Yok canım yaa vermemiştir.Belki benimki gibi az almıştır.
Bu kilo almama takıntısı yüzünden eve bebek tartısı almayı düşünüyorum.Dışarı çıkamıyorum internetten de cesaret edemiyorum ama sanırım alıcam.Eşim alma gün boyu orda yatırırsın çocuğu diye dalga geçiyo.
Benim kız küçük doğduğu için aldım valla ben tartı 65 liraya arçelikten gayet güzel oluyo aklın kalmıyo tavsiye edeirm :)
Kocasıyla arkadaş olan arkadaşlar ben çok kıskanç bi kadın olaraktan amanda kocam başkalarına bakar diye valla kırkım çıkar çıkmaz başladık şimdide doğumdan önceye döndük hatta geçen gün kocama süper bi striptiz şov yaptım.. canınız istemediğinde deneyin bence güzel giyinin müzik açın falan rutin yapmamaya çalışın.. yapmaya yapmaya insanın iyice isteyesi kaçıyo dişinizi sıkın ya acı dediğiniz nedir yani doğum acısı gibi değil ki tamam çok acıyor ama zamanla geçiyor.. toparlanın fıstıklar...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bana soyleyen musluman olsa bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nihalim canim dürümüm ben walla oglumun ceyrekleriyle paptya kemer yaptircam izindeeeeeee yetmez mi
allah tamamına erdirsin bacım :)sağol baharcım ben aldım begüm ün defnesini hayırlısıynan
:lepi: büyüksün tuba...Benim kız küçük doğduğu için aldım valla ben tartı 65 liraya arçelikten gayet güzel oluyo aklın kalmıyo tavsiye edeirm :)
Kocasıyla arkadaş olan arkadaşlar ben çok kıskanç bi kadın olaraktan amanda kocam başkalarına bakar diye valla kırkım çıkar çıkmaz başladık şimdide doğumdan önceye döndük hatta geçen gün kocama süper bi striptiz şov yaptım.. canınız istemediğinde deneyin bence güzel giyinin müzik açın falan rutin yapmamaya çalışın.. yapmaya yapmaya insanın iyice isteyesi kaçıyo dişinizi sıkın ya acı dediğiniz nedir yani doğum acısı gibi değil ki tamam çok acıyor ama zamanla geçiyor.. toparlanın fıstıklar...
kızlar benim kızın başındaki kemikte herhangi bir düzelme olmadığı için bugün yine istanbula kadıköye doktora götürüyoruz. çocuk beyin cerrahı ib adam bulduk muayenesi 330 tl arkadaşlar ya yuh dedim valla yuh millet bunun bibuçuk katına bi ay çalışıyo napıyon ki yani??? ama söz konusu çocuk olunca esirgemiyo insan ve bide kredi kartı geçmiyo dedi oradaki şıllık hani hazırlanın gelin burda caz yapmayın ooofff offff bişey çıkmasında inşallah ne yapayım ya daha ne kadar koşturacaz bilmiyorum yarında tomografimiz var bu doktorda çektir derse çektircez yarabbim inşallah güzel sonuçlarla gelirim n eolur dua edin kızlar ya
kızlar benim kızın başındaki kemikte herhangi bir düzelme olmadığı için bugün yine istanbula kadıköye doktora götürüyoruz. çocuk beyin cerrahı ib adam bulduk muayenesi 330 tl arkadaşlar ya yuh dedim valla yuh millet bunun bibuçuk katına bi ay çalışıyo napıyon ki yani??? ama söz konusu çocuk olunca esirgemiyo insan ve bide kredi kartı geçmiyo dedi oradaki şıllık hani hazırlanın gelin burda caz yapmayın ooofff offff bişey çıkmasında inşallah ne yapayım ya daha ne kadar koşturacaz bilmiyorum yarında tomografimiz var bu doktorda çektir derse çektircez yarabbim inşallah güzel sonuçlarla gelirim n eolur dua edin kızlar ya
Allah canını almasın senin emi amma güldürdün beni
kızıııımmm benim minik uş uyuyormnuyor ki saat 4lere kadar
adam sabah işe gidecek diye 3 e kadar anca dayanıyor :)))
nerde o kadar ayrıntı müzik şov falan fırsatını bulabilene aşk olsun :))))
biz daha 3 kez oldu 3 ayda yani ayda bir oda ilk gece ki gibi acı vericiydi :kedi::kedi:
emelcim h.g. cnm raporunu almışsın hadi bakalım ay sonuna kadar atamızla berabersinn..
kızlar şimdi çıkıom akşama gelecem allah aşkına az konuşun düşmesin çeneniz yetişemiom snraklava:
tuba hayırlı haberler ile gel dularımız dogayla
kızlar benim kızın başındaki kemikte herhangi bir düzelme olmadığı için bugün yine istanbula kadıköye doktora götürüyoruz. çocuk beyin cerrahı ib adam bulduk muayenesi 330 tl arkadaşlar ya yuh dedim valla yuh millet bunun bibuçuk katına bi ay çalışıyo napıyon ki yani??? Ama söz konusu çocuk olunca esirgemiyo insan ve bide kredi kartı geçmiyo dedi oradaki şıllık hani hazırlanın gelin burda caz yapmayın ooofff offff bişey çıkmasında inşallah ne yapayım ya daha ne kadar koşturacaz bilmiyorum yarında tomografimiz var bu doktorda çektir derse çektircez yarabbim inşallah güzel sonuçlarla gelirim n eolur dua edin kızlar ya
emelcim h.g. Cnm raporunu almışsın hadi bakalım ay sonuna kadar atamızla berabersinn..
Kızlar şimdi çıkıom akşama gelecem allah aşkına az konuşun düşmesin çeneniz yetişemiom snraklava:
ahhh gülüm kıyamam ben sana ben gelip bakayım yarım saatte yapıverin barimm :) kız on dakkada uyumuyo mu nedirki on dakkalık işbanyosuda beş dakka oldu mu sana 15 dakika :)
Bu arada banyo dedikde biz artık küvet kur kaldır sıkıldık doğayı banyoya giren kucaklıyo onuda yıkıyo kızlar çok zevkli eheh :)
bacim sivasliyimmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanOYY BENİM GÖNLÜ GENİŞ DÜNÜRÜM :)) WALLA BAŞLANGIÇ İÇİN İYİ İYİ PAPATYA KEMER :) :) (amma aç gözlü dünür deme sakın) dünürüm aslen memleket nire senin beyin paşa damadım nereli diyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?