2009 Eylül Anneleri

uyudu canavarım biri kilo sormus benim oğlumda 3 aylık kontrolünde 6 kiloydu doktor cok ii dedi ayda ortalama 800 falan almış boyuda 63 cm oda gayet iyiymiş bebkleri kıyaslamamak lazım dedi nasıl hamilelikte kıyyaslamıyosak

gerci ilk iki ay gayet iyiydi kilo alımı 3. ay noolduysa iştah gitti benim süt iyice azaldı 500 gr aldı

Naner maydonoz adaÇayı turŞu mısır ŞekerkamıŞı salamura acı ve baharat nıŞasta tuz azaltannn

taze beyaz ÜzÜm dereotu ıncır havuÇ dut tere balkabaĞı artırır Özellıkle ÜzÜm ve dereotu
ıbrahım saraÇoĞlu aÇıkladı bılgılerınıze

anne sütünü azaltan
nane maydanoz nişasta adaçayı mısır aşırı tuz turşu ve salamurası yaplmış herşey
anne sütünü artıran
beyaz üzüm dereotu incir havuç dut kıvırçık tere balkabağı

songül kopardın kız beni şimdi kalkanın kızı kaçta kalkar he valla oda aynı saatte kalktı benle kıçımızı verdik birbirimize fosur fosur uyuduk kızımla süperdi eheheheh...

Emsaliiiiiiiiiiiiim mutlu yıllar canımın içi yavrunla birlikte.

ohh maşallah uyuyun kız ne güzel.. bizde dün uyuduk kızımla misler gibi ..

bak canım oğlum çok yakışıklıdır yine de erken kalkarsa alıyım

gülnazcım sıkma canını ben herkesi okuyorum doğada aynı 3. ayında bebekler yavaşlamaya geçiyorlar daha dün gece aynı şeyi konuştuk.

yok sıkmıyorum zaten sütü psikopat derecede takmıştım kafaya içmediğim zıkkım kalmadı şimdi sittiret dedim bu saatten sonra gelcek sütüm ben taa neyse düzenli sağıyorum cıkanı veriyorum

üç ayını dolduran anneler.. bebişlerin kakası nasıl.. benim kızın kakası koyu birkaç gündür.. demir şurubundandır dedim 5 gündür vermiyom ama hala değişmedi..

teşekkür ederiz kızlar opuyorumnanaktan

bakın kızım büyüdüde kendi sütünü kendi içiyo..

anam maşallah fıstığa. Benim kızında böle resmi var du ekleyim bakın

hüsniyecim songülcüm maşallah kızlar ne tatlı bebişler öyle. poz bilem veriyorlar artıkın :)
gelinime ayrı bi maşallah ne güzel içiyor kuzum sütünü öyle tütüütütütü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…