2009 Eylül Anneleri

Kızlar bebeklerimiz büyüme atağı geçiriyorlar şuanda. Bu hareketleri yapmaları çok normal. Benim kızda aynı çünkü. Memeyi bırakacak diye düşünmeyin ...

öylemi acaba özgecim inşallah geçici bi süreçtir hepsi aynı şeyi yapıyolarsa vardır bi bildikleri heralde:Saruboceq:

yaa ben gelemediydim içime oturdu hatırladım bende çekmeköydeyim bebeler büyüsün baharda buluşuruz süper olur

hiç sorma canım her durumda söylecek bi lafı mutlaka var susturmayı beceremedim daha geç 3 ay çabuk geç

tünaydın herkese...
ececim burasıda aynı her yer buz ve kar -15 derece ve hava erkenden kararıyor...damadım nasıl bakalım?

kızlar üzülmeyin bunlar geçici şeyler bebekler büyüdükçe herşeye ilgileri artar o yüzdende emmek istemezler.. memeden çok gözleri başka şeylere kayıyor yani...

hoşgediiiin ne günaydını tülaycımmmm burda akşam oluyo birazdan hehe güneş saat ikide batıyoda saat 1 şimdi ayrıca dışarısı eksi otuzbeş derece ve çatır çatır buzzzzzzzzz

tünaydın herkese...
ececim burasıda aynı her yer buz ve kar -15 derece ve hava erkenden kararıyor...damadım nasıl bakalım?

canım türkiyeme kurban olayım yaa...zemuszemus

bizimde bi açıyo bi soluyo... tabi yinede hava baya soğuk.. ama ev güneşli olunca içim açılıyo...temizlik duygularım pekişiyo..

tünaydın herkese...

meraba dünürcüm senin damat emmiyo yaaa defnecim nasıl ya sorma hava acayip soğuk eksi 30 akşam balkona çöp atmaya çıktım ve mutfağa döndüğümde beynimin donmuş olduğunu hissettim evet kışın sürekli karanlık burasıda öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…