2009 Eylül Anneleri

arkadaslar yukarda oha buyuklugunde bır alıntı yapmısım mesaj uzamıs ama Allah razı olsun hepınıze tek tek demek ıstedım cok tesekkur ederım Allah kabul etsın dualarımızı.

bu arada ya dedıgınız gıbı gogusler ıyıce sondu.zaten sutum cok yoktu ama su 3 gundur yok denjecek kadar azaldı ve eskısı gıbı uyuyunca mesela 3 saate sertlesırdı gogus ama sımdı hıııcbısı yok.sagıyorum 5 dakıka gecıyor 10 cc.bırını emerken oburunu sagıyım dıyom uyarılmısken o zamanda yok cok uzgunum.eskıden ıkısınden 50-60 cıkardı sımdı yemın ederım 20 tas catlasın 30 cc yaa.dedıgınız yontemlerı denıcem kı neler yapmadım yaa.

merhaba kızlar ben burayı sürekli takip ediyorum ama pek yazmadım, bugun kızımın 3 ay kontrolü vardı kızım ilk ay 1300 gr , 2 ay 950 gr, 3 ay ise 500 gr almış doktor sütünmü azaldı az almış dedi moralim çok bozuldu , gerçekten de son zamanlarda göğsümün eskisi gibi dolmadığının farkındaydım , doğumdan sonra düzenli olarak regl olmaya başladım bana sanki regl zamanları sütüm iyice azalıyor gibi geldi bu konuda bilgisi olan varmı gerçekten acaba arada bir bağlantı olabilirmi

alttakı ısımlerden senı hatırlıyorum hosgeldın aramıza.canım aylar fazlalastıkca kılo alımları azalacakmıs ama doktor az dedıyse dogrudur.bende ıkıncı reglımı olcam ama ılkı 16 kasım ıdı gecen ay bu ay heralde 13 u falan olur aaa yoksa ondan mı az olan sutum ıyıce sutum azaldı.baglantılı olabılır belkı.
tulaycım sende ıkıncıyı beklıyonya var mı boyle bı regle yakın sut azalma ıbaresı yaa.ulen eskıden gogus dolardı regle yakın aha sımdı sonuyomu acep

canlarım benim ikinizde başı sağolsun.. allah mekanlarını cennet eylesin inşallah...

benim kızda bu ay 500 gr almıştı doktorumuz çok normal dedi..üzme kendini zaten en az 500 gr almaları gerekiyomuş..

bana öyleymiş gibi geldi hormonlarla alakalı diye düşünüyorum bir ayın 10 günü öyle gidiyor yazık yavularımıza :) millet 6-8 ay regl olmuyor bende seviniyodum öyle olcak diye ama nerdeee 3 aylık olduk bu 3. reglimizi olduk

tuba çok sevindim ya meleğinin hiç birşeyi yokmuş.. gerçekten de bende hep sırtüstü yatırıyom kafasının arkası düzleşti sanki.. biraz yan yatırcam arada.. ne çabuk yamuluyo bunların kafaları ya...

men geldim mennnn biri bana şöle bi özetleyiverse bgünkü gündemide hiç 50 sayfa okumasam ne hoş olurdu dimi ama :) varmı gnüllü şekerlermmm

acaba hızlı düşüştenmi dr öyle dedi ilk sorduğu sütünde azalma oldumu diye, önümüzdeki ayda 400-500 gr dan az alırsa ek gıdalara başlarız dedi

bilemiyorum canım.. en az 500 gr almaları gerekiyomuş.. sanırım bizde 500 dena z alırsak ek gıdaya geçicez .. sürekli süt tepiştiriyom kızn ağzına umarım alır kilo..

bilemiyorum canım.. en az 500 gr almaları gerekiyomuş.. sanırım bizde 500 dena z alırsak ek gıdaya geçicez .. sürekli süt tepiştiriyom kızn ağzına umarım alır kilo..

