saol canım ya. ben içinden süt paramı alıp kalanını şirkete vercem ya ondan deli tavuk gibi aranıyom :)ssk lı doğum parası bir kereye mahsus 75 tl veriliyor
aslansın sennnnn :lepi:baharcım senimi kırıcaz bence 500 falan:)
allah iyiliğini versin emi :dance:yaaa amma taktınız direğe beee.. yokmu etrafınızda bi inşaat felan alın ordan bi kalıpta kullanılan kalastan dönün etrafında iki kere külotlu çorapla olsun bitsin bee hiç yaratıcı deelsiniz haaaaa :))))))))))))))))))))))
gamze bu akşam filede deniycem. bakalım bu seferde şarkılar etkili olacakmı:)
emsal özge ye deatarız ozel napalım:)
yaaa amma taktınız direğe beee.. yokmu etrafınızda bi inşaat felan alın ordan bi kalıpta kullanılan kalastan dönün etrafında iki kere külotlu çorapla olsun bitsin bee hiç yaratıcı deelsiniz haaaaa :))))))))))))))))))))))
kocamı görsen aynısı yaaaa ama sagol iyi hissettim valla
28 08 2009
yzalım canım yaa kıyamayız biz ona
saçlarıda kestirdi hülya avşar halt etmiş yanında baktım baktım doyamadım :))
ya ben yıkarken o çok bagırsa bıle hep rahat davranıyorum onu huzursuz etmıyım dıye. dur bu dedıkelrını deneyecegım. inşallah çok aglamadan hallederız. çünkü çoook üzülüyorum
ulen sende amma kasımpaşalı eli maşalı oldun haaa
bırak artık elinden şu oklavayı
senin koca yanmış haa :))))
ne direktir bu yaaa çatladık meraktan bi resim koymadıı
o gece azdırdı milleti bir de sabah gelmiş bakıyo aferim size hepinizin performansında bir ilerleme gördüm diye :)))))
bu arada iyi cesaret canım yaa tek başına biz iki kişi zor zapdediyoruz benim kuşu
tek başıma çok zor olmazsa yarın gelince yıkarız birlikte haaa :)))))))
canımmmmmmm teşekkür ederim tekrar
eveettt yarın sarılıp öpüşcez koklaşcaz kısmanmak yok
öpmemi isteyen varsa yazsın özelden öperim gamzeyi yerinize :)))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kahkahalarım ordan duyuldumu bilem ama beni mahfettin
kızım uyuyordu açtı gözleri faltaşı gibi kızarık kızarık bakıyor kuzum yaaaaaa :))))))
kızıııımmm zaten çoğu koca kalas misali şikayet edenler var tık yok bilmem diye sen ne diyon millet 2 çocuk nasıl oldu diye soruyor kendine :)))
aaamiin hepimize birer direk nasip etylesin Allahımm :)))))))))))saol canım ya. ben içinden süt paramı alıp kalanını şirkete vercem ya ondan deli tavuk gibi aranıyom :)
aslansın sennnnn :lepi:
allah iyiliğini versin emi :dance:
ya ben yıkarken o çok bagırsa bıle hep rahat davranıyorum onu huzursuz etmıyım dıye. dur bu dedıkelrını deneyecegım. inşallah çok aglamadan hallederız. çünkü çoook üzülüyorum
yaa ama kızım uyandı yaa nerden yazdın onları gamze
ben kaçtım bak çok konuşmayın sonra yetişemem üsülürüm
begüm canım takma kafana yurt dışında bu kadar basit değildir insan hayatı iyi düşün boşver sen bunları
kızlar direk fotosu geliyor yalnız direk tek başına çok sap gibi oldu bende geçtim yanına.. Yalnız baktıktan sonra siz silecem siliniyo mu kızlar valla durursa rezil olurum aleme :)
gamze aglamsına değil suyu sevmemesıne uzuluyorum. benımkı aglamaya çok alışıkı gazdan dolayı:) ustumdekı komsumun bızden 11 gun kucuk kızı var ve onlar bana senınkının sesını bızımkınden daha çok duyuyoruz dıyor:)
kızlar hiç işlerim bitmiyor yaa girmeye fırsatım olmuyor yaa üzülüyorumm......... akşam düğüne gidicez eşimin dayısının oğlunun düğünü var havada çok kötü yaa öff hiç gitmek istemiyorummmmm... sizler naaptınız...bebişler nasıl...
kızlar hiç işlerim bitmiyor yaa girmeye fırsatım olmuyor yaa üzülüyorumm......... akşam düğüne gidicez eşimin dayısının oğlunun düğünü var havada çok kötü yaa öff hiç gitmek istemiyorummmmm... sizler naaptınız...bebişler nasıl...
kızlar biraz karanlık çıktı idare edin evde kadın var görüp hatun sapık dicek diye iki dakikada çektim ehehe :)
yalnız tavana montelemedim ondan yamuk biraz çaktırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?