2009 Eylül Anneleri

kesınlıkle rezene çocukta kabzılık yapmıyor bende test ettım..

kızlar artık oğlum uyanınca sarkılar beklıyor benden.. en sevdiğimiz şarkı teomanın istasyon insanları:) ben ruhidir benim adım diyorum başlıyor kıkırdamaya:) birde biliyorsunuz benim oğlum çapkın olacak( emsal duymasın::)) candan erçetin in çapkın şarkısını söylüyorum ona da bayılıyor:) çocuklar gercekten anneyi çok benımsıyor aksi halde benim bu ssle söylediğim şarkıları dinlemezdi:)

baharcım maşallah. ama benim oğlum bazı gunler 3 kez yapıyor bazı gunler tek sefer yapıyor. aradaki fark tek sefer yapınca okadar çokki sırtından cıkıyor. uce bölünce oda rahat bende:)

Benim gibi işe başlayan anneler yaşasın hafta sonu geldiii. 2 gün kuzucuklarla başbaşayaızzzzzz...
Çalışmaya başlayan arkadaşlar sağdığınız sütlerinizi biberonlamı veriyorsunuz. Ben tırsmaya başladım kaşıklamı içirsek acaba biberona alışırlarda bizi terk ederler mi???

biri bişey mi dediii :))))
o kıkırdayan yakışıklıyı öyle güzel gülerken öp benim yerime emii

hehheh benim oğlum da ben şarkı söyleyince sakinleyiveriyor... işte anne evlat ilişkisinin farkı kutsallığı burda yatıyor bence. önceden şarkı söylediğimde çevremde kimse kalmazdı :))) ama benim oğlum hala kahkaha atmıyor yaaaa. sessiz sessiz gülüyor kuzum. aguuu uuuuu falan yapıyo ama o da azaldı sankim...
baharcım maşallah. ama benim oğlum bazı gunler 3 kez yapıyor bazı gunler tek sefer yapıyor. aradaki fark tek sefer yapınca okadar çokki sırtından cıkıyor. uce bölünce oda rahat bende:)
hehheh biz de 3 kere yapıyor dediysek 3 ünde de ortalığı mok götürüyo demedik yahu kaydirigubbakcemile3

biberonla içiriyoruz canım kaşıkla zor olur. oğlum yadırgadı başlarda ama şükür alışmadı. hatta biberona alışamadı bir türlü bizimki...

Benimkide biberondan içiyor canım. Çok şükür memeyi reddetmedi hiç. Kaşıkla çok zor olur .

valla baharcım biz emekli sandıgı oldugumuz için belkide bilemiyorum bizde çocuk yardımı 27 tl idi bilmiyorum ssk da fılan nasıl...aynı degilmidirki?

kızlar yeniden mirebaaaaaa
accık daha iyiyim sevgili tuubacıımın yöntemleriyle sağolsun varolsun... :)))
eee gündem ne hemen özet geççek bi gönüllü varmııı :))

EVET SıVASLI58 bildiğin krem bende çok yadırgamıştım ama kocakarı ilaçları işte ama faydası oldu zararlı birşey değil denemek isteyen denesin

merhaba herkese... kaynatmışsınız yine.. burda kar atıştırıyo çok güzel.. bu sene gecikti bile..

Benimkide reddetmiyor çokk şükür. Biberonla savaşıyormuş içerken babaannesi öyle diyor. Ama zamanla cazip hala gelmez inşallah,
Ben çıkıyorum. Herkese iyi hafta sonları....

yaw siz dogum parasınımı kastediyonuz yaaa...bi sefere mahsus alınan dogumdan sonra olanı???dogum yardımı onu ben aldım 139 tl...
ama her ay çocuk için verilen çocuk yardımı adı altında olan para 27 tl...bu arada ben emekli sandıgına baglıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…