2009 Eylül Anneleri

Tülayyyyyyyyyyyyyy kızım bir kere daha söylüyorum. Kıvanç tatlıtuğ halt etmiş senin oğlunun yanında maşallahhhhhhhhhhhhhhh

ayy benim osun yeni yattı.. ayy kolaarım ayaklarımm yorulmuşumm yaa... tubacımmm nabersin bayadır konuşamadık senle prensesin nasıl buarada kaç kilo oldu kızınn aynı günde doğduya bebeklerimiz merakediyorum hepp uyku düzeniniz nasıll..

tülayyy çoooook tatlı maaşallahh ...................çok güzel takımlarıda...eee başak annesiii...

,

bende vereyim o zaman elma suyu ve ihlamur
canım ıhlamuru hangi ölçüde veriyorsun ne kadar koyuyorsun suya birde demliyormusun yoksa kaynatıyormusun

tubacım benim oğlum suyu sevmiyor anne sütü içtiğinden ama geçen ıhlamur verdim oğlumda bayıldı lıkır lıkır içti maaşallahhh

su değil canım elma suyu :))))

Tülayyyyyyyyyyyyyy kızım bir kere daha söylüyorum. Kıvanç tatlıtuğ halt etmiş senin oğlunun yanında maşallahhhhhhhhhhhhhhh

cok sevımlı bu ya......bak benden solemesı annesı bu oglan cok capkın olcak sanırım.yan yan bakmıs:)

tülayyy çoooook tatlı maaşallahh ...................çok güzel takımlarıda...eee başak annesiii...

teşekkür ederiz teyzeleriiii...valla kıvanç tatlıtuğ da kim oluyo ki heheeee
bana benziyormu ??? son görenler aynı sen diolar bende hiç benzetemiyom kendime ama

ebru almıştı ama adını unuttum canım ona bir sor istersen. hatta ben de alıcam bir daha yazsana ebrucum. int.deki bilgilerin hepsi dogru degil, çok bilgi kirliligi var. en iyisi başucu kitabı..

bide kızlar benim kızın ateşi hep en düşük 37 normalmidirrr en yüksek 38 oldu bikere aşıda

37.5 ustu fazla demisti dr.umuz bize. 38 sınır zaten dr.a sormak lazım.

lülülülülülü :lepi: ben bir öğretmenin dünyalar güzeli kızına (saliha), bir öğretmenin yakışıklı oğlu (emel) benim prensesime hediye alıyor. :lepi: dogru biliyorum dimi kızlar??

kızlar ayın 15ine kadar eşlerine bilgi vermeyen olursa bize yazın 16 sında eşi gelmeyenler için tekrar çekiliş yapcez. inş öle bişi olmaz herkes sözünde durur :)

ya ben anlamadım sen ne demek istedin bahar?

biz hediyelere açık bir aileyiz canım :)))))))

hoşgeldin tatlım. amma maceralı olmuş. çözmüşsündür inş.

bahar benımkıde donmedı.. çok sasırdık. fıcher prıce dakı muzıklı seyı calıyor kendısı:) 3 gundur bunu yapıyo:)

bizimki de ben sallarsam seviyor, yoksa iplemiyor o oyuncagı.

takma kafana canım benim. ama kaynanaların hepsi mi aynı olur yahuuu klava:

kızlar saçlarımı kestiricem naıl kestirsem krar veremedim.. sizce nasıl kesitrim çok kısa yapsam mıkiii

kestirmişsin bile galiba ben cevap yazana kadar. ben de istiyorum ama kıyamıyorum çok uzadı. güle güle kullan tatlım.

çok güzel anlatmışsın. bahara katılıyorum :)))

kızz sen nerelerdesin?? hadi geçmiş olsun aşılar tamamdır :))

en yakınlar bizde iyi birseyler takar aslında kaynanan ayıp etmiş canım abisi de.. bosver canım yaa.

kızlar sonunda oğlum emdi neden emmediğini bilmiyorum ama sonunda emdi oohhh rahatladım biraz :lepi:

ooooooohhhhhhhhhhhhhhh yaşasın :lepi:

başınız sagolsun cok canım. hoşgeldin. allah baska acı vermesin.

kaç saattir okuyup yazıyorum. arada kızımı yıkadım. ezeli izliyorum bir yandan. kocam duymasın kenana bitiyorum ya ne karizma :))) şimdi de dün bitiremedigim ütülerimi yapıcam. 12 gibi yatarım inş. hadi herkesi çok optummm.. adres bilgilerini ozelden yazışalım salihacım ve emelcim.

elif cnm kıyamam sana çok zor günler yaşadın ama inşallah artık herşey güzel olucak

aynı cnm valla..arada oğlanı emzirdim.altını aldım.ezel i seyrediom kocama bide meyve servisi yaptım..kadınların işi bitmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…