2009 Eylül Anneleri

aynen gülcan kimsem yok Allahtan evin işlerinde eşim çok yardımcı oluyor... yoksa toptan bitmiştim..

yaaa yapma ayşe yarama tuz basma c.tesi pazar hep mesaide adamın yüzünü göremez oldum geliyo 2 saat durup yatıyo yaa valla tak ediyo canıma evlilik cüzdanını götürüp vercam amirine benden çok görüyooo

hepimizin bebişlerine maşallah der songül kaçar
mehtap ben 20 lik dişimi 16 yaşında çıkarmaya başladım ama hala tamamlayamadım
siz tuba yı bekleyin belki gelir :))))
sabahta erken kalkmayın tuba 1 den aşağı kalkmaz:))))))))))))
hepinize iyi geceler
mehtap nöbet bekler

yaa bilmiyom ayşe inan çok bunalımlardayım üzülme lüksüm bile yokkkk sabır sabır nereye kadar bbılmıyommm

benim eşimde izine ayrıldı gecen hafta 1 haftamız kaldı ayy çok alıştımm başbaşa işe başlayınca kötü olucamm yaa..

gulcancım bende aynıyım bacımmmm merak etme yalnız degilsin allahtan anneme geldimde biraz iyiyyim...

mehtap ben bekleyim diyecem ama yarın çok iş var
biz durduk durduk kışın ortasında ev aldık
şimdi ev için uğraşmak gerek ama kağan ı kime bırakayım
komşuya bırakıyorum yarım saatte ne yapılır siz düşünün eeeeeee hiç aileden kimsede yok
taşınırken kağan hasta olur diye de korkuyorom bakalım ne olacak

gülcancımm bak işte önceden tek başına kalıyordun şimdi mevla sana dünyalar güzeli evlat verdi ve oyalanıyorsunn yoruluyorsunn.. ben bebekten önce hep keyif yapardımm şimdi başımı kaşıyamıyom desem yeridir...

benim eşimde izine ayrıldı gecen hafta 1 haftamız kaldı ayy çok alıştımm başbaşa işe başlayınca kötü olucamm yaa..

bi saat baksa bile insan için gerçekten büyük bi rahatlık oluyo senin ailen orda değil mi ayşe yardımcı olacak kımse yok mu?

gülcancımm bak işte önceden tek başına kalıyordun şimdi mevla sana dünyalar güzeli evlat verdi ve oyalanıyorsunn yoruluyorsunn.. ben bebekten önce hep keyif yapardımm şimdi başımı kaşıyamıyom desem yeridir...

binlerce kez şükürler olsun

neyse kapatalım bu konuyu düşündükçe üzülüyommm

neyse kızlar çocuk sallaya sallaya uyudu şükür bende gögüslerimi sagıp yatayım
hadi iii geceler sizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…