2009 Eylül Anneleri

babasına aşık olan nankör sıpaların anneleri kulübü de var canım geç otur sen de... :içelim:

selam kızlar
geçmişe baktım herkes sıpaların nankörlüklerinden dert yanıyor:) benimki de emmiyor doğru düzgün onun yüzünden de sütüm azalddı dr umuz kontrole gittigimizde oğlumu tartınca bu ay niye hepiniz böyle oluyorsunuz dedi. bana memeyle savasıyormu falan dedi. bu 1,5 ay süren bişeymiş kızlar. kafasını döner asla veremezsin bunu da yapar endişelenme dedi. sonra normale dönecek dedi. bende bazen çok sinirleniyorum. önceden çopk agladıgında verirdim memeyi susardı şimdi bazen memeyi verince aglamay başlıyor. agzının içinde meme bu aglıyor. dr dediki uykusu açılmadan emzir:) bende geceleri rahatım gunduzde uyanınca veriyorum memeyi. sağıp verelim dedim dr a hayır dedi. bu sefer memeyi bırakabilirmiş..

enim oğlumda bana çok nazlanıyor kızlar. benimle çoık zor uyuyor eşimle çok rahat.. ama sohbet falan benimle daha çok ediyo:)

ya eninde sonunda tutuyor oğlum memeyi ama ikimizde kan ter içinde kalıyoruz... allah korusun bırakmasın memeyi yaaaa...
enim oğlumda bana çok nazlanıyor kızlar. benimle çoık zor uyuyor eşimle çok rahat.. ama sohbet falan benimle daha çok ediyo:)
bizimkinin de çenesi bana meryemcim... babasına gidince pür dikkat onu dinliyor... aşık aşık bakışıyorlar walla... :umursamaz:

düzelecek inşallah bahar. ben dün akşam sağdımda verdim. sütüm çok azalmış. şimdi gulay yazmıstı bı ara emzırdıkten sonra sagıyorum dıye. onu yapmaya basladım ınsallah artar. sagdıgımda çokı az cıkıyor ama kaşıkla içiriyorum alıyor esek

canım ben de sağıyorum da benim de azaldı sanki ya... daha fazla emiyor da olabilirler bilemiyorum. uzun süre sağarsam bişiler çıkıyor önceden böyle değildi ya.

burda kızlardan biri bir yazı yapıştırmıştı buraya. Ordan okumuştum. Geçici bir süreç tabiki 3.4. aylarda oluyormuş bu durum.

aynen canım bizim kızda zorla alıyor birkac gündür memeyi.nasıl kilo alacaklar bu ay bebişler bilmiyorumki.
offffff ne soğuk en iyisi hiç dışarı cıkmamak.gerçi urfa soğuk değil ama bizim ev son kat ısınmıyor. full doğal gaz yanına elektirikli soba takviyesiyle anca idare ediyoruz.
Kızlar ben kızımı 2 gündür şuna benzer tulumla yatırıyorum gece uykusuna. çok rahat oldu. Üstünü açması gibi bir olasılık yok. tavsiye ederim...
,

Eki Görüntüle 31019

canım bu uyku tulumuna benzer bizdede var hediye gelmişti.ben daha erken seneye kullanırım diye düşünüp kaldırmıştım.eger kullanışlıysa bende cıkarayım.peki bunu kullandığında bebişin üzerine baska birsey kullanmaya gerek varmı.
?????????

selamsız daldım sohbete herkese mrb nasılsınız

hanımlar ben kıza araba alıcam dün baby 2 go sordum güzel ve kaliteli 319 tl.sizin önereceğiniz kaliteli ve kullanışlı arabalar neler

kızlar birde bizim halimzi düşünün hem huysuz hem emmiyor hemm hastayızz oy oy oy baharım sürekli kucağımda olmak istiyor yeni yatırdımm homurdana homurdana uyuyor...

,valla bende bilmiyorum cnm bu ay kilo alımı nasıl olacak?

Evet cnm tulumun üzerine birde ince elyaf yorgan örtüyorum. Ama en azından üstünden o yorganı atsa dahi sıcak kalıyor...

kızlar birde bizim halimzi düşünün hem huysuz hem emmiyor hemm hastayızz oy oy oy baharım sürekli kucağımda olmak istiyor yeni yatırdımm homurdana homurdana uyuyor...

ah ah kıyamam ona da sana da yaaaa. biz kocaman insanlar hasta olunca ne hale geliyoz onlar el kadar bebeler kıyamam valla ya. yemişim kayınvalideni... gitme sen de bebiş azcık toparlanana kadar. walla kapı dışarı çıkarmıyorum ben yaaa korkumdan...

özge ben bu tulumların hep kollu bacaklı olanlarını gördüm bunu ilk kez görüyorum kullanışlı bişeye benziyor netten falan mı aldın canım?

sağol valla eşimin yüzünden hadi gidelim gidelimm öff inşllh çabuk geçer yaa...aman aman artık ne kimse gelsin ne gidelimm... baharcım eslem yani arife ve songül görüşmüşler canım az önce aradım sordumm...yerimseniben yaaa bişey diycemokadar herkes katılmak istedi kavgalar oldu vs şimdide meydanda kimse yok... ne kadar çok görüşmeyen var...

yok canım gelmeyen nino var sadece... saol bilgi için...
of canım cok gecmiş olsun size.

kızlar yokmu araba tavsye edecek kimse
canım baby 2 go 3 tekerlekli kullandım memnundum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…