2009 Eylül Anneleri

benim gelinde hafta da 2 kere evi temizlerse yeter bana şöyle dip bucak.

benim eziyetimde bu kadarcık

şükür kavuşturana. nasılsın kızların nasıl? dök içini derman olalım arkadaşım.))) herkes oğullarına kız bakmış,biz bakamadık, valla seçenler kız olsun istiyorum:))bu arada kaynanalık yapmam çünkü benimde kızım var.kaydirigubbakcemile5

aman iyi olsunlar onlar iyi olsunki bizde iyi olalım
bende iyim çok şükür kızımda iyi maşallahhh huyları her geçen gün biraz daha değişsede iyiyiz :)))
ya bu arada adını unuttum ben kusura bakma :kedi:

canım doğum günün kutlı olsun nce mutlu senelere
canım oğlum paşa da kız bulamadık

teşekkür ederim hayatımm hep birlikte inşallahh
aaa nasıl bulamadız bir sürü kız var diyeceğim ama cinsiyet listemizdeki erkek çoğunluğundan olsa gerek 4-5 ay önce 46 ya 30 küsürlerdeydi ondan olabilirmi acep :))
ezici bir erkek çoğunluğu vardı :)))
başka topiklerden mi arasak kalan paşalara kızları acaba burda kalmadıysa :))))))
ama bak hzenbilde iki kız var haberin ola :)

ahhh benim bana bin tane lakap takan dostum :)))
sensiz olurmu kızzz sende olmasan ne yaparız topiğin daimi kraliçesi :))))

baharım gel ben sana bol bol türk kahvesi yapam
pek güzel yaptıgım söylenir
gerçekmiiii yoksa keriz yerinemi koyuluyorum bilmiyorum artık :)))
kendimi bildim bileli her gittiğim evde ya salata yada kahve yaptırılar bana

ikiside iyi canım ama cok zor yaa. ıkısıde ufak olunca olan bana oluyo. bez degıstırmekten bır hal oldum her yerı bez ve ıslak mendıl gorur oldum:))) ben kızlaımı vermem oglum olsaydı kesın ıyı kaynanalık yapardımmkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın senınkıler nasıl

adım ülkü canım ıkı tane var ama bu daha ıyı. aynen benımkıde oyle her gunu farklı. ablasıda oyle ıkı tane olunca zor oluyo valla. aglayınca ıkısı bırden aglıyo

evet ıkı kızım var ama verememmmmm mafoldumben

Son düzenleme:

canım hepimizin hayatı aynı gidiyor gibi:))birde şu sıralar kıskançlık krizleriye başımız dertte, oğlanı kucağa alıpta sevemiyoruz, anaokula başladı ama hergün ağlayarak gidiyor, doktorada gittik anneyi silmiş kafasında deyice çok üzüldüm şimdi eve gelince kucaklaşıyoz, yeni baştan aşk tazeliyoz bebişte arada kaynıyo işte. önümüzdeki ay okula nasıl göndericem onu bilemiyorum iyiydi benim için ama ne yapayım, zorla da olmuyorki.

oooo işte tencere kapak misali bacım bunları yazın 3 ay tatilde sende kalırlar bak ben sana diyim. su kurbağaları nolcek kaydirigubbakcemile3
.

Ahhh bacım kalırlar tabe. Ben onları aquaparka götürürüm hergün kaydirigubbakcemile3

selam kızlaarr...

