kızlar nasılısınız, giremedim bugünlerde pek fazla. eşim için asker alışverişine çıktık işte. evin heryeri yeşillerle doldu. yarın da bırakmaya götürcez... yakın çıktığı için içim rahat Allaha şükür... öyle işte telaş var yani bizim evde, gelen giden falan....
kızlar nasılısınız, giremedim bugünlerde pek fazla. eşim için asker alışverişine çıktık işte. evin heryeri yeşillerle doldu. yarın da bırakmaya götürcez... yakın çıktığı için içim rahat Allaha şükür... öyle işte telaş var yani bizim evde, gelen giden falan....
meraba canım bu kaynanalar hiç laf dinlemiyolar yaw bak sen yokken denemiş hemen neyseki iyi gelmiş bebeciğe
meryemcim banyo olayının bir çözümü olduğunu sanmıyorum canım. ben de bebekken çok ağlarmışım kaskatı kesilirmişim... ali efe ise soyunmaya bayılıor.banyo filesini yatırınca ne gülücükler atıyo allah allah. kafasından suyu döküyom yalanmaya çalışıyo bi de. iki saat yıkasam hayır demicek çocuk... bizimki giydirildiğini anladığında basıyo feryadı...
canım hazır kaynana lafını açtında sorayım; nasıl yardımcı olabiliyomu?
meryemcim banyo olayının bir çözümü olduğunu sanmıyorum canım. ben de bebekken çok ağlarmışım kaskatı kesilirmişim... ali efe ise soyunmaya bayılıor.banyo filesini yatırınca ne gülücükler atıyo allah allah. kafasından suyu döküyom yalanmaya çalışıyo bi de. iki saat yıkasam hayır demicek çocuk... bizimki giydirildiğini anladığında basıyo feryadı...
bahar ben filede değil direk suya sokarak yıkıyorum. kuvetını dolduruyorum. once vucut sonra kafa yapıyoruz. başlarda benımkıde çok ıyıydı. hatta boyda kısacıktı ya kuvetınde 5 6 dk elım kafasında yuzduruyordum. çok rahatlıyordu. şimdi kıyametler kopuyor. yaa sitede en huysuz çocuk benımkı galıba:):)
anam benim kızda aynı böle he. Bayılıyor yıkanmaya. Mümkünse hiç giyinmesin hatta zilloş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?