2009 Eylül Anneleri

ver bakim benim gelinimin adini dagum tarihini ben yapayim sekerimeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

06.09.09 Z.BEREN )

ANAM ONLAR BAŞKA BİŞİ ZATEN KANLARI DEĞİŞİK SANIRSAM HATUNLARDAN BEN BİLE GÖZÜMÜ ALAMIOM YA GELME ANAM SEN TÜRKİYE YE KAL KOCİŞİNİN BAŞINDA kaydirigubbakcemile3

slm şekerler nabersiniz bakalım
demet canım çok teşekkür ederim bu aarada maşallahh paşamıza çok şeker
nihalcim senin kızada bayıldım vallaha anakucagımızda aynıymış :))
begüm kızın tam bir prenses yani haaa kıyafeti çok güselmiş
bu arada nerde bizim dileğimiz yaa gelmedi 2 gündür özledim çok
gülvergil tatlım tekrar hoşgeldin ama sen eylül değil ekim annesinin kuzum
ebrucum sana özelden mesaj attım aldın mı canım
ösgee şekerim sıhhatler olsun saçlar gitmiş seninde bende kestirdim ama pişman oldum
önlerim çok kısa toplanmıyor deli oluyorum
ya kızlar benim bebem teknoloji manyagı oldu fotağraf mak. (resim çektirmeye bayılıyor)
tv. pc hayran bunlara göznü bir an ayırmıyor
inanmayacaksınız birileri cep tlf nu ile resim çekmeye yeltensin gözü hemen tlf na dikiyor
o an ne yapıyorsa bırakıyor dikiyor gözünü oraya konuşurken kameraya alayım diyorum birden duruyor bakıyor uzun uzun gülmeye başlıyor :))))
sizinde öylemi ?

kızlar bu gece kızım hiç durmadı çok mızmızlandı...4 e dek bi uyudu bi uyandı agladı daldıgında hep inledi.nedendir acaba...
bu arada benimde gece acayip midem bulanıyodu bi yandan kıza bakıyorum bi yandan bulanıyor midem çok kötüydüm.sabah test yaptım çok şükür negatif çıktı....

canım çok sağolun öle paniğimki çok korkuyorum ................bazen normal diyom sancı olyo yoook ben dayanamamdiyom..... sezeryan diyom karnım yaracaklar oda kötü diyom bu sefer..... anla halim çok kötü

Canım bende kendimi normal doğuma o kadar çok hazırlamıştım ki 6 saaat sancı çektim (adet sancısının biraz şiddetlisi) ama şartlar elvermedi bebeğimin hayatı tehlikeye girdi sezeryan oldum. Sezeryanda sonradan toparlanması biraz zaman alabiliyo. O da kişiye göre benimki biraz sıkıntılı geçti, ama hiç zorlanmayanda olabiliyo. Allah hayırlı doğumlar versin, sağlkıkla huzurla al bebeğini kucağına gözlerini gör herşey unutuluyor. Arkadaşlarında dediği gibi sonunu düşün o harika varlığı, aşkınızın meyvesini alacaksın kucağına sezeryan ya da normal farketmez iyi olan herşey sıkıntılıdır. Ama kendini rahat bırak sonunu düşün hangisi olursa olsun sağlıklı olun o yeter.

Baharcım maşallah Allah nazardan saklasın, inş sağlıkla devam eder.

Dişi çıkan bebeğimizede maşallah. Çok sıkıntı çekmez inş.

Saçlarını kestiren arkadaşlar güle güle kullanın.

Hızınıza yetişemiyorum yaa. Yarın işe başlayınca geçmişi okumadan direk dalarım mevzuya herhalde başka yolu görünmüyor.

Hamileyken bile daha iyiydik biz valla
hilalcim oğlunun iştah durumu nasıl milumili yiyomucokacimcoook

emsalcim bi resmini koymuyosunki görelim esranıngamyoncuiremsu

teşekkür ederim kızım için yazdıklarınıza yaramaz böcüğüm o benim...

ececim hemen süslenmeliyiz bu hatunlar çok fenaa...

hilalcim oğlunun iştah durumu nasıl milumili yiyomucokacimcoook

emsalcim bi resmini koymuyosunki görelim esranıngamyoncuiremsu

Yok mehtapcım yaaa.Onda da zorluk çıkarıyor.Benimkinin midesi küçük sanırım.Ben de 120 lik yapıyorum 80cc falan yiyo yarım saat sonra kalanını bitirtmeye çabalıyorum.Bir sonraki sefere sanırım aptamil 1 alıcam büyük boyunu en azından ekonomik oluyordu.Nasılsa bişe farketmiyor.
Seninki nasıl sevdi mi

yok canım ya eski iştahı yok gelmiyo çocugun eski iştahı:gitme: bizde işte zorla yediriyoruz napıcaz bilmiyorum yaa.off offf...:çok üzgünüm:18 inde kontrolu var bakalım kilo durumu ne alemde kilo aldıgını sanmıyorum ama vermse bari :gitme:

Yok canım yaa vermemiştir.Belki benimki gibi az almıştır.
Bu kilo almama takıntısı yüzünden eve bebek tartısı almayı düşünüyorum.Dışarı çıkamıyorum internetten de cesaret edemiyorum ama sanırım alıcam.Eşim alma gün boyu orda yatırırsın çocuğu diye dalga geçiyo.

rica ederim ececiğim ni demekkkk.. maşşllahhh tosunlarımıza ece hilall maşşllh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…