annem döt yoksa döbeğin bi anlamı olmuyor beah :)))
kızlar ya su ay çizelgesini yapamadım cıldırcan nasıl yaptınız
meraba annişler nasılsınız bakalım dün giremedim özledim sizi kaan a bişiler oldu ya emmiyo bi türlü dün öğlen 2 de bi emdi öyle duruyo ne zaman meme versem deli gibi ağlıyo bağırıyo ne oldu anlamadım yaaaaa inat ettim mamada vermiyom emmeyi bırakır diye 1 gündür aç çocuk uyudu şimdide nasıl emecek tekrar ya
benimkide 28 eylül doğumlu aynı zamanda meme red ediyorlar dün akşamdan beri kızımda meme zorla alıyor onuda yataga yatırıyorum memeyi koyunlar gibi dort ayak ustunde veriyorum oyle zorla alıyor bir dene istersen biraz yorucu ama dirseklerim curudumafoldumben
özgem maşallah bacım o zaman iki dünür aynı arabaya binsek çökertcez lastikleri dimek :)
ececim ali efe de memeyi almak istemiyo çoğu zaman. zorla tıkıyorum ağzına alınca da cok cok emiyor sıpa. sütünü sağıp versen canım.
dün akşam eşim ayaklarını sehpaya koydu dizlerini kendine çekip ali efeyi oraya bacaklarına koydu. o şekilde sakinleyince ben de üstüne eğilip memeyi verdim. 8 oldum resmen kerataya süt vercem diye ya
benimkide 28 eylül doğumlu aynı zamanda meme red ediyorlar dün akşamdan beri kızımda meme zorla alıyor onuda yataga yatırıyorum memeyi koyunlar gibi dort ayak ustunde veriyorum oyle zorla alıyor bir dene istersen biraz yorucu ama dirseklerim curudumafoldumben
Kızlar selam, bende eylül annesiyim. Oğlum 3,5 aylık oldu. Doğduğundan beri kabızlık sorunumuz var. Doktor fitil verdi, zeytinyağı , popdan uyarma vs hepsini denedim ancak fitil vermeden yapamıyor. Sizde böyle bir sorun var mı? birde tavsiye edebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı? Doktorumuz işi bıraktı, işten ayrıldı.
dün akşam eşim ayaklarını sehpaya koydu dizlerini kendine çekip ali efeyi oraya bacaklarına koydu. o şekilde sakinleyince ben de üstüne eğilip memeyi verdim. 8 oldum resmen kerataya süt vercem diye ya
umarım ileride kıymetlerimizi bilirler onlar için sekılden sekilı girıyoruz :dance:
Kızlar selam, bende eylül annesiyim. Oğlum 3,5 aylık oldu. Doğduğundan beri kabızlık sorunumuz var. Doktor fitil verdi, zeytinyağı , popdan uyarma vs hepsini denedim ancak fitil vermeden yapamıyor. Sizde böyle bir sorun var mı? birde tavsiye edebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı? Doktorumuz işi bıraktı, işten ayrıldı.
kalın topuklu bişiler giyseydin bacım ağırlık yapsın... ben olsam neyse küp gibiyim maşallah ta anacım sen uçarsın hamazanallah....
canım geçmiş olsun. ben de dediğin yöntemler dışında bişey bilmiyorum. zeytinyağını içirmeyi denedin mi?
bizim doktorumuz central hospital kozyatağı süleyman bey. çok memnunuz.
ay canım yaaa. inşallah emmeyi bırakmazlar. ben çok korkuyorum. hayır biberonla beslemek sıkıntısından değil ama ben bunalıma girerim. emzirmek çok güzel bir duygu yaaa.baharcım sinir oldum yaaa süt sağmaktan nefret ediyom yaaaaa büyük oğlan 3 aylık olunca emmeyi bıraktıydıda sütümü sağıp kaşıkla içiriyodum çıkan süt miktarının azlığını görünce bunalıma girdiydim uzunca bi zaman gene aynı stresi yaşamak istemiyom ama bugünde emmezse öyle yapacam 2 gün gezmeye gittimya benim kaynanatörde tutturdu senin sütün üşüdü çatlak yaa süt üşürmü sıcacık duruyo iştekafamçokkarıştı
bilirler canım bilirler... zemuszemusumarım ileride kıymetlerimizi bilirler onlar için sekılden sekilı girıyoruz :dance:
aaaa aşkolsun tatlım buluşma zamanı konuşmuştuk. tabi uzuuun zaman geçti üzerinden dimi ya. kadıköydük ataşehir olduk canım. buralardayım... beklerim :)baharcım sen anadolu yakasındamısın canım bilmiyodum bak
meraba annişler nasılsınız bakalım dün giremedim özledim sizi kaan a bişiler oldu ya emmiyo bi türlü dün öğlen 2 de bi emdi öyle duruyo ne zaman meme versem deli gibi ağlıyo bağırıyo ne oldu anlamadım yaaaaa inat ettim mamada vermiyom emmeyi bırakır diye 1 gündür aç çocuk uyudu şimdide nasıl emecek tekrar ya
özgem maşallah bacım o zaman iki dünür aynı arabaya binsek çökertcez lastikleri dimek :)
ececim ali efe de memeyi almak istemiyo çoğu zaman. zorla tıkıyorum ağzına alınca da cok cok emiyor sıpa. sütünü sağıp versen canım.
aaaaaaaaaaabenim eşim asker canım.
bu arada kart için para fılan yatırman gerek bankaya canım.lülülülülülü beleş vermiyolarlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
canım hamile değilsindir merak etme kan ölçümü yaptırdınmı yaptır istersen kansızlık başdönmesi yapıyor benimde öyle oldu kan ilacımı kullanmaya devam edince geçtii şükürr..of ya offffffffffff gene midem bulanıyo...yaw testte yaptım negatif.ama neden bulanıyo midem..testler yanılıyo olabilirmi yawwwwwww:uhm::1shok:
hımmmmm:kedi:CADIARZU bi düşünelim ozaman..kızlar kart 10 yada 13 tl ye kapınıza geliyo yaa atla deve değil...
mesela ben kupada istedim 25 verdim kargo dahil...
çok sağol baharcım ayy kayınvalidemin evi çok soğuktu bebekte biraz terliydi kimse laf dinlettemedim olacağı oldu oğlumu hasta ettik...biraz calpol verdim 9 da kalkmıştı yeni yatırdımm şimdi gidicem kahvaltı etmeye..günaydın canlar...
ayşecim geçmişler olsun canım ya.
tubacım doğamız da ateşlenmiş şükür geçmiş canım. walla tecrübelerinden çok faydalanıyoruz saol canımcım. eee topiğin ablası olmak kolay değil doğacıkımız bizim o :)
bizim de huysuzluklarımız devam etmekte.... ooof of geçecek dimi kızlar yaaa. hayır bişey değil oğlumun ağlamasına kıyamıyorum ya.
günaydııınnn herkese kocaelinde hava çokkk güzell günlük güneşlik vallaa...yağmurlu bir manisa sabahından herkese
günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaaa aşkolsun tatlım buluşma zamanı konuşmuştuk. tabi uzuuun zaman geçti üzerinden dimi ya. kadıköydük ataşehir olduk canım. buralardayım... beklerim :)
ececim ben de geçen gün ağladım sinirimden. kucağımda o ağlayınca çok fena oluyorum. memeyi almamak için kasılıyor ağlıyor bacaklarını sallıyo falan iyice kötü hissediyorum ama napayım yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?