canım ben ibrahim saraçoğlunun yalancısıyımsongül canım doğum yaptığım günden beri rezene içiyorum oğlum şükürler olsun günde en az 3 defa kakasını yapıyor.
canım maşallah de walla. ama ben komposto falan içiyorum sürekli. etkiliyor olabilir oğlumu. gece hiç yapmıyor sabahtan akşama kadar en az 3 kere yapıyor şükür.
süt parası 27 tl mi... nassı ya... 50 lira falan diyorlardı hani... sskdan bir defalık aldığımız parayı kastediyorum canım ben. işgöremezlik parası ile birlikte olan.
kesınlıkle rezene çocukta kabzılık yapmıyor bende test ettım..
kızlar artık oğlum uyanınca sarkılar beklıyor benden.. en sevdiğimiz şarkı teomanın istasyon insanları:) ben ruhidir benim adım diyorum başlıyor kıkırdamaya:) birde biliyorsunuz benim oğlum çapkın olacak( emsal duymasın::)) candan erçetin in çapkın şarkısını söylüyorum ona da bayılıyor:) çocuklar gercekten anneyi çok benımsıyor aksi halde benim bu ssle söylediğim şarkıları dinlemezdi:)
hehheh benim oğlum da ben şarkı söyleyince sakinleyiveriyor... işte anne evlat ilişkisinin farkı kutsallığı burda yatıyor bence. önceden şarkı söylediğimde çevremde kimse kalmazdı :))) ama benim oğlum hala kahkaha atmıyor yaaaa. sessiz sessiz gülüyor kuzum. aguuu uuuuu falan yapıyo ama o da azaldı sankim...kesınlıkle rezene çocukta kabzılık yapmıyor bende test ettım..
kızlar artık oğlum uyanınca sarkılar beklıyor benden.. en sevdiğimiz şarkı teomanın istasyon insanları:) ben ruhidir benim adım diyorum başlıyor kıkırdamaya:) birde biliyorsunuz benim oğlum çapkın olacak( emsal duymasın::)) candan erçetin in çapkın şarkısını söylüyorum ona da bayılıyor:) çocuklar gercekten anneyi çok benımsıyor aksi halde benim bu ssle söylediğim şarkıları dinlemezdi:)
hehheh biz de 3 kere yapıyor dediysek 3 ünde de ortalığı mok götürüyo demedik yahu kaydirigubbakcemile3baharcım maşallah. ama benim oğlum bazı gunler 3 kez yapıyor bazı gunler tek sefer yapıyor. aradaki fark tek sefer yapınca okadar çokki sırtından cıkıyor. uce bölünce oda rahat bende:)
Benim gibi işe başlayan anneler yaşasın hafta sonu geldiii. 2 gün kuzucuklarla başbaşayaızzzzzz...
Çalışmaya başlayan arkadaşlar sağdığınız sütlerinizi biberonlamı veriyorsunuz. Ben tırsmaya başladım kaşıklamı içirsek acaba biberona alışırlarda bizi terk ederler mi???
baharcım maşallah. ama benim oğlum bazı gunler 3 kez yapıyor bazı gunler tek sefer yapıyor. aradaki fark tek sefer yapınca okadar çokki sırtından cıkıyor. uce bölünce oda rahat bende:)
Benim gibi işe başlayan anneler yaşasın hafta sonu geldiii. 2 gün kuzucuklarla başbaşayaızzzzzz...
Çalışmaya başlayan arkadaşlar sağdığınız sütlerinizi biberonlamı veriyorsunuz. Ben tırsmaya başladım kaşıklamı içirsek acaba biberona alışırlarda bizi terk ederler mi???
teker teker gelin:)))
ben de içiyorum bebeklerde gaz için iyi olsada kabızlık yapma etkisi de var dedi
şeker sana özelden mesaj attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?