2009 Eylül Anneleri

offf bende cıkmak istiyorum gripten tırsıyoruz yaaa 10 gündür evdeyiz pztesi doktora cıktım gerçi ama çıksakmı yaaa azcık insan görürdük siz çıkıyomusunuz

selam tekrar...
gülnazcım walla biz de eve kapandık. hadi ben işe geliyorum falan ama babanem sürekli evde yazık kadıncağıza. ali efeyi geçen hafta doktora götürmemiz haricinde hiç dışarı çıkartmıyorum canım.geçen gün bauhause da bi teyzeyle papaz olacaktım.ödeme kuyruğunda hatun bir öksürüyor ulen en azından ağzını kapat demi... insanlar çok tedbirsiz malesef o yüzden evdeyiz full.

kızlar ya hatırlarsınız carpaccio öznur vardı. kaç ay oldu girmedi. mersindeydi de romanyaya dönecekti. offf kimsede teli falan yoktur demi?

ayy tuğba bitti senmi başladın yıwrııımm düşün yaa şu kocalarınızın yakasından (daha siftah edemeyenler vardaaa ayıp sölemesi :))) ) :roflol::roflol::roflol:

:
ya nebilem kız korkuyom valla:kedi:

Ek gıdaya başlayan arkadaşlar varmı?? Ne alemdesiniz.?
ben gecenelrde elma suyu verdim ek gıda oluyomu bilmem...gülcana doktoru sölemiştiya ona dayanaraktan verdim zemuszemus cok sevdi bişicikte olmadı Şeniz
cnm benim başım dönmüyo ama midem bulanıyo çıldırcam yaaa:1ninca:
bu arada eşim ve ben vanda görev yapıyoruz:hulya:
ya kan vermedim daha ama normal test yaptım neatifti...başım dönmüyo midem bulanıyo:gitme:

slmmmmm kızlarrrrrr ya ilk defa gögsümü sagdımm ve tek gögüs 75 ml cıktı nasıl sizcee???
bence süper
tubaaaaa bana da özelden yazsana :jeyyar:
banada banada:1ninca:alkisalkisalkis

Selam kızlar.
Size bişe sorcam benim oğlan 3-4 gündür huy değiştirdi.Bağıra bağıra ağlıyor sürekli kucak istiyor geceleri uyutana kadar anam ağlıyor.Sizinkiler nasıl

bebişi huy değiştirip anneyi maymun edenler kulübüne hoşgeldin canımmmm.. kaydirigubbakcemile

Demek sizde de var bi de sanırım eşimi annesi sanıyo.Ağlarken ben kucağıma alınca kendini atmaya çalışıyo babası alınca kuzu mübarek.Hemen uyumaya başlıyo.Bi de benle değil babayla sohbet ediyo.Bana sadece gülümsemekle yetiyo babasına sesli sesli gülüp bi de cvp veriyo.Sanki bütün gün o ilgileniyo.Ben de kıskanıyorum tabi....

Herkese merhaba
artık geçmişi çok takip edemiyorum. Bebeğimle daha çok ilgilenmem gerekiyor.
Nihalcim dün hediyenizi aldık. Ama göndermeye vakit olmadı.
Bugün eşim yollayacak.
ınşallah beğenirsiniz :)

Kızlar ben kızımı 2 gündür şuna benzer tulumla yatırıyorum gece uykusuna. çok rahat oldu. Üstünü açması gibi bir olasılık yok. tavsiye ederim...
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…