aynen bende öyle yaptım bugun oda paso kustu :) daha çok sütü arttırma yollarına gitmek gerekiyor , dereotu iyi süt yaparmış diye duydum onu deniyecem sabah akşam yemeklerden önce yenilmesi gerekiyormuş

men geldim mennnn biri bana şöle bi özetleyiverse bgünkü gündemide hiç 50 sayfa okumasam ne hoş olurdu dimi ama :) varmı gnüllü şekerlermmm

ben özetliyim canımın içi sivaslı dün bütün gece yoklama aldı kimler kocasının yanına gitti kimler sitede diye

sonra Glnz geldi babası vefat etmiş eylül ayında o yüzden girememiş uzun süredir canım benim başı sağolsun inşallah..

gülayın kocası zonguldağa kısa dönem gidiyo...

bensiz çekiliş yapıldığı için herkesin doğaya hediye almasına karar verdik topic olark (bu tamamen yalan ehehehe)

sonra ben benim kızın fotolarını koydum damat aradım hiç kısmeti çıkmadı şimdiden korkar oldum evde kalır mı diye???

benim kızın sonuçları iyi çok şükür doktor yüzüstü yatırın bebeklerinizi dedi..

sütler azalmaya devam canlar sıkılmaya devam hepimizde :) ben pirinç unuyla ilk mamamı yaptım kızım yedi sevdi..

sitriptiz çubuğunun fotosunu koymamı istiyolar ısrarla daha bugün koyamadımkısmetse yarın

aynen bende öyle yaptım bugun oda paso kustu :) daha çok sütü arttırma yollarına gitmek gerekiyor , dereotu iyi süt yaparmış diye duydum onu deniyecem sabah akşam yemeklerden önce yenilmesi gerekiyormuş

papatyacım hiç panik yapma canım bundan sonra eskisi gibi 1 kilo falan almayacaklar yeri gelecek 300 gr alacaklar. düşünsene her ay 1 kilo alsalar bi yaşına gelince 15 kilo olmaları gerekir.. dont panic o yüzden tatlım gayet iyi 500 gr.

Begümcüm bu mesajım sana hayatım seni eğitime tabi tutucam hiç merak etme sana el atıyorum yavrum arkanda kapı gibi ben varım.. :) hiç canını sıkma. yalnız ikinci çocuğu yaparsanda bana saydırmazsın artık gülü seven dikenine katlanuuuuur... sanada o isviçreden çıbıkların en alasını bulmazsak nolayım kız

evet doğru söylüyorsun önemli olan gelişiminin sağlıklı olması, iyi gelişmelerle mutlu olmaya bakmalıyız benim kızım bi kaç gündür yattığı yerden kendi kalkmaya çalışıyor 2-3 cm de kaldırıyor kendini , ellerinden tuttuğumda kuvvet verip çok kolay oturma pozisyonuna geçiyor , aynı şekilde ben son 1 haftadır sürekli onun elleriyle yüzümü okşatıyorum anne cici diye bugun bi baktım aynı hareketi yapmaya çalışıyor gibi yada bana öyle geldi çok mutlu oldum tabii

eline koluna diline saglık çok ii özetledin bacım:hulya: bu arada çıbıgıda merakla bekliyozzzzzzzzz yarınkötükedihüso

:roflol::roflol::roflol: hadi bakammmmmmm hobaaaaaaaaa:teytey:

cnm benim kızım bayagıdır öyle kendini kaldırıyor.hergün bişilerini görmek çok mutlu ediyo dimi hele agu gugu diyoya ölüyorum valla opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

cnm benim kızım bayagıdır öyle kendini kaldırıyor.hergün bişilerini görmek çok mutlu ediyo dimi hele agu gugu diyoya ölüyorum valla opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

kızlar daha cimcime oluyor galiba onunla konuşulmasından , şarkı söylenmesinden , dans etmekten acayip keyif alıyor , babaya bi cilveler çok kıskanıyorum valla

slm kızlar,

Ayyy Tubişcim sağol özetliyivermişsin günü:))) görünen herkesin keyfi yerinde çok şükür. bende iiyim süt sağıyrm her zamanki gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…