Kızlar bebeklerimiz büyüme atağı geçiriyorlar şuanda. Bu hareketleri yapmaları çok normal. Benim kızda aynı çünkü. Memeyi bırakacak diye düşünmeyin ...
aaaa aşkolsun tatlım buluşma zamanı konuşmuştuk. tabi uzuuun zaman geçti üzerinden dimi ya. kadıköydük ataşehir olduk canım. buralardayım... beklerim :)
ececim ben de geçen gün ağladım sinirimden. kucağımda o ağlayınca çok fena oluyorum. memeyi almamak için kasılıyor ağlıyor bacaklarını sallıyo falan iyice kötü hissediyorum ama napayım yaaaa...
süt saatimiz geldiiiii... haydin görüşürük .... :)
öylemi acaba özgecim inşallah geçici bi süreçtir hepsi aynı şeyi yapıyolarsa vardır bi bildikleri heralde:Saruboceq:
ay canım yaaa. inşallah emmeyi bırakmazlar. ben çok korkuyorum. hayır biberonla beslemek sıkıntısından değil ama ben bunalıma girerim. emzirmek çok güzel bir duygu yaaa.
o kaynanan da halt etmiş yani. süt üşümesi ne demek ya. çok biliyor o...
bilirler canım bilirler... zemuszemus
yağmurlu bir manisa sabahından herkese
günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
burda kızlardan biri bir yazı yapıştırmıştı buraya. Ordan okumuştum. Geçici bir süreç tabiki 3.4. aylarda oluyormuş bu durum.
hımmmmmmmm evet bende okumuştum ama daha çok emerler süt isterler yazıyodu bizimkilere ters tepti heralde
hoşgediiiin ne günaydını tülaycımmmm burda akşam oluyo birazdan hehe güneş saat ikide batıyoda saat 1 şimdi ayrıca dışarısı eksi otuzbeş derece ve çatır çatır buzzzzzzzzz
tünaydın herkese...
ececim burasıda aynı her yer buz ve kar -15 derece ve hava erkenden kararıyor...damadım nasıl bakalım?
canım türkiyeme kurban olayım yaa...zemuszemus
hoşgediiiin ne günaydını tülaycımmmm burda akşam oluyo birazdan hehe güneş saat ikide batıyoda saat 1 şimdi ayrıca dışarısı eksi otuzbeş derece ve çatır çatır buzzzzzzzzz
ol canım benim ol valla bende vatanıma kurban olurum:sinifsinif::sinifsinif:
tünaydın herkese...
ececim burasıda aynı her yer buz ve kar -15 derece ve hava erkenden kararıyor...damadım nasıl bakalım?
hadi yaaaa vay beee nerden nereye....gelde şu nete kurban olma...bizleri nerlerden buluşturuyo saolsunnn
canım türkiyeme kurban olayım yaa...zemuszemus
selam kzlar nasilsiniz
burdada havaaaaaaaaaaa -15dereceeeeeeeee offfffffff tutrkiyem offfffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?