merhaba kızlar ben burayı sürekli takip ediyorum ama pek yazmadım, bugun kızımın 3 ay kontrolü vardı kızım ilk ay 1300 gr , 2 ay 950 gr, 3 ay ise 500 gr almış doktor sütünmü azaldı az almış dedi moralim çok bozuldu , gerçekten de son zamanlarda göğsümün eskisi gibi dolmadığının farkındaydım , doğumdan sonra düzenli olarak regl olmaya başladım bana sanki regl zamanları sütüm iyice azalıyor gibi geldi bu konuda bilgisi olan varmı gerçekten acaba arada bir bağlantı olabilirmi
uzun zamandır yazmaya cesaret edemedim böyle acı bişeyi burda paylaşmak istemedim ama sizi cok özledim babamı kaybettim acım büyük sizinle vakit geçirmeye ihtiyacım var sanırım eylül ayında bırakıp gitti babacım bizi
bu konuyu bikere yazdım bidaha bişey yazmak istemiyorum artık oğlumdan bahsederim size fırsat buldukça
kızlar acıtasyon gıbı algılanmasında bugun babamın rahmetlı olusunun seneyı devrıyesı.duanızı eksık etmeyıp bı elham ıhlas okursanız cok mutlu olurum.tabı hepımızın tum olmuslerınede hedıye eylesın Allah.Amın.
merhaba kızlar ben burayı sürekli takip ediyorum ama pek yazmadım, bugun kızımın 3 ay kontrolü vardı kızım ilk ay 1300 gr , 2 ay 950 gr, 3 ay ise 500 gr almış doktor sütünmü azaldı az almış dedi moralim çok bozuldu , gerçekten de son zamanlarda göğsümün eskisi gibi dolmadığının farkındaydım , doğumdan sonra düzenli olarak regl olmaya başladım bana sanki regl zamanları sütüm iyice azalıyor gibi geldi bu konuda bilgisi olan varmı gerçekten acaba arada bir bağlantı olabilirmi
alttakı ısımlerden senı hatırlıyorum hosgeldın aramıza.canım aylar fazlalastıkca kılo alımları azalacakmıs ama doktor az dedıyse dogrudur.bende ıkıncı reglımı olcam ama ılkı 16 kasım ıdı gecen ay bu ay heralde 13 u falan olur aaa yoksa ondan mı az olan sutum ıyıce sutum azaldı.baglantılı olabılır belkı.
tulaycım sende ıkıncıyı beklıyonya var mı boyle bı regle yakın sut azalma ıbaresı yaa.ulen eskıden gogus dolardı regle yakın aha sımdı sonuyomu acep
benim kızda bu ay 500 gr almıştı doktorumuz çok normal dedi..üzme kendini zaten en az 500 gr almaları gerekiyomuş..
acaba hızlı düşüştenmi dr öyle dedi ilk sorduğu sütünde azalma oldumu diye, önümüzdeki ayda 400-500 gr dan az alırsa ek gıdalara başlarız dedi
bilemiyorum canım.. en az 500 gr almaları gerekiyomuş.. sanırım bizde 500 dena z alırsak ek gıdaya geçicez .. sürekli süt tepiştiriyom kızn ağzına umarım alır kilo..
men geldim mennnn biri bana şöle bi özetleyiverse bgünkü gündemide hiç 50 sayfa okumasam ne hoş olurdu dimi ama :) varmı gnüllü şekerlermmm
aynen bende öyle yaptım bugun oda paso kustu :) daha çok sütü arttırma yollarına gitmek gerekiyor , dereotu iyi süt yaparmış diye duydum onu deniyecem sabah akşam yemeklerden önce yenilmesi gerekiyormuş
papatyacım hiç panik yapma canım bundan sonra eskisi gibi 1 kilo falan almayacaklar yeri gelecek 300 gr alacaklar. düşünsene her ay 1 kilo alsalar bi yaşına gelince 15 kilo olmaları gerekir.. dont panic o yüzden tatlım gayet iyi 500 gr.
eline koluna diline saglık çok ii özetledin bacım:hulya: bu arada çıbıgıda merakla bekliyozzzzzzzzz yarınkötükedihüsoben özetliyim canımın içi sivaslı dün bütün gece yoklama aldı kimler kocasının yanına gitti kimler sitede diye
sonra Glnz geldi babası vefat etmiş eylül ayında o yüzden girememiş uzun süredir canım benim başı sağolsun inşallah..
gülayın kocası zonguldağa kısa dönem gidiyo...
bensiz çekiliş yapıldığı için herkesin doğaya hediye almasına karar verdik topic olark (bu tamamen yalan ehehehe)
sonra ben benim kızın fotolarını koydum damat aradım hiç kısmeti çıkmadı şimdiden korkar oldum evde kalır mı diye???
benim kızın sonuçları iyi çok şükür doktor yüzüstü yatırın bebeklerinizi dedi..
sütler azalmaya devam canlar sıkılmaya devam hepimizde :) ben pirinç unuyla ilk mamamı yaptım kızım yedi sevdi..
sitriptiz çubuğunun fotosunu koymamı istiyolar ısrarla daha bugün koyamadımkısmetse yarın
Begümcüm bu mesajım sana hayatım seni eğitime tabi tutucam hiç merak etme sana el atıyorum yavrum arkanda kapı gibi ben varım.. :) hiç canını sıkma. yalnız ikinci çocuğu yaparsanda bana saydırmazsın artık gülü seven dikenine katlanuuuuur... sanada o isviçreden çıbıkların en alasını bulmazsak nolayım kız
evet doğru söylüyorsun önemli olan gelişiminin sağlıklı olması, iyi gelişmelerle mutlu olmaya bakmalıyız benim kızım bi kaç gündür yattığı yerden kendi kalkmaya çalışıyor 2-3 cm de kaldırıyor kendini , ellerinden tuttuğumda kuvvet verip çok kolay oturma pozisyonuna geçiyor , aynı şekilde ben son 1 haftadır sürekli onun elleriyle yüzümü okşatıyorum anne cici diye bugun bi baktım aynı hareketi yapmaya çalışıyor gibi yada bana öyle geldi çok mutlu oldum tabii
cnm benim kızım bayagıdır öyle kendini kaldırıyor.hergün bişilerini görmek çok mutlu ediyo dimi hele agu gugu diyoya ölüyorum valla opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?