2009 Eylül Anneleri

aaaa kızlar çok pardon yanlış yere bakmışımm...betül geçenn akşam girmişti .. ninoyu hiçç görmedimmm buaralar...

sağolun kızlar bu arada yazdığınız arabaları nette arastırıyorum.maxi güzel baby 2go 3 tekerleklide kullanışlı gibi.
peki chicconun hangi modeli

selam kizlar
benim sütümde acayip azaldi.
biraz önce sagdim ve 10ml.bile cikmadi.cok üzülüyorum yaaa.
ne yapmaliyim sizce?

selam kızlar uzun bir ara verdim ben ama zar zor girebildim nasılsınız bakalım bebekler nasıl :))

özge ben bu tulumların hep kollu bacaklı olanlarını gördüm bunu ilk kez görüyorum kullanışlı bişeye benziyor netten falan mı aldın canım?

Evet cnm çok kullanışlı. Bana hediye gelmişti. carreblanc markası. nerden alındı bilmiyorum.

of canım cok gecmiş olsun size.

kızlar yokmu araba tavsye edecek kimse

Canım bizim araba kraftın ama ben pek memnun değilim açıkçası. sebebide çok ağır olması. daha hafif birşey olsun isterdim.

selam kizlar
benim sütümde acayip azaldi.
biraz önce sagdim ve 10ml.bile cikmadi.cok üzülüyorum yaaa.
ne yapmaliyim sizce?

canım üzülme hiç sütüm azaldı dedikçe azalır inan bana yarıyor de iyi de ama azaldı deme

bol su iç ve kafan sakin olsun sağmayla süt fazla gelmeyebilir ama bebeğin emerken daha çok çıkarıyordur süt meme başının etrafında olan siyah halkada toplanır ve bebeğin emdikçe gelir ama moralini bozma sakın

canım rezene -ısırgan otu tohumu-cemenotu tohumu bir cezve suda kaynat ve günde2-3 bardak iç canım işe yarıyor.

canim süt yapan caylardanda iciyorum ama banamisin demiyo.dogumdan 3 hafta sonra ameliyat olmustum.safra kesem alindi.narkozdan dolayi sütün hemenkesilebilir yada zamanla kesilir demisti dr.ama uzatmak istedim hep olmadi yaa..
bide ben elma suyuna basladim 10ml.veriyorum.aranizda baslayan varmi?

ya insallah canim moral veriyosun walla:) sagol canim yaa ama minnosum emmek istiyo cekiyo cekiyo süt gelmiyo kiyametleri kopariyo.dayanamiyorum onun acliktan aglamasina

bahar mother care da var o tulumlardan. ben şimdi yorgan kullanıyorum. yarısını altına yaısını ustune açamıyorda:)

bahar mother care da var o tulumlardan. ben şimdi yorgan kullanıyorum. yarısını altına yaısını ustune açamıyorda:)

canım oğlum zaten pek açmıyor üstünü bazen ayaklar dışarda kalıyo o kadar ama yüzüne gelirmi endişesi var hep bende de... yorgan falan kullanamam o yüzden.

demetcim dün hediyeni gönderdim.begenirsin insallah:)

canim bende sizinkileri gonderdim insallah sende begenirsinnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
suttunde azalma oldu demissin canim sicak suttun icine 2 incir at ye cok ise yoriyor walla masalllah benim emzirirken diger gogsumden akan sut 50ml ^geciyor gecen bir biberon koydumdaaaaaa bende azaldi diye uzuluyordum bebekler guclendi canim 5 dk kendilerine yeten siuttu aliyolar sikinti etmeeeeeeee

özgecım o tulumdan bızdede var erkek gıyınce komı9k oluyor:) çok kullanıslı gercekten

kız niye komik olsun delüü kaydirigubbakcemile3

bide battaniye tipi var bunun. oda güzel ama onu altına seriyorum ben. Henüz içine yatırmıyorum. çünkü çok büyük korkuyorum içine girerde havasız kalır diye.

canım oğlum zaten pek açmıyor üstünü bazen ayaklar dışarda kalıyo o kadar ama yüzüne gelirmi endişesi var hep bende de... yorgan falan kullanamam o yüzden.

aynı endişe bendede var. bırkac kez oldu zaten. sımdı yorganını beşiğin parmaklığına sıkıstırıyorum artık rahatım.

aynı endişe bendede var. bırkac kez oldu zaten. sımdı yorganını beşiğin parmaklığına sıkıstırıyorum artık rahatım.

ya ben de sıkıştırıyorum beşiğin kenarlarına ama sanki çıkıvercek gibi. bir iki defa oldu ya korkuyom işte. diğer tulumlar pek kullanışsız geldi ama bu model güzelmiş. araştırayım bakalım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…