anladım canım da benim harcayacağım kısım sadece süt parası kısmı gerisini şirkete veriyorum çünkü o parayı hali hazırda harcamış bulunuyorumbaharcım güle güle harca. bende aldım ama ne nekadar hiç detay bilmioom
bizim ki en geç 1030 da horlamaya başlıyor walla opuyorumnanaktan uyandırmaya çalışıyorum 11,30 gibi emsin uyusun diye ama yok burnunu sıkıyom kulağıyla oynuyom ırık mırık ediyo uykuya devam. şimdi ayarladı 4 gibi uyanıyor deli gibi memeye saldırıyor zort zort osuruyor 7,330 da kalkıp daha da yatmıyor :)eger saat 2 yı gecmısse 1 sefere mahsus 3 4 saat uyuyor. çok enden şimdiye kadar 1 sefer oldu:) 5 saat uyudu. kalkıp kalkıp nefesını kontrol etmiştim o zamanda:) ondan sonrakıler 2 saatte 1 uyanarak gece uykusunu tamamlıyor. gece uykusuna yattıktan sonra sıkayetım yok zaten. ama nedense 2 den once gece uykusuna gecıremedım cocugu
yaw kızlar bizim adamda tık yok ne yapsam acaba tuba bana yardımcı ol anacımkaydirigubbakcemile3
uzun zamandır yazmaya cesaret edemedim böyle acı bişeyi burda paylaşmak istemedim ama sizi cok özledim babamı kaybettim acım büyük sizinle vakit geçirmeye ihtiyacım var sanırım eylül ayında bırakıp gitti babacım bizi
bu konuyu bikere yazdım bidaha bişey yazmak istemiyorum artık oğlumdan bahsederim size fırsat buldukça
uzun zamandır yazmaya cesaret edemedim böyle acı bişeyi burda paylaşmak istemedim ama sizi cok özledim babamı kaybettim acım büyük sizinle vakit geçirmeye ihtiyacım var sanırım eylül ayında bırakıp gitti babacım bizi
bu konuyu bikere yazdım bidaha bişey yazmak istemiyorum artık oğlumdan bahsederim size fırsat buldukça
ay valla burdada bulabilirmiyim acaba borudan:)) çok ciddiyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?