iyiidr be tatlım bizde bildiğin gibi ben bi yandan netten oyuncak ve salıncak araştırıyorum gökşeninde altını açtım oynuyo çok seviyoruz popomuzu havalandırmayı kaydirigubbakcemile3 bana tavsiye edbilceğin oyuncak veya salıncak varmı ???
selam kizlarrrrrrrrrrrrrr oglumun disleri artzik cok belli oldu tavsanimin 2tane alttannnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sizler nasilsiniz
maşallah paşayaaaaaa artık ısırır durur senin memişleri kaydirigubbakcemile3 iyiyiz bizde cnm bildiğin gibi
canım salıncak ve çıngarak benim aradığım sağol yalnız çıngaraklı çoraptan bendevar sevmedi kızım daha doğrusu dikkatini çekmiyobenimkide bayılıyor çıplak durmaya yaw ne zilli kızlarımız var
canım şu eldivenden almayı düşünüyorum. Çok renkli ve ses çıkartıyor.
Hasbro Playskool Bıcırık Kuklalar | Playskool | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası
bide bu çıngıraklı patikler
Hasbro Playskool Çıngıraklı Patikler | Playskool | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası
salıncaktan kastın şu tip birşeymi??
Chicco Dreams Ana Kucağı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
selam kizlarrrrrrrrrrrrrr oglumun disleri artzik cok belli oldu tavsanimin 2tane alttannnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sizler nasilsiniz
:umursamaz::umursamaz::1no2::1no2::1no2: eskisi gibi istahi yok artikkkkkkkkkkk sadece 5dk emiyor cok mizmizlandiiiiiiiiiiikuzum allah iilik versin canimmmmmm
canım salıncak ve çıngarak benim aradığım sağol yalnız çıngaraklı çoraptan bendevar sevmedi kızım daha doğrusu dikkatini çekmiyo( çok yaramaz benim kız napıcam bilmiyorum herşeyden çok çabuk sıkılıyo deliricem uyku düzenide alt üst oldu seninkide ölemi mafoldumben
kızlar morelim cok bozuk ya esimin annesi yani kayınvalidem teee ankaralardn laf atıyor ustelik eşime söylüyor ya halen anlamıyorum geldiğinde bes dakıka oturmama izin vermıyordu int e gireyim dedim işin yokmu senın deyip iş üretiyor,koca tencere yaprak sardırdı aralarda bebek bakımını da ben yaptım o yuzden o gelince giremiyorum...yardım ettiği yok pat diye yatakodamıza giriyor sürekli mama ver zayıf cocuk deyip duruyordu simdde aksamları bebek emzirmeye kalkıyormu diye soruyormuş eşime,kendisi buradayken kalktığımı biliyordu yattığı yerden ssesleniyordu sütün az cocuk doymuyor ondan ağlıyor diye simdide gece kalkmıyor diye esıme gaz verıyor...ama geceleri en az 4 yada 5 kez kalkıyorum eşimde farkında kakınca gözler kapalı yardım edeyımmı diyip dakıkasında uyuyor:).kayınvalıdemin istediği yarım saatde bir kalkıp emzirmem o buradayken yarım saat arayla süt verdiriyordu göğüslerim kanamaya basladı tekrar ya ,,,yılbasında da burada üf ya...
çok dolmuşmuyum ne...
ben bu hafta kontrolumuzde dr a iz yok tutmamısmı demek dedım hemen cıkmayabılır ızdedı. iz olmaması tutmadıgınıda göstermez. 9 aylık olunca test yapılır tutmadıysa tekrar yapılır dedı. gercı artık devlet buna da ızın vermiyormus. tutmadıysa tutmasın denıyormuskızlar galiba kızımın verem aşısı tutmadı galiba iz falan yok sanki iğne olmamış gibi 28 inde aylık kontol var ama merak ettim sizinkiler nasıl
ozgecim 3 kez emiyor yani cokmus
ben gece artik 1 kez emziriyorum sadece o da 3-4 civari sonra sabah 7 de uyaninca emiyor
kızlar morelim cok bozuk ya esimin annesi yani kayınvalidem teee ankaralardn laf atıyor ustelik eşime söylüyor ya halen anlamıyorum geldiğinde bes dakıka oturmama izin vermıyordu int e gireyim dedim işin yokmu senın deyip iş üretiyor,koca tencere yaprak sardırdı aralarda bebek bakımını da ben yaptım o yuzden o gelince giremiyorum...yardım ettiği yok pat diye yatakodamıza giriyor sürekli mama ver zayıf cocuk deyip duruyordu simdde aksamları bebek emzirmeye kalkıyormu diye soruyormuş eşime,kendisi buradayken kalktığımı biliyordu yattığı yerden ssesleniyordu sütün az cocuk doymuyor ondan ağlıyor diye simdide gece kalkmıyor diye esıme gaz verıyor...ama geceleri en az 4 yada 5 kez kalkıyorum eşimde farkında kakınca gözler kapalı yardım edeyımmı diyip dakıkasında uyuyor:).kayınvalıdemin istediği yarım saatde bir kalkıp emzirmem o buradayken yarım saat arayla süt verdiriyordu göğüslerim kanamaya basladı tekrar ya ,,,yılbasında da burada üf ya...
çok dolmuşmuyum ne...
kusura bakma bacım ama sen çoktan ipleri vermişsin eline.. oda haddi olan olmayan herşeye karışmaya başlamış..
hemşıremız 6 ile 10 gün içinde kabuk baglar vs deyınce bende bekle bekle cıkmadı merak ettim..neyse artık bekliycez insallah tutarda tekrar iğne olmaz kıyamam oyle ağladı ki...ben bu hafta kontrolumuzde dr a iz yok tutmamısmı demek dedım hemen cıkmayabılır ızdedı. iz olmaması tutmadıgınıda göstermez. 9 aylık olunca test yapılır tutmadıysa tekrar yapılır dedı. gercı artık devlet buna da ızın vermiyormus. tutmadıysa tutmasın denıyormuslmaz:
farkındayımsert bir yapım olsaydı keşke hep evet tamam demekle yetınıyorum sesim bi burada cıkıyor:lepi:derdimi ancak sizlere anlatabiliyorum...o deil son gelişinde havlularını vs bıraktı birde özel yastığını kesesine kadar bir daha geldiğinde yük olmasınmış :dance:
özge canım yaaa senın annenler izmirde nerde oturuyo anneni ben bizim bi tanıdıga çok benzıtıyorum annenın yüzü hiç yabancı gelmiyo acaba benzettıgım için mi tanıdık geliyo bılmıyorum görmüş olabılırnmıyım daha önceCADIARZU
farkındayımsert bir yapım olsaydı keşke hep evet tamam demekle yetınıyorum sesim bi burada cıkıyor:lepi:derdimi ancak sizlere anlatabiliyorum...o deil son gelişinde havlularını vs bıraktı birde özel yastığını kesesine kadar bir daha geldiğinde yük olmasınmış :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?