2009 Eylül Anneleri

Bende 2 yirmiliği çektirdim.
Hatta bir tanesi hem yamuk çıkmıştı hemde yarısı gömük çok korktum başta ama doktor dedi sonra gelirsen yanındakiyle çekeriz.
Bende mecbur çektireyim dedim ama ameliyat oldum başımda 3 doktor vardı. Ama çok kolay geçti.
Doktorlar işinin ehli olunca sıkıntı olmuyo korkma. Ameliyat olduğu için iyileşmesi biraz zaman aldı.
Çorba içerken bile çok zorlandım ama geçti.
Ek gıdalara başladığında çektirirsin acil değilse çünkü benimki gibi yan çıkıyorsa ameliyat olur o da diş çekme gibi zaten korkma,
sadece yiyeceklerim bir süre kısıtlanıyor sıvı besleniyosun o kadar.Ne uzattım ama demi

Yuhh sabah sabah bu saatte 7 kişiyiz bebişler bu gece ayakta galiba:))
Nasılsınız kızlar,

Ben iyiyim çok şükür haftasonunu getirdim işe alıştım artık ilk hafta kadar zor geçmedi bu hafta hatta işler ii gidince eve gelipte bebeğimin keyfininde yerinde olduğunu görünce benden mutlusu olmuyor... Bu hafta kayınvalidem bakmıştı sağolsun eve geldiğimde yemeğim hep hazırdı dün ütülerimide yapmış öyle gitti...

My sexy ladybird:)) alacağın olsun bende çok merak ettim ahhh nasıl kaçırdım ben bu cümbüşü...İnternetten baktım direğe ama tabi yanında sen olunca farklı oluyordur:)) bir ara resim isterim bende...Çok süpersiniz kızlar valla yarıldım gülerken..

ney se ben kaçtım çok öptüm hepiciğinizi...

dılekcım kacırdık cumbusu dedıgın gıbı yaa.hadı k.valıden sagolsun bı suru seyı halletmıs.annende oyle yapar emınım.saygıda kusur etmeyelım ınankı emek bu hep.karsılıgı sadece sevgı ya.sevmeseler kımse kımseye kılını kıpırdatamaz ya dımı.

ya arkadaslar mama bazen erımıyo yanı sıklıkla dıyım bıberon dedlıgınden gecmıyor bosa cekıyor ben farkedıyorum bı bakıyom zırnık gelmıyor.bende actım azcık ucunu ama 130-140 cc yer oldu bazen kı cok acmayın hık hık okuyor bogaza fazla gıdınce.dr browns ben cok memnunum bıberondan ama mılupamı boyle acaba ya.dıger mamalarda var mı bu sorun.zerrecıkler var ıcınde hep ama mılupacı kız ozellıgı o dedıydı ta ne zaman.

Son düzenleme:
ayfercim mama konusunda hic bi fikrim yokki canim benim yardim edemiyorum sana
bizim oglanada nazar degdi 2 gundur saat 4ten itibaren saat basi uyanip agliyor ee bencede uyku muyku kalmyor 7 de de tamamen kalkiyoruz zaten yataktan

aliyi aksam 7 de nasil yatirdigimi soran arkadaslar valla dogdugundan beri kendi o saatte yatiyor ben bisey yapmadim yani
hatta 6 da yatiyordu 6-7 saat kesintisiz uyuyordu ilk baslarda da bizim sorunumuz hep cok erken uyanmasiydi
allahtan simdi onu da hallettik 7 den once tam uyanmiyor arada bu geceler gibi huysuzluklari oluyor ama neyse
benim size tavsiyem sabahlari 7 de mutlaka uyandirin gec saatlere kadar uyumasina izin verirseniz aksamda daha gec yatacaktir
ilk 1-2 gun zor olur ama sonra alisir diye duisunuyorum zaten okudugum kitaptada bbekler en gec aksam 7 bucukta yatakta olmali diyor

Günaydın gıhızlarrrrrrrr

geçmişe şöle baktım. yine çıbık muhabbeti dönmüş :)

Tuğbaaaaa, Emineeeee napıyonuz kızlar?

Günaydın gıhızlarrrrrrrr

geçmişe şöle baktım. yine çıbık muhabbeti dönmüş :)

Tuğbaaaaa, Emineeeee napıyonuz kızlar?

iyidir yavrum ben songüle rezil oluyorum kızım evde kalcak diye erken kalktım napiyim bugün :) sen nööörüyon :) of ya ne güzel imlalara dikkat ediyorum ben böyle.

songüüüüül senin korkuna bak kaçta kalktım bak gör uyumuyoruz işte artık kızımda kalktı iş yapıyo :)

ayşecim annenlere gelince gel be tatlım beklerim valla alırımda ben seni annenlerden biyerdede buluşuruz farketmez görüşelim bi ara kısmet olursa.. gezmeğede götürürüm tamam kabul:)

iyidir yavrum ben songüle rezil oluyorum kızım evde kalcak diye erken kalktım napiyim bugün :) sen nööörüyon :) of ya ne güzel imlalara dikkat ediyorum ben böyle.

Bende ofise geldim bacım. nefret ediyorum cumartesi çalışmaktan. Ama erken kaçacam bugün pazara gidecem, ordan Ebrunun alişe hediye bakmaya gidicem ( Ebru duymasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…