2009 Eylül Anneleri

ssk lı doğum parası bir kereye mahsus 75 tl veriliyor
saol canım ya. ben içinden süt paramı alıp kalanını şirkete vercem ya ondan deli tavuk gibi aranıyom :)
baharcım senimi kırıcaz bence 500 falan:)
aslansın sennnnn :lepi:
allah iyiliğini versin emi :dance:

gamze bu akşam filede deniycem. bakalım bu seferde şarkılar etkili olacakmı:)
emsal özge ye deatarız ozel napalım:)

eferim Meryem :))

Kızım süpersin ya bak bu hiç aklımıza gelmemişti :roflol::roflol:

kocamı görsen aynısı yaaaa ama sagol iyi hissettim valla
28 08 2009

Kocanıda görmüştüm resimlerde ama sana benzettim :)
Al bakam tickerını

http://lb1f.lilypie.com/jfvcp2.png

yzalım canım yaa kıyamayız biz ona
saçlarıda kestirdi hülya avşar halt etmiş yanında baktım baktım doyamadım :))

Ayy mersi balım beni utandırıyorsun :kedi:

ya ben yıkarken o çok bagırsa bıle hep rahat davranıyorum onu huzursuz etmıyım dıye. dur bu dedıkelrını deneyecegım. inşallah çok aglamadan hallederız. çünkü çoook üzülüyorum

yaa ama kızım uyandı yaa nerden yazdın onları gamze
ben kaçtım bak çok konuşmayın sonra yetişemem üsülürüm
begüm canım takma kafana yurt dışında bu kadar basit değildir insan hayatı iyi düşün boşver sen bunları

ya ben yıkarken o çok bagırsa bıle hep rahat davranıyorum onu huzursuz etmıyım dıye. dur bu dedıkelrını deneyecegım. inşallah çok aglamadan hallederız. çünkü çoook üzülüyorum

benim kızda aynı ama ben taktikleri yarın bizzat yüz yüze alıcıııgım :))
ben kaçar kızlar sizleri seviyorum

ahh canımmm seve seve yıkarızzzzz seve seveeeeeeeee :)))))

ay valla bukadar güleceğini bilsem yazmazdım seni kaçırmaya gelmiş gibi oldum yaaaa :kedi:

saol canım ya. ben içinden süt paramı alıp kalanını şirkete vercem ya ondan deli tavuk gibi aranıyom :)

aslansın sennnnn :lepi:

allah iyiliğini versin emi :dance:
aaamiin hepimize birer direk nasip etylesin Allahımm :)))))))))))

üzülme be hayatım yaav aman çocuk bunlar carlaya carlaya büyücekler ben hiç üzülmüyom valla beliz ağlayınca.. napayım çocuk bu öle böle büyücek bi şekilde eccük rahat ol loooo bebek bu ağlamak tek iletişim şekli sıkılma sen hiç :)

yaa ama bak ben gerçekten üzüldümmm çabuk geri gel lütfeeeennnnnn ((((((

kızlar direk fotosu geliyor yalnız direk tek başına çok sap gibi oldu bende geçtim yanına.. Yalnız baktıktan sonra siz silecem siliniyo mu kızlar valla durursa rezil olurum aleme :)

müşerrefcim doğum günün kutlu olsun bu arada....kızınla eşimle nice mutlu senelere hayatım...opuyorumnanaktan
umarım dediğin gibi bişey olmaz bende öyle düşünüyorum... gelişmiş ülke insanlarını neden yok etmek istesinler burda domuz gribinden 3-4 kişi öldü önemsenmiyo bile ama aşı oluyo herkes...

Son düzenleme:
kızlar bu arada dun evrımle konustum veuyku duzenı zorlamasından vazgectım. evrımde denemıs ve bebegı huysuzlanmıs. alituna da çok huysuz oldu bu hafta. dr ları kesınlıkle yapmayın vs vs demiş. evrım dıyorkı 5. aya gırerken kendı kendıne 1 gunde duzene gırdı. bende sabırla 1 ay dha beklemeye karar verdim

gamze aglamsına değil suyu sevmemesıne uzuluyorum. benımkı aglamaya çok alışıkı gazdan dolayı:) ustumdekı komsumun bızden 11 gun kucuk kızı var ve onlar bana senınkının sesını bızımkınden daha çok duyuyoruz dıyor:)

kızlar direk fotosu geliyor yalnız direk tek başına çok sap gibi oldu bende geçtim yanına.. Yalnız baktıktan sonra siz silecem siliniyo mu kızlar valla durursa rezil olurum aleme :)

yaa canım kusura bakma face e giremiyorum sorun var galiba konuşmamız yarım kaldı..
bende sen yokken direk çözümleri üretiyodum ortama :)))
hadi koy resmi edit yapar silersinn :))))))))))

kızlar hiç işlerim bitmiyor yaa girmeye fırsatım olmuyor yaa üzülüyorumm......... akşam düğüne gidicez eşimin dayısının oğlunun düğünü var havada çok kötü yaa öff hiç gitmek istemiyorummmmm... sizler naaptınız...bebişler nasıl...

anladım canım.... işallah alışır canım daha çok ufaklar napalım geçiricez bu günleride.. hem sen merak etme suyu sevmeyen çocuk yoktur herhalde.... ilerde alışırda bu seferde sudan çıkmıcam diye ağlarsa ne gülerim ama :)))))))))

hoşgeldin ayşecimm..
aman düğün kalabalık elletme kimse Allah korusun hastalık var sağlık var ayy benim kalabalıklar çocuk yüzünden fobim oldu manyaklaştım yaaa.... :hulya:

ayşe götürme tatlım akif eymeni biz ebırak ben bakarım bahçeciğe kadar gelmeniz lazım ama :)

maşşallaaaaaah tubaamaaaaaa :))))))))))))
valla bu arkadaşın neden iki günde bir hamilemiyim acaba yazdığı çıktı ortaya ayıp ayıp müslüman evinde öle şeyler olmaz kafiiirr :)))))))))))))))

tubaaaaaa delisin kızım sen.... sen hiç korkma anacım eşim gider falan diye. bizimkiler bu halimizle kaçmadıysa seninki kovsan gitmez... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…