kızlar şu burun damlasını nasıl atıyorsunuz ben yatırıp atıom hemen dikleştiriom ama genzine çok kaçıo kızımın ya

canım bahsettiğin sanırım serum fizyolojik. Onu damlatmıcaksın yoksa bir işe yaramaz. Şimdi bebişi alıyosum yan yatırıyosun, yan yatırdığıun taraftaki burun deliğine sıkıyosun, sonra diğerine aynı işlem. Sonra hemen bir burun aspiratörü yardımıyla mukusları çekiveriyosun canımcım. Genzine kaçacak zaten bacım onun kaçışı yok. Korkmadan yap biliyorum yaparken çok ağlıyorlar. Ama işe yarıyor

emsaallim canım walla içmiş kadar oldum canım kahveni. eminim süper yapıyorsundur.inş izmire gelince içeriz karşılıklı ohhhh.
songül canım sen benden dişli çıktın ben kıyamam gelinime ev temizletmem hatta gider ben onun evini temizlerim (çaktırma gelinin annesi aramızda da :)))

aynı dert bendede basladı. buyuk kızım benı degılde babasını cok kıskanıyo benı bıle yaklastırmıyo:)) onun dısında bebekle cok ıyı ılgılenıyo aglarsa memesını verıyo kusunca agzını sılıyo ama baba olunca ısler karısıyo. aradakı dengeyı saglamak gercekten cok zor. olan ufaklıklara oluyoo. Napalım boyle buyucekler ıste.
pembe naspıyo ıyımı hıckımseden haberım yok valla

bakıyorumda kaynanalar kendını bellı etmeye basladı. dıkkat edınde kızlar oglanları kendılerıne cekmesınler. ıpler gelınlerın elıne gecerse yandınız vallakaydirigubbakcemile3

ne yapcan hayatımm vermeyipte :)))
bende kıyamam vermeye ama bir gün onlar kendileri isteyecek alıp getirecekler birini eve ve anna baba erkek arkadaşım diyecekler :))
eşime böyle söyleyince deliriyor o zaman önce seni sonra onu döverim diyo koluna takılıp geleninde vayyy haline diyo :)))

emmıyomu senınkıde aynı dert bendede var yaa bende optum bebısle senı

maşallahh benimki emiyor canımda uyuyor birde sağınca çoğalıyormuş ya ondan sağıyorum yoksa benimki emmezse çok huzursuz oluyor mamada yese bitince emiyor maşallahhhhhhhh

inşallahhh beklerim

kızlar imkanı olan izlesin trt1 de ibrahim saraçoğlu anne sütünü azaltan yiyecekleri açıklayacakmış haberiniz ola

tabıkı sormıcaklar. allahım kötü insanlarla karsılastırmasın. bu zamanda bırılerıne guvenmek gercekten cok zorr.

aman masallah de. benımkı dogdugundan berı emme sorunu yasıyoruz. bende ınatla emzırmeye calısyorum buzamana kadar mama vermeden geldık 6 ayı doldursak bısey ıstemem valla

emsalcim siz yine anne erkek arkadaşım demesinden korkuyosunuz biz anne evlendik bu da karım demesinden korkuyoz
hzenbil büyük kızın 5 6 yaşlarında ise elektra karmaşası yaşıyodur babaya aşırı bağlı olup anneyi ve ya evde ki başka kızı kıskanma gibi

canım 2 yasında kızım ve babasına cok düşkün. kıskanmaması ıcın elımızden gelenı yapıyoruz. bebekle kızımla ılgılenıyoruz. uyumasına kadar beraberız. benımle ve bebekle cok ıyı bır baba ıste..

bakıyorumda kaynanalar kendını bellı etmeye basladı. dıkkat edınde kızlar oglanları kendılerıne cekmesınler. ıpler gelınlerın elıne gecerse yandınız vallakaydirigubbakcemile3

bak doğru söylüyon bende diyorumki bizim kız anaları bu kadar kolay vermezler demekki işi biliyorlar nasıl olsa ipler elimizde misali...kaydirigubbakcemile

selam hatunlar.. kızmını uyutabildim çok şükür.. uyanmadan bir göz atayım dedim.. geçmişe tam bakamadım ama bu erkek anaları şimdiden kaynanalığa başlamış .. gelinlere nasıl eziyet etsek diye düşünüyolar.. valla ben kızımı öyle cadı yetiştircem görcek o kaynanası gününü...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…