2009 Eylül Anneleri

kızlar bana sıkı sıkı tembihlendi aklımdayken yazıyım. birliktelikten sonra abdest almadan çocuklar emzırılmezmiş.

Canım bebek çok ağlıyorsa normal abdest alınır hemen boy abdesti almaya gerek yok emzirdikten sonrada alınabilir böylede bi kolaylık var.

haftalar sonra dışarı çıktım bugün sağlık ocağı ve doktor haricinde.. kızıma yeni ciciler aldım, dışarısı ne güzelmiş beee iyi geldi

slm kızlar kızıma bi haller oldu iki gündür yaa...uyumuyo bi türlü...mızmız...nazarmı degdi nedir.

slm kızlar... benim oğlan yeni uyudu.. şimdide eşim acıkmış izinde yaa uykusaatimiz falan kalmadı... gamzee bacımm yönetimemi katıldınn... yakışır sanaalkisalkisalkis

selam gece kuşları..

slm kızlar hoşgeldiniz sizindemi uuyumuyo minnoşlardelikafadulden

selam kızlarr... bıcır biraz keyifsiz zor uyudu hiç kıyamıyorum onun ağlamasına nasıl üzülüyorum anlatamam.. tam dalıyo 5 dk olmadan çığlıklarla ağlayarak kalkıyo.. kucağımda olmuyo bu ama.. yatağına bıraktığım an olay çıkıyo deliricem..

slm kızlar... benim oğlan yeni uyudu.. şimdide eşim acıkmış izinde yaa uykusaatimiz falan kalmadı... gamzee bacımm yönetimemi katıldınn... yakışır sanaalkisalkisalkis

evet ayşecim böyle gitmez dedim yönetime el koydum darbe yaptım puhahhaaa :))
hayatım KK kart aldımda o yüzden beni ahanda domat gibi kızarttılar :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…