olmaz öyle en az altı kere sağman lazım dolmasını bekleme..ne kadar çok sağarsan o kadar çok sütün olıur.. sık dişini biraz ..
150 ye geliyoz canım.. yaa eskiden günde o kadar çıkardı... o yüzden hiç pes etme
selam kızlarr... bıcır biraz keyifsiz zor uyudu hiç kıyamıyorum onun ağlamasına nasıl üzülüyorum anlatamam.. tam dalıyo 5 dk olmadan çığlıklarla ağlayarak kalkıyo.. kucağımda olmuyo bu ama.. yatağına bıraktığım an olay çıkıyo deliricem..
evet ayşecim böyle gitmez dedim yönetime el koydum darbe yaptım puhahhaaa :))
hayatım KK kart aldımda o yüzden beni ahanda domat gibi kızarttılar :))))))))))))
cnm ya biliyomusun şimdiye dek günde toplam hiç 200 ml çıktıgını görmedim en fazla 180 :gitme:
çoğalırmı diyosun...senindemi öleydi:çok üzgünüm:
öyleydi tabii.. ben bir sağımda 30 ml çıktığında evdeki herkese gösteriyodum bakk ne kadar çok çıktı diye.. o yüzden artmasını istiyosan birkaç gün 2 saatte bir sağmayı dene
ayşe senin eşin ne iş yapıyo bacımmm...
benim eşim asker canım.vakıfbank ta memur hayatım...seninki...
bende kart istiyomm....
oyy kıyamam ben ona.. bazen bade de yapıyo ağlayarak uyanıyo aklım çıkıyo o zaman.. ne yapcamı şaşırıyom.. gazı olduğunda ağlayarak uyanırmış öyle duydum ..
๒คl๒öςєğเ๓;10491194 .!.:iyi geceler kızlar. bizde uykusuzlar kervanındayız.
inatla uyumak istemiyor kızım. bende ısrarla uyutmaya calışıyordum ama artık vazgectim.
ne zaman isterse o zaman uyusun.
ama cok uykum geldi ayakta uyumak üzereyim
iyi geceler canım.. Allah yardımcın olsun uykusuzluk çok zor... loş ışık vede sakin bir şşşş sesiyle hipnoz noktası muhabbetini deneyen varmı içinizde???
ya hüsniyecim çok umutsuzum süt konusunda bide iştahım yok pek...yiyemiyorumki süt olsuun...o yüzdende sagmak hiç canım istemiyo:gitme: offff off mama kullandınmı hiç...
balböcegim hoşgeldin cnm adın neydi.:uhm:
of ya offffffffffff gene midem bulanıyo...yaw testte yaptım negatif.ama neden bulanıyo midem..testler yanılıyo olabilirmi yawwwwwww:uhm::1shok:
o ne qızzzzzzz:roflol:
ayy tuğba bitti senmi başladın yıwrııımm düşün yaa şu kocalarınızın yakasından (daha siftah edemeyenler vardaaa ayıp sölemesi :))) ) :roflol::roflol::roflol:
şekerim bak tarif ediyorum yapın yararını göreceksiniz bence.. tarif ediyorum:
herşeyden önce ışığı kısın...
bebeğin iki kaşının tam ortasına baş parmağınızla hafif bastırarak ve bu esnada tatlı tatlı kulağına şşşşş diyerek parmağınızı 2-3 cm yukarı doğru yine o hafif baskıyla kaydırın..
bebek ilk başlarda dirensede hipnoz noktası uyarıldığı için bi süre sonra mayışıyo...
bebekler için uykuya geçiş bir gerginlik süreci olduğundan onların gerginliğini alarak uykuya geçişlerini kolaylaştırmayı hedefle yapılan bu minik masajın yararını ben çokk görüyorum ve şiddetle tavsiye ederim...
deniyelim yaaa nöbetteyiz vala çookkk sıkıldımm çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?