2009 Eylül Anneleri

valla kızlar kullanım şeklini bile gösterdim artık ben size ne yapayım bu kıyağımı unutmayın ama çabuk olun son üç dakika silecem valla biri görürse mıçtım.

ahh keske gamze oyle yapsa:) benım yıgen oyle. ablam bırgun kuvetını daha dökmemiş çocugun ustunu gıydırmiş kendi üstünü değiştirrken çocuk git banyoda tekrar küvete gir:) şimdide off anne ben terlediöm beni banyo yaptır anne canım sıkılıyor benı yıkasana diyor sürekli:)

kızlar biraz karanlık çıktı idare edin evde kadın var görüp hatun sapık dicek diye iki dakikada çektim ehehe :)

yalnız tavana montelemedim ondan yamuk biraz çaktırmayın

ay canım benim be en sonunda gördük şu çıbıııııııııı... güzelde anam hatunda süperr kocayı anlıyorum valla bence çıbığa ihtiyaç yok:roflol::roflol::roflol:

tubaaaaaa delisin kızım sen.... sen hiç korkma anacım eşim gider falan diye. bizimkiler bu halimizle kaçmadıysa seninki kovsan gitmez... kaydirigubbakcemile3

hakket haa katılıyorum baharceğzime :)))
benim adam saten çarşafa kriz geçiriyo bide direk alsam nolur bilemiyom :))))))))))))))))) :roflol:

tubaaaaaaaaaaaaa bende istiyom aynını yaaaa nerden temin ettin ama tabi önncekalas gibi belimi inceltmeliyim böle baya komik olur

valla kızlar kullanım şeklini bile gösterdim artık ben size ne yapayım bu kıyağımı unutmayın ama çabuk olun son üç dakika silecem valla biri görürse mıçtım.

ya valla picamaylada olsa pozun gaayet şuuuh kullanım şeklinide gaayet iyi anladık fantaazi dünyana hayran kaldık... bir sonraki atraksiyonunuda merakla bekliyorum :))))))))
ama emsal çıktı direk geldi olmadı yaa kızıcak şimdi bakk :)))

işallah yapar canım baksana kuzenler birbirine çeker işallah ailede öyle örnekte varmış nasılsa :)))))
ama kıyafetle küvete girme geyiği süper yaa gülermisin ağlarmısın yani :))))

tubacım walla vücut yerinde hatun cilveli bakımlı daha ne olsun be... bizden geçti artık... çökmüşüm ben yaaaa. seni görünce dağıldım kendimi bmw x5 in yanına park edilmiş vosvos gibi hissettim birden mafoldumben

o mesaajın olduğu sayfayı aç
mesajın altında edit diye bi kısım var
tıkla ona
çıkan pencereden resmi sil
kaydet de :)

bahar öldürdün beni tatlım be hergün yapmıyoruz heralde benimde saldığım zamanlar oluyo hep süsleniyo değilim canım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…