Günaydın herkede.Kaan şekerleme yaparken bi bakayım size dedim.
Kaynanadan dert yanmışsınız adı kaynana değil mi iyisi var mı acep evrende herkesinki ayrı birt.Benimki benden yüz bulsa evime temelli yerleşecek ilk yıllar az ağzımı aramadı.Oğlu olmaz diyene kadar diretti.Gelecekte başıma ekşiyecek gibi görünüyor ama.
Biz de dün Kaan'ı dr a dötürdük.6 kilo olmuş anca bu ay 700 gr almış.Boyu 62 cm miş.Boyu uzun dedi ama bence kısa bile burda daha uzun bir sürü bebek var.Boyu neyse de kilosu benimki kadar az olan başka bebek var mı?????Bahar sana sormuyorum ama saeninki 7 kiloyu geçmişti biliyorum.Maşallah kuzuna.Darısı benimki gibi iştahsız veletlere
tülay bak canım boş yere sıkma kendini çok iyi anlıyorum seni ama şükretmek lazım bu günler geçicek bebeğinin her anı kıymetli annesi sonra ah kafam dersin bende ilk 20 gün saçmaladım elimde diildi ama keşke kendimi koyvermeseydim o yirmi gün gitti sonrada babam gitti dünyam yıkıldı dedim ne boş şeyler için üzülmüşüm
ya bilmiyom ki belki gazdan dediğiniz gibi inş. geçertülayım yaaaa. nasıl tepiniyo uykuda kuzucuk? gaz sorunumu var. bizimnki de 4 te kalktı sonra yatırdım ama tepik tepik uyuyor kafayı savuruyo uykusunda gazı vardı. habire uyanıp baktım ben de.
maaşallah canım paşan kocaman olmuşşşişte rüzgar
ayy çok tatlı bizimde var böle bi kıyafetimizbu da bahriyeli kağan
Eki Görüntüle 30598
selam kızlar
Emsalcim doğumgünün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle.. bu arada eylül annelerinde çok yay burcu var:)
gamze gecmiş olsun canım.
songül ve gülnaz çocuklarınız çok tatlı maşallah..
hayatım doktorun bi sakınca görmediyse kilosunda sorun yoktur. genetik yapıdan da kaynaklanıyor daha önce de demiştim ya babası da tosuncukmuş küçükken kucağa sığmazmış.
Valla ben de tosuncukmuşum 5 kilo doğmuşum ama benimki babasına çekti heralde pek narin.Dr kilosuna da normal dedi aslında bi de grip atlattığımız için iştahı kesilmiş olabilirmiş düzelir dedi.Umutla bekliyoruz.
yaaaaaaaaa benim oğlana kız yok mu iyi kaynana olacam söööööözzzzzzz
kızlaaarr herkese günydınnnn
bu sabah erkenciyim...
accık mideyi üşütmüşüm üzerinize afiyet..
bugün güzel arkadaşım EMSAL in doğum günü...
canımm iyiki doğdun güzel arkadaşımmm iyiki seni tanıdımm..
Allah sana güzel ailenle sağlıklı güzel mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin tümkötülükleri sizlerden uzak tutsun işallahh.. nice yaşlara gönlüde yüzüde birbirinden güzel arkadaşım.....
Ayfercim bende geçte olsa babacığına Allah kabul etsin dua gönderdim...
nurlarda yatsın.. Allah onlar yattıkça kalanlarımıza ömür versin işallah.....
gamzecim geçmiş olsun canım nane limon midene iyi gelir 5 dk kaynatıp iç istersen
emsalcim doğumgünün kutlu olsun canım
Günaydın kızlar. Sıraya geçin bakam hepinizi öpecem opuyorumnanaktanŞeniz
Emsalcimmm canım arkadaşım. ıyiki doğmuşsun, iyiki varsın... Nice yıllara inşallah canım hepberaber :)) Bütün dileklerin kabul olsun canımmm. Şeniz
ємєℓ;10409449 .!.:emsalcim canım bugun dogum gununmus dogum gunun kutlu olsun canım ailenle birlikte saglıklı bir omur diliyorum :)))
günaydın arkadaşlar.
