offf beee bigün girmedim asıl önemli şeyi kaçırmışımmmmafoldumben
ne etcez şimdiiii:gitme:
direk şovu kastediyosan evetttttttttttttt:sm_cool::roflol:
Ay canlar çok duygusal bi akşam geçiriyorum.. kocam elinde bir buket karışık renk papatya ile geldi eve üstte iki kırmızı gül altta bir beyaz gül.. niye bunlar dedim. ayın kaçı dedi. düşünüyorum düşünüyorum hiçbirşeyimiz değil.. Allah allaaaaaaah dedim ne alaka. 20 sinde öğrenmiştim hamile olduğumu oda değil. Meğer neymiş bilin bakalım :))))
yaaa yalvarsam sesimi duyarmı acaba tugba çok merak ediyorummm:gitme::gitme:
yaaa ebru benim oğlan 10 dan önce yatmıyor yaa akıl ver Allah aşkına bizimkide erkenden yatsınn...çok yoruluyorum....tulaycim bizim oglan en gec 7 bucukta uyuyor her aksam
sabahta 7 de kalkiyor
tubacım eşimin hadii hadiiii ayşesinden yazamadımkiii apartopar çıktık antik kapıyı bilirsin düğün ordaydı fazla kalmadık zaten ayy çok yağmur yağdııı..canım ben derince oturuyorum ama annemler sana çok yakın başiskeledeler.... zaten anlaştıktan sonra nereye istersen buluşuruz sorun olmaz... kız sen yoksa bahçecikteki lüks villalardamı oturuyonn...ah gülüm kıyamam ben sana getir ben bakarım git düğününü oyna bi güzel.. valla oğluna kızım çıbıkta dans yapmıcak söz veriyorum..
Hakkat banlancaz ama başta ben :) nerdesin yazsana kız nerde oturuyon.
ya sorma gülcan bugun dişim agrıyodu dogru düzgün sagamadımki...senağlamakız sen naptın denedin mi bugun sagma işini sonuç nedir???
:içelim:yaaa yalvarsam sesimi duyarmı acaba tugba çok merak ediyorummm:gitme::gitme:
kaydirigubbakcemileneymiş kız merak ettim bak..sen bu romantizmden sonra direk şovda yaparsın adama...lülülülülülü
valla beraber yalvaralım bende çok merak ediyom... tuğbaaaaa nooooooooooooluuuuuuuuuuuurrrrr
valla beraber yalvaralım bende çok merak ediyom... tuğbaaaaa nooooooooooooluuuuuuuuuuuurrrrr
ya sorma gülcan bugun dişim agrıyodu dogru düzgün sagamadımki...senağlama
:içelim:
kaydirigubbakcemile
ben yalvardım koydu bide siz deneyinhihoyyyt
iki kişi olunca kıramaz bizi yarın istiyelimkaydirigubbakcemile5 onun şimdi iş vardır yıldönümü kutlarlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam ciciş anneler ciciş bebekler ben çamaşır astım bi posta bebegimi uyuttum anca geldim gündüz giremiyom kız durmuyo ilgi istiyo hep
boş boş oturmayalım oğluma bakın teyzeleri
Eki Görüntüle 30709
maşallah çok talı gözleri renkli dimiboş boş oturmayalım oğluma bakın teyzeleri
Eki Görüntüle 30709
yaaa ebru benim oğlan 10 dan önce yatmıyor yaa akıl ver Allah aşkına bizimkide erkenden yatsınn...çok yoruluyorum....
tubacım eşimin hadii hadiiii ayşesinden yazamadımkiii apartopar çıktık antik kapıyı bilirsin düğün ordaydı fazla kalmadık zaten ayy çok yağmur yağdııı..canım ben derince oturuyorum ama annemler sana çok yakın başiskeledeler.... zaten anlaştıktan sonra nereye istersen buluşuruz sorun olmaz... kız sen yoksa bahçecikteki lüks villalardamı oturuyonn...
veee ben yine boruyu kaçırdımm göremedimmm.....
gülcan mehtap nabersiniz kızlar....
ya sorma gülcan bugun dişim agrıyodu dogru düzgün sagamadımki...senağlama
:içelim:
yaaa ebru benim oğlan 10 dan önce yatmıyor yaa akıl ver Allah aşkına bizimkide erkenden yatsınn...çok yoruluyorum....
tubacım eşimin hadii hadiiii ayşesinden yazamadımkiii apartopar çıktık antik kapıyı bilirsin düğün ordaydı fazla kalmadık zaten ayy çok yağmur yağdııı..canım ben derince oturuyorum ama annemler sana çok yakın başiskeledeler.... zaten anlaştıktan sonra nereye istersen buluşuruz sorun olmaz... kız sen yoksa bahçecikteki lüks villalardamı oturuyonn...
veee ben yine boruyu kaçırdımm göremedimmm.....
gülcan mehtap nabersiniz kızlar....
maşallah çok talı gözleri renkli dimi
evet canım mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?