2009 Eylül Anneleri

vereliniortak

:
çok güzel bi bekarlıktan sonra sıkıldım kaldım burda yalnız o günlerde ve anne olmak isterdimm :sinifsinif:

arkadaslar bı suru alıntı yaptımdı ama yazamıcım sımdı ama yıkama olayına gelınce kolunuzun ıc kısmına tutun suyu cok sıcaktır ondan aglıyolardır belkı.

Günaydınn.
Geçmişi okudumancabitti.Gece milleti uyku tutmamış. Buğünler de gecici sıkın dişinizi bebeişlerin bu hali hiç geri gelmiyor.Sonra büyüyorlar ve bebekliklerini ancak resimlere bakınca hatırlayabiliyoruz. Zor ama güzel zamanlar.

Günaydın kıslarr. Herkes iyidir inş. Burada acaip fırtına var geceden beri. Evleri yerinden sökecek nerdeyse kafamçokkarıştı

Dilekcim kızına maşallah.

Gamze bu hipnoz olayını capon bi kadın yapıyodu videosunuz izlemiştim ondanmı gördün kıs :icecream:

Bu sabah çok sakin burası.Bebekler gece uyutmayınca anneler gündüzdinleniyor. Biz gibi mesai mağdurları iş başında

günaydın canlar...
ayşecim geçmişler olsun canım ya.
tubacım doğamız da ateşlenmiş şükür geçmiş canım. walla tecrübelerinden çok faydalanıyoruz saol canımcım. eee topiğin ablası olmak kolay değil doğacıkımız bizim o :)
bizim de huysuzluklarımız devam etmekte.... ooof of geçecek dimi kızlar yaaa. hayır bişey değil oğlumun ağlamasına kıyamıyorum ya.

of ya offffffffffff gene midem bulanıyo...yaw testte yaptım negatif.ama neden bulanıyo midem..testler yanılıyo olabilirmi yawwwwwww:uhm::1shok:

Sorma benimde dört gündür midem bulanıyor dün akşam dünya dönüyor sandım o derece basım dönüyor dğum sonrası etkiler olabilirmi yada stres uykusuzluk yorgunlukta olabilir gibime geliyor...
Bu arada eşin nerede asker benimki izmirkaydirigubbakcemile5

Kızlar selam, bende eylül annesiyim. Oğlum 3,5 aylık oldu. Doğduğundan beri kabızlık sorunumuz var. Doktor fitil verdi, zeytinyağı , popdan uyarma vs hepsini denedim ancak fitil vermeden yapamıyor. Sizde böyle bir sorun var mı? birde tavsiye edebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı? Doktorumuz işi bıraktı, işten ayrıldı.

Günaydın Baharımmmmmm opuyorumnanaktan

Evet uçmadan sağ salim atlatırız bugünü inşallah
kalın topuklu bişiler giyseydin bacım ağırlık yapsın... ben olsam neyse küp gibiyim maşallah ta anacım sen uçarsın hamazanallah....
canım geçmiş olsun. ben de dediğin yöntemler dışında bişey bilmiyorum. zeytinyağını içirmeyi denedin mi?
bizim doktorumuz central hospital kozyatağı süleyman bey. çok memnunuz.

benim kızım da kabızlık sorunu yasadığında dr umuz bize bir cay kaşıgı anne sütüne bir iki damla zeytinyağı karıştırıp ver ilaçlardan daha etkili ve daha az zararlı demişti uyguladım yarım saat sonra sonuç verdi,bir dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…