gülnazcım kötü haber diye başlamışsın,bir an nefesim kesildi inan canım. babacığına Allah rahmet eylesin canım. bebişin resimlerini bekliyorum sabırsızlıkla.
gamzem geçmişler olsun motorları bozmuşsun hayatım :)
EMSALLLL nice yıllara kuzummmm...evladınla eşinle mutlu sağlıklı yıllara bebeeem.
songül yakaladım seni ordasın sobeeeee. yaz artık bak gelmiyim oraaaa...
herkese merhaba arkadaşlar,
Emsalcim doğum günün kutlu olsun, sevdiklerine sağlıkla bir ömür boyu, nice yıllara.a.s.
seherle facede görüştük işlerini evden yürütüyormuş hem çalışıp hemde eren'e bakıyor. Gülnazcım, sabırlar diliyoum, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, çok doğru söylüyosun fani dünyada ne kadar boş şeyler için üzülüyoruz. ..
sağol canım amin
emsalcim bebeğinle nice yıllara iyiki doğdun üstüne bide doğurdun :)))
selam kızlar
Emsalcim doğumgünün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle.. bu arada eylül annelerinde çok yay burcu var:)
gamze gecmiş olsun canım.
songül ve gülnaz çocuklarınız çok tatlı maşallah..
Emsal doğum günün kutlu olsun, sağlıklı huzurlu, mutlu sevdiklerinle nice yıllara
ya bilmiyom ki belki gazdan dediğiniz gibi inş. geçer
maaşallah canım paşan kocaman olmuşşş
ayy çok tatlı bizimde var böle bi kıyafetimiz
selam meryemcim bugün hediyeni kargoya vericek eşim umarım beğenirsin
emsal iyiyki doğdun canımmmmmmmmm
selam kızlaarr...
emsalcim anne olarak girdiğin ilk yaşın kutlu olsun dilerim uzun ve güzel bi ömrün olsun eşinle bebişinle.. mutlu yıllar canım
ismini unuttum össüür... eşine hayırlı tezkereler güle güle gidip gelir inşallaahhh
kızlar şu burun damlasını nasıl atıyorsunuz ben yatırıp atıom hemen dikleştiriom ama genzine çok kaçıo kızımın ya
tubanın kızı var güzelim bak... hatun gerçi bu saatte uyanmış gelmiş hava atıyo ama neyyyse :)
canım geldım gıtmıcem bıdaha :)) sen nerelerdesıntubacım kızına maşallah.
hzenbil; gelmişte gitmiş bugünde aklımdaydı .
meryemcim; uyku düzenini oturtabildinmi canım .
hzenbil canım seni özledik yaaww bayadır girmedin iki gündür burdasın ama yazmıyon pek yada ben mi rast gelmedim nasılsın bebelerin nasıl anlat bakalım
bu arada bir sürü kişi var aşagıda yazmıyo kimse(
kızım uyanacak o uyanmadan azcık çene çalayım dedim ama yok yanii(
glnz süper rüzgara bayıldım maşallahh süphanallahh hele iki rüzgarın kertilip esmesine fikrine ayrıca bayıldım :))))
songülcüm senin paşada paşa hani yani haa maşallahhh onada
bacım aşkolsun ben varım ehih :))hzenbil canım seni özledik yaaww bayadır girmedin iki gündür burdasın ama yazmıyon pek yada ben mi rast gelmedim nasılsın bebelerin nasıl anlat bakalım
bu arada bir sürü kişi var aşagıda yazmıyo kimse(
kızım uyanacak o uyanmadan azcık çene çalayım dedim ama yok yanii(
walla iyi ki yapmıyon yapmadığın buysa eyvahlar olsunamaaaaaannnnn canım anası şimdi kalkanın kızı kaçta kalkar ALLAH bilir:))))
iyiki kaynanalık yapmayacammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?