2009 Eylül Anneleri

bu arada özge doğum günün kutlu olsunnnn...

Saol canımmm opuyorumnanaktan

Çok sevindim canım çok şükür. Ama adamın verdiği bilgiler hakkaten benide düşündürdü şimdi. Eve gidince bende kızı öyle sallayım bakayım ne olacak? Ve ben hiç yüzüstü yatırmıyorum diyebilirim çünkü nefret ediyor ama bundan sonra yatırıcam sızlansada. baksana adam neler demiş ya.

benim oğlan doğduğundan beri öyle yatıyor .sırt üstü yatırdığımda hemen uyanıyor.gaz problemindede iyi geliyordu.ama bu seferde kafa şeklinde sorun olur diye de çekiniyorum

yaa benimkide çokgüzel yatıyodu bi aylık kafayı nasıl kaldırıyodu ama bana bi kaç salak büyük kafası çok bombe dediler meğersem zaten ne kadar bombe o kadar iyiymiş en sağlıklı gelişim yüzüstü yatarken olurmuş

benim doktorumda gündüzleri yüz üstü geceleri sırt üstü yatır demişti.ama benimki hep yüzüstü yattı.maşallahı var kafasını dik tutuyordu.

tubacım çok sevindim. dr doğru söylüyoda yüzüstü durmuyoki hemen ağlamaya başlıyo bende dayanamıyorum ne yapayım.

Ablam bana hep üçbuçuk aydan sonra hafif yatar bi biçimde oturt şu çocuğunu kıy biraz şuna yüzüstü bırak debelensin derdi ben dinlemezdim adama verdiğimiz paraya helal olsun resmen doğanın kafa sağa sola sallanıp durdu adam salladıkça ve günde üç defa onar dakika aynı hareketle egzersiz yapmamızı istedi.. yani sağa sola öne arkaya sallıycam oturtup.. on gün sonra farkı görürsünüz dedi..

Oturtma konusunda ben çok korkuyorum doktor bey beli ağırmazmı dedim ya niye ağırsın ki dedi destekli oturtun ama çok yüklenmeyin onbeş dakika oturtun sonra gene yatırın bilakis kasları güçlenir dedi.. ben bugünden ber iyüzüstü koyuyorum doğayı alıştı gibi hatta iki saat uyudu bile yüzüstü.. kafasında ki kemik çok sırtüstü yatmaktan çıkmış her bebekte olmazmış ama bazılarında böyle bi etki görülürmüş.

şu an güzel duruyor ama hala böyle devam ederse ne olur bilmem.

ya tuğba yüzüstü yatma pozisyonunu resimle göstermen mümkün mü? yada ii bi tarif yaparmısın

yani bi yastığın üzerine boylu boyunca yatırıomusun ki o zaman kafası yan döner. yoksa sadece gövde altına mı yastık koyuyosun o zaman kafası çok boşlukta kalıooo

bizimkinde de sünnet problemi var.çişini yaptıktan sonra sünnete gerek yok demişti.ama arada bir banyodan sonra hafif hafif harekef ettir kireçlenme olmasın demişti.ığdıra yeni geldim ve burada uzman problemi yaşıyoruz.aşısı da yaklaşıyor offffffff

hiçbiyerine yastık koymyosun dümdüz biyere yüzüstü yatırıyosun o kafasını yoruldukça bi sağa bi sola çeviriyo hatta önden oyuncak gösterirsen eğer kafayı kaldırmaya çalışıyo ki bu çok faydalı bir egzersizmişş...

herkese slmmmm keyifler ii dir umarım
üfleme işi çok yaradı yaaa bahardan ve senden allah razı olsun hemencecik geçiyo

mekanı cennet olsun ayfercim dularımız babacıgınla

gözün aydın gülayyyy kısa dönemde cıkmış çok ayrı kalmıcaksınız

yaaa tülay 2.adetınmı oluyooo benım neen gelmio offfffmafoldumben

doğumdan sonra saç dökülmesi normalmiş zaten mevsimide
yaaa benim eskiden avuç avuç dökülürdü saçlarım gebelikte hiç dökülmedi tersine şimdide dökülmüyo hatta dökülen yerlerden saçlar çıkıyo kısa kısa aralardan çıkıyo:sinifsinif:

sana da günaydın demet,
ben vitamini ilk bir ay aldım sonra almadım. devam edilmesi gerekirmi ki , hamileyken çok ilaç içiyoduk ya bıktım anlayacağın,belkide ondan hiç ilaç kullanayım diyemiyorum.
ben demir hapını bile içmedim ozamanlar süt gelsin diye ugraşmaktan kaldı gitti hiç içmedim
yaaa ben kuru pak mayayı denedim kaşık alıp üstüne su içtim yok yaaaa fayda mayda etmiyo hiçbişe
amanın kıyafetlerinidemi aldınkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun tubacım gözün aydın dogamız sapsaglam
bende yüzüstü yatırınca aglıyodu yatırayım bari aglasada

yaaaaa ben hep yatırıom Allah tan şimdi alıştı kendi istiyo öle yatsın

Ne kadar yutmak gerekiyor???

Canım bebeğinde bir sorun olmamasına çok sevindim. Doktorda doğru demiş biz çok koruyoruz çocukları. Yüzüstü yatırmak için yatağınında biraz sert olması gerekir sanırım değilmi boyulma tehlikesine karşı.

Benim oğlumda 4. ayını bitirecek aynı dert bendede var eskisi kadar dolmuyor göğüslerim.Bende büyüdü ondandır diye düşünüyorum. Ama mama vermedim daha sık aralarla emmeye başladı. 1.-2 ay daha böyle devam edersek ek gıdalara başlarız.

bepanten sür canım çok iyi geliyo.. benim miniktede olmuştu hemen geçti..

banada hiç hoş gelmiyo yaaa... yazık bebişlere...

demetcim geçmiş olsun.. erdanay en kısa zamanda toplar kendini inşallahh

kizlar iyi dileklerinizb icin cok tesekkur ederim bende diasri cikardim biraz huysuzlaninca yok anne suttu emdigi surece kilosundan kaybetmezmis birde birazcikerken cikkkiyorya.dun doktoruyla konusdum erdenayda oyle birsey olcagi belliydi dedi adam yaaaaaaaaaaaa ve dogkarken bile disi olanlar varmis bana fotosunu gosterecek sali gunu ve genetik oldugu icin birswey olmaz dedi.

tuba hayatim boru olayina bayildimmmmmm ne fantezi kiz buuuuuuuuuuuuuuu:teytey::teytey::teytey:
dogamiizin iyi olmasina cok sevindim
canim bir soz vardirerin attina, genc kizin sacina dokunma bebeginide sakinma derler
kimin esi askerre gittiyse hayirli tezkerelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Fatoşşşşşşşşşşşşş seni rüyamda gördüm cicim bu gece kaydirigubbakcemile3

yavrucum canim ozgem sen birak onu ne diye goruyon ruyandakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onlar nihalle(sexy) dunur oldular birbirlerine yeterler bizim topik yetmez gibi agustos anneleri topiginide hallederlerrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…