Doktor tavsiyesiylemi başladınız.Birde pirinç ununu suylamı yapıyorsun.
tubacım elmanın sadece suyunu verdin dimi posası hiç yok içinde bide kaşıklamı içirdin biberonlamı??
özge bacım seninde mi sütün yetmiyo üzüldüm valla senin sütün iyiydi ya ne oluyo bu sütlere anlamıyom(((
evet bende kızıma çok acil olarak talip bekliyorum evet biliyorum bütün erkeklerden büyük kızım ama olsun zengin olurlar :)
ya bacım sorma ne olduysa işe başladıktan sonra oldu zaten
kızlar anlatıyorum bir tatlı kaşığı pirinç ununu 50 cl su ile biraz kaynayınca kapıcak şekilde pişiriyorum boza kıvamı ouyor sonra iki kaşık aptamil bebek sütünü 10 cl su ile sulandırıp mamanın içine döküyorum ve çok az bir şeyde zeytin yağı koydum ki kabız olmasın bunu es geçmemek lazım kaşıkla verdim.. ve kameraya çektim çok komikti böyle yutmak için dilini bi dışarı bi içeri yapıyo yutuyo sonunda komik kızım benim. :)
canim benim oglan cok ser bukiza goreeeeeeeeeeee senin kizii ecenin ogluna alalim ok verdinmi kizini kutun kutu pensemizeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
masallahhhhhhhhhhh cok tatlisiniz ikinizdeeee allah nazardan korusunnnnnnnnn
dogum oykuusu topigi acildi kimse yazmamisss yaszin leynnnnnnnn dogum oykunuzu bakemmmmmmmmmmmmmmklava: klava: klava: klava: klava:
ozgem uzulduysen azalir suttun bebginde anlamisdir yoklugunuuuuuuuuu((( istahsizligi baslamisdir onceden 10dk emmiyorsa simdi 5dk gibi emmer cunku sut kokusunu hissetmiyor ondan olabilir.evde oldugun surece bebek senden gelen sut kokusunu hissediyor canim.
pirinç unu ağır gelmez mi daha mama versen özellikle bebelac hazmı çok kolay doktorum tavsiye etmişti
tuba gözün aydın senınde canım çok sevindim. çok sukur cıddı bişey yokmus..
tatlım zaten mama vermemek için ek gıdaya geçiyorsun.. doktorların çoğu ek gıdayı mamaya tercih ediyor çünkü pirinç unu bildiğin pirinç yani dört aylıkken rahat rahat başlanabiliyor.. ve pirinç bir çok yönden bebek içni çok besleyici mamada biliyorsun bir sürü katkı maddesi var yoksa bende mamayı dayar devam ederdim ama hiç istemiyorum mama vermek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?