2009 Eylül Anneleri

Kaanlar yakışıklı canım hepsine maşallah... topik zaten artist mektebi gibikaydirigubbakcemile3

slm kızlar yaw hepinizin ellerine bant yapıştırcam konuşamayın yaaa aklım burda kalıyo iş yapamıyom çok kötüsünüz ama:))))
dilekcim sen dogumdan sonra başlarken yenı bölümde başlamıştın şimdi bidahamı değişti ???anlamadım hayırlı olsun
özgecim güle güle kullan şeker saçı fotoyuda beklıyoruz
resim ekleyen kızlar demet ece nihal begüm kedi:)))hilal hepinizin zuzusuna koca bi maşallah
sinemcim çok tşk.ler canım doruk içinde endişe etme her bebek bi olcak değil iştahsız bi bebek demekki üzme kendini canım ek gıdalar başlayınca toplanır prinç unu çok güzel kılo aldırıyomuş....malum konudada ihmal etmemek lazım koçişler kaçabilir kiii bu çocuk benden bişeyleri aldı götürdü niye böle oldum bilmiyorum(((
aaa demet sizinde dişleriniz çıkmış hayırlı olsun mu diyim ne diyim bilemedim inci gibi dişleri olsun erdenayın
valla başka yazılcak çok şey vardı ama unuttum aklımda kalanlar bunlar

herkese selammmmmm masallah ne kadar kalabalık burası bebekler rahat duruyo heralde :)) biz cingen besigi derler ya ondan yaptık tavana bi sallıyom bi buraya geliyorum kaydirigubbakcemile3

gülcancım teşekkür ederim ayrıca eylül annelerinin hızına kimse yetişemez hehe kendimiz bilem zor yetişiyoz heheeeeeee
yaa valla hangi ara yazıyosunuz okadar anlamıyom gece kuşları hiç durmuo zaten bi 10-15 sy onlar yapmış
ємєℓ;10375194 .!.:
herkese selammmmmm masallah ne kadar kalabalık burası bebekler rahat duruyo heralde :)) biz cingen besigi derler ya ondan yaptık tavana bi sallıyom bi buraya geliyorum kaydirigubbakcemile3

valla emel bunların bebekler uslu rahat rahat ohhhh....bizimde evde cingen beşigimiz var kalorifer petekleri saolsun bi bozuyum bi kuruyomm:)))

leyyyyyyyyyyyn demet gözün doysun leyn

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bana soyleyen musluman olsa bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nihalim canim dürümüm ben walla oglumun ceyrekleriyle paptya kemer yaptircam izindeeeeeee yetmez mi

ulen 2 dakika boş bırakmaya gelmiyo ha ne kaynatmışsınız gene yaaaa.
sinemcim gitmişsin ama yine de yazıyım canım. her bebek aynı şekilde kilo alacak kilolu olacak diye bişi yok canım. ilerde telafi eder dorukcuğumuz da. eş durumuna gelince biz de aynıyız canım ya.
tuba kıskançlığın bu kadarı yani. walla bi ara ben de çok kıskanırdım ama şimdik saldım çayıra diyorum :)
meryemim inşallah düzene girecek canım uykularınız. walla yöntem falan bilmiyorum en geç 1030 dedin mi ali efe anakucağında uykuya bir geçiyor uyandırana aşk olsun. gece altını açıyorum ben yatmadan. yok burnunu sıkıyom uyansın emsin diye yok uyanmıyor ben de yatırıyom napam.
begüm, ece, hilalcim, nihalcim maşallah kuzucuklara. begüm sen hem kıza panter kıyafeti giydir hem de yok mu talip de.:)

valla biz rahat ettik canım onda guzel uyuyo uykusu varsa tabi :))) tavana kurdurduk biz salıncak misali guzel oldu:))

sağol baharcım ben aldım begüm ün defnesini hayırlısıynan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…