2009 Eylül Anneleri

olmaz öyle en az altı kere sağman lazım dolmasını bekleme..ne kadar çok sağarsan o kadar çok sütün olıur.. sık dişini biraz ..

150 ye geliyoz canım.. yaa eskiden günde o kadar çıkardı... o yüzden hiç pes etme

cnm ya biliyomusun şimdiye dek günde toplam hiç 200 ml çıktıgını görmedim en fazla 180 :gitme:

çoğalırmı diyosun...senindemi öleydi:çok üzgünüm:

oyy kıyamam ben ona.. bazen bade de yapıyo ağlayarak uyanıyo aklım çıkıyo o zaman.. ne yapcamı şaşırıyom.. gazı olduğunda ağlayarak uyanırmış öyle duydum ..

cnm ya biliyomusun şimdiye dek günde toplam hiç 200 ml çıktıgını görmedim en fazla 180 :gitme:

çoğalırmı diyosun...senindemi öleydi:çok üzgünüm:

öyleydi tabii.. ben bir sağımda 30 ml çıktığında evdeki herkese gösteriyodum bakk ne kadar çok çıktı diye.. o yüzden artmasını istiyosan birkaç gün 2 saatte bir sağmayı dene

iyi geceler kızlar. bizde uykusuzlar kervanındayız.
inatla uyumak istemiyor kızım. bende ısrarla uyutmaya calışıyordum ama artık vazgectim.
ne zaman isterse o zaman uyusun.
ama cok uykum geldi ayakta uyumak üzereyim

öyleydi tabii.. ben bir sağımda 30 ml çıktığında evdeki herkese gösteriyodum bakk ne kadar çok çıktı diye.. o yüzden artmasını istiyosan birkaç gün 2 saatte bir sağmayı dene

ya hüsniyecim çok umutsuzum süt konusunda bide iştahım yok pek...yiyemiyorumki süt olsuun...o yüzdende sagmak hiç canım istemiyo:gitme: offff off mama kullandınmı hiç...

balböcegim hoşgeldin cnm adın neydi.:uhm:

oyy kıyamam ben ona.. bazen bade de yapıyo ağlayarak uyanıyo aklım çıkıyo o zaman.. ne yapcamı şaşırıyom.. gazı olduğunda ağlayarak uyanırmış öyle duydum ..

ah kıyamam yaa sizdedemi var.. ben kucağımdan bıraktığımda hemen ardından vızıkladığı için gaza yormadım..maşallah çok uslu bir bebektir aslında ama azcık üşütmesine veriiyorum huysuzluuğunu... neyseki uyudu 1 saat öncede cümleten rahat ettik :))

๒คl๒öςєğเ๓;10491194 .!.:
iyi geceler kızlar. bizde uykusuzlar kervanındayız.
inatla uyumak istemiyor kızım. bende ısrarla uyutmaya calışıyordum ama artık vazgectim.
ne zaman isterse o zaman uyusun.
ama cok uykum geldi ayakta uyumak üzereyim

iyi geceler canım.. Allah yardımcın olsun uykusuzluk çok zor... loş ışık vede sakin bir şşşş sesiyle hipnoz noktası muhabbetini deneyen varmı içinizde???

hoş buldum canım.
benim ismimde hüsniye.
kızım kucagımda tek elle yazıyorum. tabi uykulu gözlerde cabası

of ya offffffffffff gene midem bulanıyo...yaw testte yaptım negatif.ama neden bulanıyo midem..testler yanılıyo olabilirmi yawwwwwww:uhm::1shok:

kızlar kart 10 yada 13 tl ye kapınıza geliyo yaa atla deve değil...
mesela ben kupada istedim 25 verdim kargo dahil...

iştahla pek ilgisi yok be gülüm.. ben süt yapan herşeyi yedim ama kar etmedi.. çareyi sağmakla ve bol suda buldum ve çevremde de aman sütün artar diyen moral verende yoktu..annemde dahil.. mama kullandım tabiki kırkımız çıkana kadar hemde..ondan sonra bir sağmaya başladım sık sık saatte bir iki satte bir ama zamanla artıyo öyle hemen değil.. günde 10ml 20 ml artıyo ..evdeki açık mamaları attık kullanmadığımız için..o yüzden artmasa benimki artmazdı ki biliyosun benim minikte hiç emmedi..

of ya offffffffffff gene midem bulanıyo...yaw testte yaptım negatif.ama neden bulanıyo midem..testler yanılıyo olabilirmi yawwwwwww:uhm::1shok:

ayy tuğba bitti senmi başladın yıwrııımm düşün yaa şu kocalarınızın yakasından (daha siftah edemeyenler vardaaa ayıp sölemesi :))) ) :roflol::roflol::roflol:

o ne qızzzzzzz:roflol:

şekerim bak tarif ediyorum yapın yararını göreceksiniz bence.. tarif ediyorum:
herşeyden önce ışığı kısın...
bebeğin iki kaşının tam ortasına baş parmağınızla hafif bastırarak ve bu esnada tatlı tatlı kulağına şşşşş diyerek parmağınızı 2-3 cm yukarı doğru yine o hafif baskıyla kaydırın..
bebek ilk başlarda dirensede hipnoz noktası uyarıldığı için bi süre sonra mayışıyo...
bebekler için uykuya geçiş bir gerginlik süreci olduğundan onların gerginliğini alarak uykuya geçişlerini kolaylaştırmayı hedefle yapılan bu minik masajın yararını ben çokk görüyorum ve şiddetle tavsiye ederim...

benim kıza dokunma gündüzleri hiç uyanmıycak.
bugun sabah 7 de kalktı emzirdim 10 a kadar uyudu. 10 da tekrar kalktı 11e kadar zor dayandı yine uyudu. uyutmayım diyorum ama ne mümkün sızıp kalıyo.11 den 3 e kadar hiç uyanmadı artık dayanamadım acıktı die uyandırdım.
sonra emerken uyuyacak gibi oldu uyutmadım banyo yaptırdım. uykusunu actım herhalde birdahada uyumadı. 10 dakikalık kısa kısa bikaç kez uyudu o kadar. aslında cok uykusuz ama direniyo uyumamak için anlamıyorum

deniyelim yaaa nöbetteyiz vala çookkk sıkıldımm çokk

valla bekarlığımı hiç özlemiyorum desem yeri var neden bilmiyorum ama eskiye dönük bir özlem yok içimde bende hep ileri merakı varya ilerde nolacak yada aman ilerde daha iyi olsun saplantısından hiç düşünemiyorum böyle şeyler...
ama herşeye rağmen bebekli olmak zor ama güzel bir duygu.. işte bizide anne yapan bu zorunlu fedakarlıklar herhalde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…