ver bakim benim gelinimin adini dagum tarihini ben yapayim sekerimeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
burda çok canım istersen yollayım sanadakaydirigubbakcemile3
dışarı çıkınca sinirlerim bozuluyo bi ırk bu kadarmı güzel olur yha
üşümüyolarda minicik minicik giyiyolar yha valla koçişi bırakıp türkiyeye gezmeye bile gitmiyom:roflol:
canım çok sağolun öle paniğimki çok korkuyorum ................bazen normal diyom sancı olyo yoook ben dayanamamdiyom..... sezeryan diyom karnım yaracaklar oda kötü diyom bu sefer..... anla halim çok kötü
hilalcim oğlunun iştah durumu nasıl milumili yiyomucokacimcoookHamileyken bile daha iyiydik biz valla
slm şekerler nabersiniz bakalım
demet canım çok teşekkür ederim bu aarada maşallahh paşamıza çok şeker
nihalcim senin kızada bayıldım vallaha anakucagımızda aynıymış :))
begüm kızın tam bir prenses yani haaa kıyafeti çok güselmiş
bu arada nerde bizim dileğimiz yaa gelmedi 2 gündür özledim çok
gülvergil tatlım tekrar hoşgeldin ama sen eylül değil ekim annesinin kuzum
ebrucum sana özelden mesaj attım aldın mı canım
ösgee şekerim sıhhatler olsun saçlar gitmiş seninde bende kestirdim ama pişman oldum
önlerim çok kısa toplanmıyor deli oluyorum
ya kızlar benim bebem teknoloji manyagı oldu fotağraf mak. (resim çektirmeye bayılıyor)
tv. pc hayran bunlara göznü bir an ayırmıyor
inanmayacaksınız birileri cep tlf nu ile resim çekmeye yeltensin gözü hemen tlf na dikiyor
o an ne yapıyorsa bırakıyor dikiyor gözünü oraya konuşurken kameraya alayım diyorum birden duruyor bakıyor uzun uzun gülmeye başlıyor :))))
sizinde öylemi ?
06.09.09 Z.BEREN)
http://b1.lilypie.com/hmK1p1.png buyur sekerrimmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan canim dunurummmmmmmmmopuyorumnanaktan
emsall canim seninkide 666sayfada:teselli:
hilalcim oğlunun iştah durumu nasıl milumili yiyomucokacimcoook
emsalcim bi resmini koymuyosunki görelim esranıngamyoncuiremsu
Yok mehtapcım yaaa.Onda da zorluk çıkarıyor.Benimkinin midesi küçük sanırım.Ben de 120 lik yapıyorum 80cc falan yiyo yarım saat sonra kalanını bitirtmeye çabalıyorum.Bir sonraki sefere sanırım aptamil 1 alıcam büyük boyunu en azından ekonomik oluyordu.Nasılsa bişe farketmiyor.
Seninki nasıl sevdi mi
teşekkür ederim kızım için yazdıklarınıza yaramaz böcüğüm o benim...
ececim hemen süslenmeliyiz bu hatunlar çok fenaa...
yok canım ya eski iştahı yok gelmiyo çocugun eski iştahı:gitme: bizde işte zorla yediriyoruz napıcaz bilmiyorum yaa.off offf...:çok üzgünüm:18 inde kontrolu var bakalım kilo durumu ne alemde kilo aldıgını sanmıyorum ama vermse bari :gitme:
nasıl kaan ı beğendiysen defney e biz talip olalım bizden iyisinimi bulcenklava:
nasıl kaan ı beğendiysen defney e biz talip olalım bizden iyisinimi bulcenklava:
rica ederim ececiğim ni demekkkk.. maşşllahhh tosunlarımıza ece hilall maşşllh...
Kıskandım ben de resim gönderiyorumhttp://img412.imageshack.us/img412/6192/267i.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?