kızlar yeniden mirebaaaaaa
accık daha iyiyim sevgili tuubacıımın yöntemleriyle sağolsun varolsun... :)))
eee gündem ne hemen özet geççek bi gönüllü varmııı :))
farklı olabilir tatlım ya...valla baharcım biz emekli sandıgı oldugumuz için belkide bilemiyorum bizde çocuk yardımı 27 tl idi bilmiyorum ssk da fılan nasıl...aynı degilmidirki?
var mı arttıran :))) bana da 50 dediler. şöyle 350 diyen olsa boynuna atlıcam walla :)))Baharcım ben sankim 70 tl diye biliyorum süt yardımını canım. Googledan arattırsana balım
farklı olabilir tatlım ya...
var mı arttıran :))) bana da 50 dediler. şöyle 350 diyen olsa boynuna atlıcam walla :)))
ne iş kızım özel mözel almayım ayağımın altına :)))
kızlar yeniden mirebaaaaaa
accık daha iyiyim sevgili tuubacıımın yöntemleriyle sağolsun varolsun... :)))
eee gündem ne hemen özet geççek bi gönüllü varmııı :))
nasıl yanı sendemı strıptız yaptın:) artık tuba deyınce ılk aklıma gelen bu gamze:)
yok be anacım midemi üşüttüm iyileşeyim diye tavsiyelerde bulundu bana sağolsun :))))
ama direk hikayesinide detaylıca dinledim çok hoşuma gitti doğrusu...
bu arada bi sorun var galiba tubayla konuşmamda yarım kaldı... face bi kapandı dahada açamıyorum yaa off..... yazık ayıp oldu kıza buraya gelsede sölesem.. onu boşver direk hikayesi yarım kaldı yaaaaaaaaaaaa :)))))))))))))))))))
bizdeki direk işine gelince bizim eve değil striptiz elektrik direği diksen tıhh yoh anam :))))
bu arada nasıl yıkadığımı sormuşsun ya kendi başıma.. hep konuştum şakılar söyledim filan hiç carlamadı.. son suyu dökerken accık mıkıldandı oda olsun accık napalım :))
:roflol::roflol::roflol::roflol:nasıl yanı sendemı strıptız yaptın:) artık tuba deyınce ılk aklıma gelen bu gamze:)
emsalcim aldım özel mesajını yazdım sana da:) 10 dk dolsun gamzeye ozel yazıcam:)
yaz tatlım yazz
ama özge görmesin kızıyo :)))
pardon ablaa :)))
hojjgeldin beyaa :))
gündem karışık şekerim ordan buuurrdaann
bu gün sanki biraz herkez kendi telinden çaldı :roflol::roflol:
kocamı görsen aynısı yaaaa ama sagol iyi hissettim vallaoysaki ben sana benzetmiştim oğluşunu canım
kocamı görsen aynısı yaaaa ama sagol iyi hissettim valla
ver canım bilgileri yapayım
gamze bu akşam filede deniycem. bakalım bu seferde şarkılar etkili olacakmı:)
emsal özge ye deatarız ozel napalım:)
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne yazışıp duruyonuz uleyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnklava:
bu arada evet hala yarım kaldı direk olayı...tuba burda ama çıbığının resmini koyamadı biklava: klava: klava: aydınlat bizi tubaaaaaaaaaaaaaaa:lepi:
gamze bu akşam filede deniycem. bakalım bu seferde şarkılar etkili olacakmı:)
emsal özge ye deatarız ozel napalım:)
canım benimm doğumgünün tekrar kutlu olsun arkadaşımm kısmetse yarın sarılarak kutlucammm kimsenin zoruna gitmesinnn çatlamasın ayıp sölemesiii :))))))))))))
bene bak öle dağılıp saçılmayın adam olun tek konuda birleşin beni asabiyet yapmak zorunda bırakmayın :))))))))))))) :roflol:
yaaa amma taktınız direğe beee.. yokmu etrafınızda bi inşaat felan alın ordan bi kalıpta kullanılan kalastan dönün etrafında iki kere külotlu çorapla olsun bitsin bee hiç yaratıcı deelsiniz haaaaa :))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?