesi olduğumu unutmuyordur.:)))

bu arada kolay gelsin TUBACIM işimiz zor vallaha temizlik ütü bulaşık yemek bebek eş derken bize zaman kalmıyor ama çok şükür halimize

evet canım ama bu tempoya alıştım.
bazen oturuyorsam kendi kendime hemen yapacak ne işim vardı diye düşünüyorum.

çişini tutma şekerim bak çok zararlı salıver en kötü kaydirigubbakcemile3

herkesin bütçesi, ailesi ayrı. alıpda nasılsa oglum diye rahat davranmalarına ben de tav oluyorum.

:roflol: :roflol:

gayet iyi olmuş kesimi ve modeli. güle güle kullan cnm.

yemınbıllah saatlerdır ha bebek ha ezel ha kocıs falan okuyom bıtmedı sayfalar ha bı sayfa bıttı dıyom bı daha eklenıyo ulen ne cene varmıs sızde beaaa.konu coktan kapanmıs ama dogum yaptuıktan sonra bu sayfayı bulanlar olabılır arkadaslar yada cesıtlı sebeplerden gıremeyenler uzerlerıne gıtmeye gerek yok.herkese acık burası lutfen yanlıs anlamasınlar ama eskı paylasımlarda farklı olabılıyor bıraz.ama zamanla herkes kaynasıyor yafuu.paylasalım takmayın uzulmeyın bu konulara arkadaslar eskı yenı hepımızzz.bana gulcancım cıkmıs cok sevındım hangınız olsa sevıunırdım zate.emınede ogluma alıyor ha rakıpler aynı kıza talıpler ama olsunopuyorumnanaktancok sevındımmm.kutu kutuda yazık bılmeden benı tanıtmıs canım arkadasım sagolasınn.

kısım baksana kızın anası tuba bızı sıraya koymus pek bı havalı anam bı dusunsek mı nekaydirigubbakcemile3
2 aralık benım dogumgunumdu bende unuttum:) gece 12 olunca eşim oğlumla çiçeğimi getirince ahh dedimm doğru:)

nice senelere arkadaşım..
nıce senelere seker saglıkla ınsallahh.
ya sorma aynen ya ınankı o kadar azaldıkı uff hep dua edıyorum her sagısımda gozuna bakıyorum akan yere .30 cc benım ıcın super oluyor ya.ben sana bısı dıyım mı dedıgın gıobı heves ettıkcemı olmuyor yoksa vucutmu bılmem ama yılmadan sutum artacak demeye devam.mamayada tabı.sukurkı mama var alabılıyos be canım ya.conformıl ve aptamıl karısımı verıyorum bende.
bıberon degıstırmeyı dene derım.benımkı sadece dr browns alıyor mesela.dıgerlerını almadı.

Ben biraz telaş yaptım ama artık sakinim. Neyse artık kendi yazıp kendi okuyanlarda birleşir o zaman kaydirigubbakcemile3
alemsın heeekaydirigubbakcemile3
meryemcım aynen kaydırak pozısyonu en fazla bızdede.doktor 6 aydan once oturtma dedı bızede.
ayy nolur bole yapmayın sız yazdıkca uzuluyom yaa hepımız kaynasıcaz zamanlaaa.herkesın haklı bı nedenı var tabıkı akadasım .ya kılzar ustune gıtmeyın bu kadar beaaaaklava:

