Ablam bana hep üçbuçuk aydan sonra hafif yatar bi biçimde oturt şu çocuğunu kıy biraz şuna yüzüstü bırak debelensin derdi ben dinlemezdim adama verdiğimiz paraya helal olsun resmen doğanın kafa sağa sola sallanıp durdu adam salladıkça ve günde üç defa onar dakika aynı hareketle egzersiz yapmamızı istedi.. yani sağa sola öne arkaya sallıycam oturtup.. on gün sonra farkı görürsünüz dedi..
Oturtma konusunda ben çok korkuyorum doktor bey beli ağırmazmı dedim ya niye ağırsın ki dedi destekli oturtun ama çok yüklenmeyin onbeş dakika oturtun sonra gene yatırın bilakis kasları güçlenir dedi.. ben bugünden ber iyüzüstü koyuyorum doğayı alıştı gibi hatta iki saat uyudu bile yüzüstü.. kafasında ki kemik çok sırtüstü yatmaktan çıkmış her bebekte olmazmış ama bazılarında böyle bi etki görülürmüş.
:roflol::roflol: ayyy ilahi demet yaaaaaaayavrucum canim ozgem sen birak onu ne diye goruyon ruyandakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onlar nihalle(sexy) dunur oldular birbirlerine yeterler bizim topik yetmez gibi agustos anneleri topiginide hallederlerrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Özgecim doğum günün kutlu olsun,
sevdiklerinle nice mutlu yıllara canım
uzun bır aradan sonra herkese merhaba arkadaslar. cok özledım bu sıteyı yaa. nasılsınız bebısler nasıl. benım ufaklık her defasında emmeyı reddedıyo benım gıbı olan varmı
:roflol::roflol: ayyy ilahi demet yaaaaaaa
Saol canım benimmmmm. Nasılsın? ne zamandır görüşemedik?
var..benim kızda aynı...benimki biberona alıştı o yüzden almıyo.bende sagıp veriyorum.hoş gerçi bugunlerde artık biberonuda istemiyo gögsümüde napcam bilmiyorum:gitme:.senindemi sütün yok mama veriyomusun biberon veriyosan ona alışmıştır.
var..benim kızda aynı...benimki biberona alıştı o yüzden almıyo.bende sagıp veriyorum.hoş gerçi bugunlerde artık biberonuda istemiyo gögsümüde napcam bilmiyorum:gitme:.senindemi sütün yok mama veriyomusun biberon veriyosan ona alışmıştır.
evet haklsın canım ama ben bunu sonradan ögrendim bilseydim veririmyidim hiç:sinifsinif:ilk önceleri biberonu uyurken verseydiniz belki memeyi bırakmazlardı
canım sütüm var ama emmek ıstemıyo aglaya aglaya emzırıyorum. doktor mama verdı onuda almadı 4 ayı doldurmasını beklıyorum ek gıdaya baslıcam allah yardımcımız olsun canım sen mama verıyomusun
Kızım iyi oldukça bende iyiyim canım, fırsatım olmuyor,inşallah ezgi naz ve sende iyisindir,
şu sıralar biraz sıkıntı var bizde ,kızıma sütüm az olduğu için milupa veriyordum, artık içmiyor mamayı değiştirdim SMA aldım onuda içmiyor, aç kalıyor diye çok üzülüyorum,ne yapacağımı şaşırdım
kızlar biz artık ek mamaya başladık elma suyunu şapır şupur içti sıpam iki gündür bayılıyo ona bugünde arı pirinç unu aldım mama yaptım kızıma az önce kaşıkla verdim maşallah fena değil surat biraz buruşuyo çünkü şeker koymadım ısrarla ama şeker koysamdaha iyi yermiş şimdilik koymayım bakalım belki alışır...
kızlar biz artık ek mamaya başladık elma suyunu şapır şupur içti sıpam iki gündür bayılıyo ona bugünde arı pirinç unu aldım mama yaptım kızıma az önce kaşıkla verdim maşallah fena değil surat biraz buruşuyo çünkü şeker koymadım ısrarla ama şeker koysamdaha iyi yermiş şimdilik koymayım bakalım belki alışır...
özgecim bu senin için....
Bizde iyiyiz canım. Sorma bu süt meseleleri karışık ya. Benimde sütüm azaldı daha öncesine göre. saat 3 teki öğününde annem mama vericek artık(( çünkü öğlen eve gittiğimde sütüm anca onun karnını doyuracak kadar oluyor sağmalık süt çıkmıyor yani. Bebelac denesene? Bende ondan aldım bahar söylemişti
Ben sabah evden çıkarken oğluşu emzirip çıkıyorum.Kalınıda muhakkak sağıyorum az bile çıksa.Sonra öğlen gidince takrar aynını yapıyorum. Akşamınada böylece 60 cc kadar çıkıyor. Bir sonraki gün için. Sende öylebirdenesen?
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayyy ilahi demet yaaaaaaa
Saol canım benimmmmm. Nasılsın? ne zamandır görüşemedik?
kizlar iyi dileklerinizb icin cok tesekkur ederim bende diasri cikardim biraz huysuzlaninca yok anne suttu emdigi surece kilosundan kaybetmezmis birde birazcikerken cikkkiyorya.dun doktoruyla konusdum erdenayda oyle birsey olcagi belliydi dedi adam yaaaaaaaaaaaa ve dogkarken bile disi olanlar varmis bana fotosunu gosterecek sali gunu ve genetik oldugu icin birswey olmaz dedi.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?