2009 Eylül Anneleri

özge bacım seninde mi sütün yetmiyo üzüldüm valla senin sütün iyiydi ya ne oluyo bu sütlere anlamıyom(((

Doktor tavsiyesiylemi başladınız.Birde pirinç ununu suylamı yapıyorsun.

kızlar anlatıyorum bir tatlı kaşığı pirinç ununu 50 cl su ile biraz kaynayınca kapıcak şekilde pişiriyorum boza kıvamı ouyor sonra iki kaşık aptamil bebek sütünü 10 cl su ile sulandırıp mamanın içine döküyorum ve çok az bir şeyde zeytin yağı koydum ki kabız olmasın bunu es geçmemek lazım kaşıkla verdim.. ve kameraya çektim çok komikti böyle yutmak için dilini bi dışarı bi içeri yapıyo yutuyo sonunda komik kızım benim. :)

tubacım elmanın sadece suyunu verdin dimi posası hiç yok içinde bide kaşıklamı içirdin biberonlamı??

evet bende kızıma çok acil olarak talip bekliyorum evet biliyorum bütün erkeklerden büyük kızım ama olsun zengin olurlar :)

Eklentiler

• $IMG00230-20091127-1529.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 21
evet bende kızıma çok acil olarak talip bekliyorum evet biliyorum bütün erkeklerden büyük kızım ama olsun zengin olurlar :)

canim benim oglan cok ser bukiza goreeeeeeeeeeee senin kizii ecenin ogluna alalim ok verdinmi kizini kutun kutu pensemizeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

masallahhhhhhhhhhh cok tatlisiniz ikinizdeeee allah nazardan korusunnnnnnnnn
dogum oykuusu topigi acildi kimse yazmamisss yaszin leynnnnnnnn dogum oykunuzu bakemmmmmmmmmmmmmmklava:klava:klava:klava:klava:

ozgem uzulduysen azalir suttun bebginde anlamisdir yoklugunuuuuuuuuu ((( istahsizligi baslamisdir onceden 10dk emmiyorsa simdi 5dk gibi emmer cunku sut kokusunu hissetmiyor ondan olabilir.evde oldugun surece bebek senden gelen sut kokusunu hissediyor canim.

Son düzenleme:
gecmısı okumadım oyle bır ustten baktım:) en çok gulayın eşi nereye düştü onu merak etmiştim. gözün aydın gülaycım sağlıkla gitsin gelsin inşallah..

Özgecim canım nice nice mutlu senelere..

pirinç unu ağır gelmez mi daha mama versen özellikle bebelac hazmı çok kolay doktorum tavsiye etmişti

çok ser bu kıza ne demek kız anlayamadım ki ???? dur bakim onlar talip çıksın ayooooool öyle kız evi naz evi başkasının aracılığıyla olmaz bu işler ehehehe.

pirinç unu ağır gelmez mi daha mama versen özellikle bebelac hazmı çok kolay doktorum tavsiye etmişti

tatlım zaten mama vermemek için ek gıdaya geçiyorsun.. doktorların çoğu ek gıdayı mamaya tercih ediyor çünkü pirinç unu bildiğin pirinç yani dört aylıkken rahat rahat başlanabiliyor.. ve pirinç bir çok yönden bebek içni çok besleyici mamada biliyorsun bir sürü katkı maddesi var yoksa bende mamayı dayar devam ederdim ama hiç istemiyorum mama vermek..

tubacım canım içim rahatladı walla bişey çıkmadı bak biz sana demiştik hehe :) kızına da maşallah kocaman olmuş ya hep o ilk resmiyle hatırlıyom böyle görünce bi garip oldum. kendimi teyze gibi hissediyom walla :)

eğer öyleyse haklısın tabi benbağırsakları için demiştim zorlanmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…