valla bekarlığımı hiç özlemiyorum desem yeri var neden bilmiyorum ama eskiye dönük bir özlem yok içimde bende hep ileri merakı varya ilerde nolacak yada aman ilerde daha iyi olsun saplantısından hiç düşünemiyorum böyle şeyler...
ama herşeye rağmen bebekli olmak zor ama güzel bir duygu.. işte bizide anne yapan bu zorunlu fedakarlıklar herhalde :)))
valla bekarlığımı hiç özlemiyorum desem yeri var neden bilmiyorum ama eskiye dönük bir özlem yok içimde bende hep ileri merakı varya ilerde nolacak yada aman ilerde daha iyi olsun saplantısından hiç düşünemiyorum böyle şeyler...
ama herşeye rağmen bebekli olmak zor ama güzel bir duygu.. işte bizide anne yapan bu zorunlu fedakarlıklar herhalde :)))
Ek gıdaya başlayan arkadaşlar varmı?? Ne alemdesiniz.?
of ya offffffffffff gene midem bulanıyo...yaw testte yaptım negatif.ama neden bulanıyo midem..testler yanılıyo olabilirmi yawwwwwww:uhm::1shok:
kalın topuklu bişiler giyseydin bacım ağırlık yapsın... ben olsam neyse küp gibiyim maşallah ta anacım sen uçarsın hamazanallah....Günaydın Baharımmmmmm opuyorumnanaktan
Evet uçmadan sağ salim atlatırız bugünü inşallah
canım geçmiş olsun. ben de dediğin yöntemler dışında bişey bilmiyorum. zeytinyağını içirmeyi denedin mi?Kızlar selam, bende eylül annesiyim. Oğlum 3,5 aylık oldu. Doğduğundan beri kabızlık sorunumuz var. Doktor fitil verdi, zeytinyağı , popdan uyarma vs hepsini denedim ancak fitil vermeden yapamıyor. Sizde böyle bir sorun var mı? birde tavsiye edebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı? Doktorumuz işi bıraktı, işten ayrıldı.
Kızlar selam, bende eylül annesiyim. Oğlum 3,5 aylık oldu. Doğduğundan beri kabızlık sorunumuz var. Doktor fitil verdi, zeytinyağı , popdan uyarma vs hepsini denedim ancak fitil vermeden yapamıyor. Sizde böyle bir sorun var mı? birde tavsiye edebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı? Doktorumuz işi bıraktı, işten ayrıldı.
kalın topuklu bişiler giyseydin bacım ağırlık yapsın... ben olsam neyse küp gibiyim maşallah ta anacım sen uçarsın hamazanallah.....
Kız ben ordan zayıfmı görünüyorum kaydirigubbakcemile3 göbeem saolsun baya ağırlık yapıyo bana hehee
annem döt yoksa döbeğin bi anlamı olmuyor beah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?