Canım annemler Çiğlide oturuyolar. Belkide görmüşsündür
gladriel
tatlım ben kaynanam girdiğinde çok gzel bir zamanlamayla tabiri caizsekocamın üstüne çıkarak bu odanın bir yatak odası olduğunu kocamla bana ait olduğunu başka kimsenin girmemesi gerektiğini öğrettim ona:kedi:
biraz yırtıkça biliyorum ama inan hak ediyolar tatlım yap lütfen
zamanla ögreniyosun canım nekdarlık evlisin bilmiyorum ama ılk zamanlar bende öleydım şimdiki aklım olsa bak neler yapardım delü karıyaaa:mymeka:
selam ksılar nasılsınız ben biraz üzgünüm eşim sitemkarca bi msj attı ama gülerek attı ama sitem var içinde dediki yavrum gündüzleri kızı uyutmada gece uyusun yakınlaşamaz olduk dedi haklıda 8ay herley yasaktı bize cinsel açodan bide 80gün adam cagız kanamamı bekledi kız şuan 3aylık ama biz toplam 2kere beraber olmuşuzduır kardeş gibi oldu sitem ediyo haklı olarak ben kızımı gece uykusuna nasıl alıştırcam 2den aşagı uyumuyo
işte budur :lepi:
malesef alışmıyorlar canım. uğrasınca da huysuzlasıyorlar. ben bıraktım. dr umda yapma dedı. çok yakın arkadasımda aynı seyı soyledı. gönlü olunca uyuyor ama genelde gonlu 2 de oluyo:) bu bebekler anlaşmalı gelmiş:) 2 yi görmeden uyumuyorlar. eşin de anlayışlı olmak zorunda. birçok kşii aynı durumda.
gladriel
tatlım ben kaynanam girdiğinde çok gzel bir zamanlamayla tabiri caizsekocamın üstüne çıkarak bu odanın bir yatak odası olduğunu kocamla bana ait olduğunu başka kimsenin girmemesi gerektiğini öğrettim ona:kedi:
biraz yırtıkça biliyorum ama inan hak ediyolar tatlım yap lütfen
selam anneler iki gndür giremedim siteye bozuktu sanki anlamadım nevar ne yok geçmişi okudum gerçi ama bol bol kaynana çekiştirmesi var ve gladriel dehşetle anlattıklarını ve vermediğin tepkileri okudum valla kaynanan zaten insan değilmiş ama sendede ne sabır varya
saol cnm bnm ozaman eşime erken uyu 2de kaldırırım seni derim bende çareler tükenmez hehe:kedi::kedi:
kızlar morelim cok bozuk ya esimin annesi yani kayınvalidem teee ankaralardn laf atıyor ustelik eşime söylüyor ya halen anlamıyorum geldiğinde bes dakıka oturmama izin vermıyordu int e gireyim dedim işin yokmu senın deyip iş üretiyor,koca tencere yaprak sardırdı aralarda bebek bakımını da ben yaptım o yuzden o gelince giremiyorum...yardım ettiği yok pat diye yatakodamıza giriyor sürekli mama ver zayıf cocuk deyip duruyordu simdde aksamları bebek emzirmeye kalkıyormu diye soruyormuş eşime,kendisi buradayken kalktığımı biliyordu yattığı yerden ssesleniyordu sütün az cocuk doymuyor ondan ağlıyor diye simdide gece kalkmıyor diye esıme gaz verıyor...ama geceleri en az 4 yada 5 kez kalkıyorum eşimde farkında kakınca gözler kapalı yardım edeyımmı diyip dakıkasında uyuyor:).kayınvalıdemin istediği yarım saatde bir kalkıp emzirmem o buradayken yarım saat arayla süt verdiriyordu göğüslerim kanamaya basladı tekrar ya ,,,yılbasında da burada üf ya...
çok dolmuşmuyum ne...
Ahh kıyamam ben ona. tabi o dişler nasıl acıtıyo kimbilir kaşınıyor bide.
Benimkide öyle sıkılıyor hemen yaa. Uyku düzeni fena değil bizim çok şükür. akşam en geç 10 sabah 7 ama arada 3 kere memeye kalkıyor
canım salıncak ve çıngarak benim aradığım sağol yalnız çıngaraklı çoraptan bendevar sevmedi kızım daha doğrusu dikkatini çekmiyo( çok yaramaz benim kız napıcam bilmiyorum herşeyden çok çabuk sıkılıyo deliricem uyku düzenide alt üst oldu seninkide ölemi mafoldumben
canım maşallah topikte ilk diş sizden geldi galba kaydirigubbakcemile2
selam ksılar nasılsınız ben biraz üzgünüm eşim sitemkarca bi msj attı ama gülerek attı ama sitem var içinde dediki yavrum gündüzleri kızı uyutmada gece uyusun yakınlaşamaz olduk dedi haklıda 8ay herley yasaktı bize cinsel açodan bide 80gün adam cagız kanamamı bekledi kız şuan 3aylık ama biz toplam 2kere beraber olmuşuzduır kardeş gibi oldu sitem ediyo haklı olarak ben kızımı gece uykusuna nasıl alıştırcam 2den aşagı uyumuyo
kızlar bana sıkı sıkı tembihlendi aklımdayken yazıyım. birliktelikten sonra abdest almadan çocuklar emzırılmezmiş.
ev onların die çivi çakamayı badana yapsak renk begenmesler nesi varmış kireçin evin bi odası oturdugum odayı bpoyadım digerlerine karıştılar kireç ölü gibi bembeyaz kolumu çarpsam toz akıyo duvardan ne gerek varmış para harcamaya gelenim olsa kızar yukarı çıkmam laf yapar kapının önünü süpüreymişim hergün ev temiz olmasada olurmuş yok onun gelini şöyle yok bunu gelini böyle kayınpederin gelir üstüne daha düzgün bişi giy der giydigimde kısa yarım kollu badi aman bitmiyen vakkalardı artık hepsi geride kaldı o kavgadan soınra çok agladım 2gün bebegim aşagı kaymıştı sinirden anladılar hatalarını şükür çok iyiyiz şimdi eşimin zoruyla hatrına bayramda barıştık el öptümm büyügümdür dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?