2009 Eylül Anneleri

Ciddi brşey olmamasına çok sevindim. Allah sağlıkla huzurla büyütmeni nasip etsin inş. canım. Anlattıkların iyi oldu çook teşekkürler. Allah razı olsun bende artık söylediklerini uygulamaya çalışacağım inş. Bu arada şu bebişinin duruş resmini eklersen bende pek anlayamadım kafam çok dağınık galiba :uhm::uhm::uhm:

Son düzenleme:
uzun bır aradan sonra herkese merhaba arkadaslar. cok özledım bu sıteyı yaa. nasılsınız bebısler nasıl. benım ufaklık her defasında emmeyı reddedıyo benım gıbı olan varmı

:roflol::roflol: ayyy ilahi demet yaaaaaaa

Özgecim doğum günün kutlu olsun,
sevdiklerinle nice mutlu yıllara canım

Saol canım benimmmmm. Nasılsın? ne zamandır görüşemedik?

uzun bır aradan sonra herkese merhaba arkadaslar. cok özledım bu sıteyı yaa. nasılsınız bebısler nasıl. benım ufaklık her defasında emmeyı reddedıyo benım gıbı olan varmı

var..benim kızda aynı...benimki biberona alıştı o yüzden almıyo.bende sagıp veriyorum.hoş gerçi bugunlerde artık biberonuda istemiyo gögsümüde napcam bilmiyorum:gitme:.senindemi sütün yok mama veriyomusun biberon veriyosan ona alışmıştır.

tuba sevindim kızının iyi olmasına allahım dert verip derman aratmasın kimseye...hele evladıyla hiç sınamasın.amin..

Kızım iyi oldukça bende iyiyim canım, fırsatım olmuyor,inşallah ezgi naz ve sende iyisindir,
şu sıralar biraz sıkıntı var bizde ,kızıma sütüm az olduğu için milupa veriyordum, artık içmiyor mamayı değiştirdim SMA aldım onuda içmiyor, aç kalıyor diye çok üzülüyorum,ne yapacağımı şaşırdım

ilk önceleri biberonu uyurken verseydiniz belki memeyi bırakmazlardı

canım sütüm var ama emmek ıstemıyo aglaya aglaya emzırıyorum. doktor mama verdı onuda almadı 4 ayı doldurmasını beklıyorum ek gıdaya baslıcam allah yardımcımız olsun canım sen mama verıyomusun

ilk önceleri biberonu uyurken verseydiniz belki memeyi bırakmazlardı
evet haklsın canım ama ben bunu sonradan ögrendim bilseydim veririmyidim hiç:sinifsinif:

ohoo ben ilk dogudgu günden beri agırlıklı mama veriyorum sütüm hiç yok denecek kadar az..tabi emmedigi için hiç çogalmadıki:gitme:

selam kizlar

henuz bende regl olmadim hic belirtide yok olacagina dair

saci dokulen arkadaslar elevit kullanmiyormusunuz
ben hala aliyorum cok sukur saclarim dokulmuyor oyle epeyde uzamalarina ragmen

tugbacim cok sevindim canim doganin iyi olmasina alis dogdugundan beri yuz ustu yatiyor surekli kafasini felan baya iyi tutuyor demek dogru yapmisiz bilmeden

benim goguslerimde bu ara iyi dolmuyor yaaa
gecen hafta hep semsertti cok doluyordu hatta gece sagmiyorum diye endise ediyordum korktugum basima geldi sagmadigim icin azaldi sutum
ama hala yetiyor insallah ek gidalara gecene kadar yetmeyede devam eder

demetcim demek erdenay dis cikariyor aayyy kiyamam insallah cani cok acimaz kolaycacik cikarir dislerini disli dogan bebekleri bende duymustum cok kalsiyum almaktan diyorlardi ama genetik demekki

glnz nerelerdesin yaaaa cok merak ettik seni

kızlar biz artık ek mamaya başladık elma suyunu şapır şupur içti sıpam iki gündür bayılıyo ona bugünde arı pirinç unu aldım mama yaptım kızıma az önce kaşıkla verdim maşallah fena değil surat biraz buruşuyo çünkü şeker koymadım ısrarla ama şeker koysamdaha iyi yermiş şimdilik koymayım bakalım belki alışır...

Bizde iyiyiz canım. Sorma bu süt meseleleri karışık ya. Benimde sütüm azaldı daha öncesine göre. saat 3 teki öğününde annem mama vericek artık (( çünkü öğlen eve gittiğimde sütüm anca onun karnını doyuracak kadar oluyor sağmalık süt çıkmıyor yani. Bebelac denesene? Bende ondan aldım bahar söylemişti

Doktor tavsiyesiylemi başladınız.Birde pirinç ununu suylamı yapıyorsun.

canım pirinç ununu nasıl yaptın mamasını...anlatırmısıncokacimcoook

Ben sabah evden çıkarken oğluşu emzirip çıkıyorum.Kalınıda muhakkak sağıyorum az bile çıksa.Sonra öğlen gidince takrar aynını yapıyorum. Akşamınada böylece 60 cc kadar çıkıyor. Bir sonraki gün için. Sende öylebirdenesen?

Ben sabah işe gelmeden önce emziriyorum cnm bir göğsümden diğerini sağıp bırakıyorum. Annem onu 11 gibi içiriyor. Öğlen ben gidip emziriyorum ama süt yetmiyor işte sağmaya . mecbur öğlen sonra bir parça mama içecek. Akşam gelince yine emziriyorum sağcak kadar kalmıyor yani. Bir tek sabahları sağabiliyorum anlıcağın.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canim sakin sekerli yapma 1 yasina kadar seker yasak burdaki bebeklere yani her bebege cunku cigeleri icin iyi olmuyormus ve suan gelecekdeki fizik yapisini belklirliyoruz ona gore yani seker yagli yiyecekler yasakkkkkkkkkkkkkkk.

ebrucum ewet cikariyor amaaaaaaaaaaaaaaaaa((((((((( azicik huysuz oda normal suanda uyuyorrrrrrrrrr.

evet canım benim arkadaşımında kızının dogdugunda tek dişi vardı ikinci dişide 15 günlükken çıkmışa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…