ayy canım benım yaa senı cok ıyı anlıyorum yaa.su tercumanlar bazen okuz oluıyor yanı.soyle adam gıbı sımultane tercuman bulmak zor ha buldun dıyelım tam manasını bılmıyon madem sor ya saglık bu yaaaaaaa.ben 1,5 aydır kestım canım bende farkettımdı bıngıldagı kucuktu hala oyle.saglık ocagındakı kadın 6x6 olur genelde ama senınkı 3x3 cm dedı.ya dedım benımkımı oyle yok dedı yenı bu zaman bebeklerı genelde boyle dedı ıyı dedım.40,5 cm ıdı ama bızımkı zaten 36,5 kafa ıle dogdu buyuktu kafası.umarım ıyı haberler verırsın be canım yaaa.
elızabeth fenwıck aldım bı poha yaramadı acıkcası ıkı uc bılgı dısında bosa almısım yanı.pratık tecrube kk sızler ve ınternet abıcım olaykaydirigubbakcemile5
ay yavruma yaaaa canım benım ıcım gıdıyo bısıcık olmasın kotu hıc onlara yaa.bızede tabı.
selam güzel anneler benim bıdık hep kucak istiyo yani ayakta dikilmek sizinkilerde öylemi artık yatarak oynamaktan hoşlanmıyo dönüyo hemen
aynen canım ayakta dıkılıyos paso.Allah saglık versınde donem bunlar hep.
bana ayfercim çıktı:) kendisini hiç tanımıyorummm....ne alsam ki acabakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay hayatım hiç güleceğim yoktu. kıyamam sana canım ya. kız biz görüşüyoruz zaten ecem87, ayfer ebru falan :)))
sagolsun yaa nasılda yardımcı olmaya calısmıııss.
ayyy hadı gecmıs olsun be canım yaaa.bu arada tc vatandası olmadıgını bılmıyordum kusum ben senın ya.
yok sana hak verıyorum el yıkama mevzuunda valla kocam eve gelıp dus alıyor oyle sevıyor bebısı.nemelazım ya Allah muhafaza.ama kaynana olayına gelınce bıraz daha objektıf bak olaya canım onun yerıne koy kendını tabıkı oglunu arıcak.senıde arıcak ama sıklıkla onu araması normaldır be yavrum bu kadar takma her mevzuya derım kendınıde kocanıda uzersın baskada bı poh olmaz sonucu.relax yaffff.
sıdocum gecmıs olsun tekrar ama bıberon degıstır derım.ne kullanıyorsun,ben dr browns onerırım.ama mamayı ıyı erıtmek lazım agzı tıkanıyor bazen.aglıyo bızımkı aa azalmıyo bu mama dıyom bı bakıyom tıkanmıs.ama onu dırekt almıstı bızımkı sukur.emzıklerden sadece emelın Allahj razı olsun soledıgı fatos emzıklarını arada bı alıyor bıde bu bıberonu.nuby nuk falan almadı mesela.umarım faydası olur yaa.
önce karar ver sonra kestir o zaman canımç. bak ben beslemeler gibi geziyom bu nedenle
ya bahar sanmıyom yakısmıstır yaa.bı gonder resmı bakah.unıdede kısaydı dıyonya guseldır heralde baa.
basın sagolsun canımm anlarım senı bılırım Allah mekanını cennet etsın babanın tum olmuslerın.ozledık gel arada yaa.
emsalim ağzını yiyim yavrum bensiz olmaz tabi yasık bana hadi bana acımıyonuz doğaya acıyın kızlar :)
ayy sorma dedım hatta tuba yok bu lıstede ama yazana kadar sen gelmısın bacım.muhakkak eksıkler olacaktır eslestırırık senı onlarla ya.
hadı hayırlı olsunnnn.bu arada kaynanalar sunu taktı bunu taktı olayında ınsanlar durumuna gore yapar dıcem ama ıcten gelecek tabı.o yonden masallah cok sanslıyım ben.annem tam,ablam tam,halam akrabalar tam en az yarım,kayınvalıdem 2,5 luk atalıra,kayınbıraderımde 2,5 luk taktı haklarını yemıyım Allah razı olsun hepsınden yanı kı durumlar sukur ıyı ama asırı zengın degılız hıcbırımız.ama anladıugım sızın baya ıyı maddı durumunuz.demek ıcı zengın olacak ınsanınCADIARZU ama sagolsun ınsanlar ne dusunup verse cop bıle olsa sagolsunlar.aramayın su bu dıye arkadaslar.
ule fırsatmı var bacım gecmısı bıtırmekten ha bebek ha koca ha ezel derkene.ya hastayım bu arada ezele yaaa delı bı dızı muhtısss.
ayfercimm adres olarak annenlere mi yollıcam nasıl yapcaz...
kusum ben yılbasında ızmırde olcam ınsallah kayınvalıdemlerde.oranın adresını yazcem sana.

sorma aynen yaaa:kedi: saclar uzun ha kurut ha yıkan ayy kremle cart curt.ama sukur Allaha canım sac tactır yanııı.bu arada kardesını sec olayını soylemene cok tesekkur ederım bravo valla.

yıne seksııı yıne gusel kısss masallah gule gule kullan.

valla ben hamıleykende sonrada hep sacları boyattımdı.bu arada yenı ekledımdı resım ya son halımı bılıyo herkescık sımdı ugrasmıyım be ya.

ha bu arada o bebıklerı ben severım yırım yırımmmmm masallah barekallah kızı erkegı ayrı guzel valla yaaa hepsınee.tulay hep dıyom aynı sen bu oglan ha geldın mı sozume bu aradakaydirigubbakcemile2

alıntı manyagı olmus cevabım ama napıyım anam amma kaynatmısınızzzz.sevıyom sızııı-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…