2009 Eylül Anneleri

Benim kız küçük doğduğu için aldım valla ben tartı 65 liraya arçelikten gayet güzel oluyo aklın kalmıyo tavsiye edeirm :)

Kocasıyla arkadaş olan arkadaşlar ben çok kıskanç bi kadın olaraktan amanda kocam başkalarına bakar diye valla kırkım çıkar çıkmaz başladık şimdide doğumdan önceye döndük hatta geçen gün kocama süper bi striptiz şov yaptım.. canınız istemediğinde deneyin bence güzel giyinin müzik açın falan rutin yapmamaya çalışın.. yapmaya yapmaya insanın iyice isteyesi kaçıyo dişinizi sıkın ya acı dediğiniz nedir yani doğum acısı gibi değil ki tamam çok acıyor ama zamanla geçiyor.. toparlanın fıstıklar...

kızlar benim kızın başındaki kemikte herhangi bir düzelme olmadığı için bugün yine istanbula kadıköye doktora götürüyoruz. çocuk beyin cerrahı ib adam bulduk muayenesi 330 tl arkadaşlar ya yuh dedim valla yuh millet bunun bibuçuk katına bi ay çalışıyo napıyon ki yani??? ama söz konusu çocuk olunca esirgemiyo insan ve bide kredi kartı geçmiyo dedi oradaki şıllık hani hazırlanın gelin burda caz yapmayın ooofff offff bişey çıkmasında inşallah ne yapayım ya daha ne kadar koşturacaz bilmiyorum yarında tomografimiz var bu doktorda çektir derse çektircez yarabbim inşallah güzel sonuçlarla gelirim n eolur dua edin kızlar ya

emelcim h.g. cnm raporunu almışsın hadi bakalım ay sonuna kadar atamızla berabersinn..

kızlar şimdi çıkıom akşama gelecem allah aşkına az konuşun düşmesin çeneniz yetişemiom snra klava:

ece ve hilkam maşallahh meleklerinize çok güzeller
demetcim aldım yapıştırdım ellerine sağlık canım
bu arada bi şey sorduk kocaman bir yazdık ama kimse cevap vermemiş ne oluyor kızlarrrr
küserim haa olmuyor böyle
mehtap şekerim sen kaçırmışsın biz koyduk esra nın resmini herkez gördü dünürcü bile çıktı boncuk gözlüme :)))

Son düzenleme:

Allah canını almasın senin emi amma güldürdün beni
kızıııımmm benim minik uş uyuyormnuyor ki saat 4lere kadar
adam sabah işe gidecek diye 3 e kadar anca dayanıyor :)))
nerde o kadar ayrıntı müzik şov falan fırsatını bulabilene aşk olsun :))))
biz daha 3 kez oldu 3 ayda yani ayda bir oda ilk gece ki gibi acı vericiydi :kedi::kedi:

OYY BENİM GÖNLÜ GENİŞ DÜNÜRÜM :)) WALLA BAŞLANGIÇ İÇİN İYİ İYİ PAPATYA KEMER :) :) (amma aç gözlü dünür deme sakın) dünürüm aslen memleket nire senin beyin paşa damadım nereli diyim :))

sağol baharcım ben aldım begüm ün defnesini hayırlısıynan
allah tamamına erdirsin bacım :)
:lepi: büyüksün tuba...

canım baya pahalıymış doktor ama insanın gözüne değmiyor evladı olunca. inşallah herşey yolunda gidecek canımcım. dua edicem sizin için

canımıniçi dualarım minik prenses için bak ezan okunuyor şuan inşallah bişey çıkmayacak
güzel haberlerle geleceksin ne yapacaksın fıstıgın iyi olsunda paranın önemi yok
ama ya olmayanlar ne yapsın yazık bizler gidiyoruz gidebiliyoıruzda olmayanlara yardım etsin Rabbim

ahhh gülüm kıyamam ben sana ben gelip bakayım yarım saatte yapıverin barimm :) kız on dakkada uyumuyo mu nedirki on dakkalık iş banyosuda beş dakka oldu mu sana 15 dakika :)

Bu arada banyo dedikde biz artık küvet kur kaldır sıkıldık doğayı banyoya giren kucaklıyo onuda yıkıyo kızlar çok zevkli eheh :)

emelcim h.g. cnm raporunu almışsın hadi bakalım ay sonuna kadar atamızla berabersinn..

kızlar şimdi çıkıom akşama gelecem allah aşkına az konuşun düşmesin çeneniz yetişemiom snra klava:

sagol canım oyle olcak valla ayın sonuna kadar birlikteyiz kuzumla ikinci doneme baslayacagım okula nasipse .....gule gule canım:))

canım dualrımız bebişinle inş. Müjdelşerle gelceksin buraya :)

emelcim h.g. Cnm raporunu almışsın hadi bakalım ay sonuna kadar atamızla berabersinn..

Kızlar şimdi çıkıom akşama gelecem allah aşkına az konuşun düşmesin çeneniz yetişemiom snra klava:

gene nereye gezenti hatun kızmasın kocan haber verdin mi?

:roflol::roflol::roflol:
ilahi tuba Allah ım sen beni güldürdün Allah ımda seni güldürsün emi :))
bak ben uyutuyorum cadıyı tam hadi demeye kalmıyor bizimki vıyaakkk diye bagırmaya başlıyor olmuyor yani eşim esrayı uyutmaya çalışıyor kemal sunalın fiilminde ki gibi ninni söylüyor anladınız her halde o filmi :))))
ya bu arada bizim ev soğuk çok banyoda yıkamam ben ısıtma sistemimiz yok (

:roflol: kız tuba allah iyiliğini versin... nerde kız striptiz banada öğret anacım ben cilveli değilimdir pek... Allah artırsın muhabbetinizi ne diyeyim.. bizde üçledik tık yok pek... korkar olduk tekrar hamile kalırmıyım diye valla:roflol::roflol:

geçmiş olsun doğamıza çocuklarımız için paranın lafı bile olmaz... onlar sağlıklı iyi olsunlarda canım...

bacim sivasliyimmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…